ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΝΕΑΡΟΣ ΣΕΦ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ! ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    troxaio

    Μόλις μια μέρα πριν τον γάμο της αδελφής του και τη βάφτιση του παιδιού της!

    Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 30χρονο σεφ από την Ηλεία, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με την 23χρονη φίλη του, μια μέρα πριν τον γάμο της αδελφής του και τη βάφτιση του παιδιού της.

    Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018, στην Παλαιά Ε.Ο Αθηνών-Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος Χρήστος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το όχημα ενός 22χρονου φίλου του και συγχωριανού του.

    Τραγική ειρωνία; Ο 30χρονος Χρήστος είχε έρθει από την Κύπρο όπου εργαζόταν ως σεφ, καθώς εκτός από τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού της μίας του αδελφής, θα γινόταν και νονός στο παιδί της άλλης του αδελφής.

    Συγκλονισμένος, ο γαμπρός του 30χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ευγενία Πουλοπούλου, περιγράφοντας πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

    «Ο Χρήστος είχε έρθει από την Κύπρο την Παρασκευή το μεσημέρι. Το βράδυ της Παρασκευής έκαναν τραπέζι στο σπίτι του όλοι μαζί. Αδέρφια και φίλοι. Εγώ έκανα τραπέζι στο δικό μου σπίτι, οικογενειακά. Εγώ έφυγα με την παρέα μου να πάω σε τοπικό πανηγύρι να συνεχίσω τη διασκέδαση. Έφυγαν και τα παιδιά από το σπίτι του Χρήστου μαζί με τη γυναίκα μου ώστε να συνεχίσουν τη διασκέδαση, στις 02:00 τα ξημερώματα. Ο Χρήστος έφυγε μπροστά με την κοπέλα του με το αμάξι. Από πίσω ακολουθούσε η γυναίκα μου, η αδερφή του, και ο ξάδερφός της. Και από πίσω οι κουμπάροι. 500 μέτρα μόλις έφυγαν από το σπίτι, έγινε το μοιραίο» δήλωσε στην εκπομπή ο Ανδρέας Γούρμος.

    Η 23χρονη που επέβαινε στο μοιραίο όχημα, ήταν κοπέλα του κολλητού του φίλου. Δούλευε και αυτή σε ξενοδοχείο στην Κύπρο και όλοι μαζί συγκατοικούσαν. Ο Χρήστος, η κοπέλα και το αγόρι της κοπέλας. Ο φίλος της ήταν να έρθει κι εκείνος την Παρασκευή αλλά άλλαξε την πτήση για να πάει στα Γιάννενα και να δει τους δικούς του.

    Ο 22χρονος οδηγός του άλλου οχήματος στάθηκε πιο τυχερός αφού άνοιξαν οι αερόσακοι και τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Πολυ κρίμα. Παιδια δεν εχουμε και παιδια χάνουμε συνέχεια. Προσοχη στους δρόμους. Δεν εχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε νεα Ελληνόπουλα. Κανένας δεν μας περισσεύει. Χρειαζόμαστε ολα τα παιδια μας. Καλο τους ταξίδι και κουράγιο στις οικογένειες.

    Comments are closed.