ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (;) ΣΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ. “¨ΚΩΣΤΑ Γ@Μ@ΤΟΝ, ΡΕ”

    Κοινοποίηση:
    gios-tom-hans- antiparos

    Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές με τους γονείς του στην Αντίπαρο.

    Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας σωματώδης άνδρας, περιγράφεται από τους αυτόπτες ως αστυνομικός- που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  ο αστυνομικός (;), εάν είναι τελικά πόλιτσμαν, που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα.

    Ο…δέρνων, με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον άνδρα να συνεχίσει να χτυπάει τον τουρίστα, που ασφαλώς δεν γνωρίζουμε τι έκανε και σε ποια παράνομη πράξη προέβη, εάν ηταν μεθυσμένος, εάν ξεκίνησε πρώτος κλπ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ;

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ενα γκράφιτι σε έναν τοίχο. Τότε μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός με τα πολιτικά που κατά πληροφορίες υπηρετεί στο Α.Τ Αντίπαρου και έτυχε να περνάει από το σημείο που έγινε ο διαπληκτισμός, παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του και επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ενας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις ενώ κάποιοι ισχυρίζονται οτι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει αμυντικά, όπως φαίνεται στις εικόνες που βιντεοσκόπησε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς.

    Και δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες την ίδια ημέρα στην Αντίπαρο σημειώθηκε και δεύτερο κρούσμα βίας με θύμα έναν τουρίστα απο την Καρδίτσα ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια απο αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον (ή τους) δράστες καθώς λιποθύμησε απο την δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε.

    Για το περιστατικό αυτό οι απόψεις διίστανται, καθώς κάποιοι λένε οτι ο νεαρός Καρδιτσιώτης υπήρξε πράγματι θύμα επίθεσης απο αγνώστους ενώ άλλοι λένε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης που είχε ως συνέπεια να πέσει άθελά του απο ύψος 3,5 μέτρων στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

    Το συμβάν περιέγραψε σε ανάρτησή του σε γνωστό πόρταλ ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

      1. Πίτσα π@ut#α και στενά παπούτσια σε κάθε αναρχοαπλυτο πρεζόνι.
        Έρχεται η ώρα σας ρουβικωνες των μπαμπαδων σας…

    1. Ρε καλά του έκανε του καραγκιόζη!Να αγιασουν τα χέρια του!Όσο για τους μ@λ@κες που σχολίασαν για το παλικάρι όταν χούφτοσουν τις γυναίκες τους τίποτα απλυτοι να τους δω!Εύγε στον μάγκα!

    2. Ψευτόμαγκας κι’ εσύ; Δημοσιοϋπαλληλάκι πεινασμένο; Για ελάτε στην Αθήνα παιδάκια του χιλιάρικου (που τρέχετε στις προσφορές) να σηκώσετε χέρι, για καμ του δε κλαμπ. Στον τουρίστα; Για βάρα ντόπιο να σας δω. Μικρή κοινωνία. Να δεις πόσο γρήγορα θα βρούνε που μένει κι’ αυτός και η κακομοίρα που τον πήρε για να τρώει έστω ένα πιάτο σκατοφαγητό με τα σταθερά του Δημοσίου. Για να σας δω. Τώρα που θα βγει από το Δημόσιο να τον δω που θα τρώει, με χαρτί λυκείου στην καλύτερη.

    3. Στους ΛΑΘΡΟ γιατί δεν σηκώνουν χέρι? Που κάνουν χειρότερα ?

    4. Ξυλο και γαμ@@σι στα μεθοκοπια και χασισοπρεζονια που κανουν τον μαγκα και δεν σεβονται τιποτα.

    5. οι ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΞΥΛΟ!!! ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!!! ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!!

    6. Καλός και ο ιός Χάνκς………. ούγκς

    7. Πήραν δυο διαφορετικά περιστατικά κ τα κάνατε ένα. Αυτός πήγε να κάνει γκράφιτι, ήταν αλλοδαπός τουρίστας. Ο καρδιτσιωτης είναι άλλο περιστατικό.
      Όσο για τον αστυνομικό, απόταξη εδώ κ τώρα. Αν δεν ήταν κόσμος θα τον σκότωνε. Αν και με τόση δημοσιότητα ήδη θα πάρει πουλο.
      Όσο για αυτόν π φώναξε γαμησε τον Κώστα..μακάρι να πέσει σε ίδια περίπτωση και να τρώει μέχρι αύριο.

    8. Τραβα ρε τσοφλι και ξεχάστε αυτα που κανατε επι αριστερων γυφτων σειρά εχετε τωρα στα Εξάρχεια κοπριτες, βαρδα να σας προλάβει η αστυνομια αλλιώς αμα μπουμε πολίτες μεσα δεν θα βγαινουν οι κανες απο τον πατο σας

    9. ΑΝΤΙΦΑκλανες ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΣΤΕ

    10. Αν φύγει από το Δημόσιο, θα του αρέσει; Γεια έλα και στην Αθήνα βρωμόμπατσε να κάνεις τον ψευτονταή. Αυτή είναι η δουλειά σου; Αγράμματο τσογλάνι.

    Comments are closed.