ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. “ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ”. Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ” ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    anagnostaki1

    Από τον Γιάννη Κολοζώφ

    Η … άστατη, σπάταλη ζωή της Κατερίνας Αναγνωστάκη που βρέθηκε με Ταϊλανδή οικιακή βοηθό, σπορ Mercedes και μεζονέτα στην Κηφισιά, όπλισε το χέρι των δολοφόνων της, αφού η ίδια μετά το σοκ της πρώτης απόπειρας, που της πήρε χρόνια για να το ξεπεράσει και υποχρεώθηκε να φυγαδευτεί  στο εξωτερικό, επιδόθηκε τον τελευταίο χρόνο σε μια άνευ προηγουμένου «έκθεση» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Και ήταν σαν να έλεγε στους δολοφόνους της: «Εδώ είμαι «ζωντανή» και δεν σας υπολογίζω …».

    Έτσι εκείνοι και να ήθελαν, δεν πήγαινε στο γόητρό τους να την ξεχάσουν, όσο και αν πάσχιζε επί ματαίω η μητέρα της, να την πείσει για το αντίθετο αγωνιώντας πιο πολύ από εκείνη για τη ζωή της. Και πόσο μάλιστα, είχε και μια εφτάχρονη κορούλα, που στην πρώτη απόπειρα της 6η Οκτωβρίου  2011, κυοφορούσε στην κοιλιά της.  Η χρονική περίοδος που δολοφονήθηκε η 33χρονη στο υπόγειο πάρκινγκ της Κηφισιάς, κάτω από τη μεζονέτα της στην οδό Δαγκλή 32, δεν ήταν τυχαία αφού καθοριστικό ρόλο φέρεται να έπαιξε από τις αρχές καλοκαιριού και σεσημασμένος κακοποιός, με το απαξιωτικό για τις σχέσεις του με λεκιασμένους αστυνομικούς, προσωνύμιο ο «πληροφοριοδότης» που πληροφορίες τον θέλουν να προσεγγίζει τον «ιθύνοντα νου» της εκτέλεσης, «βάζοντάς» του λόγια, ότι η «Κατερίνα, η παλιά «δικιά» σου, έχει …κολεγιάσει, με τον Καραγιάννη και  να έχεις το νου σου μη σε «δρομολογήσουν» και εσένα όπως συνέβη και με τον Στεφανάκο, το φίλο σου …».

    anagnostaki3

    ΑΠ’ ΤΑ 26 ΤΗΣ  ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ

    Οι δολοφόνοι της Κατερίνας Αναγνωστάκη, το μόνο που δεν έκαναν ήταν να τηλεφωνήσουν στο «100» για να αποκαλυφθεί ο φόνος. Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της, που μαζί με την οικιακή βοηθό την αναζητούσαν στο σπίτι της στην Κηφισιά και η οποία ειδοποίησε την αστυνομία χθες στις 15:40, όταν κατέβηκαν στο πάρκινγκ και είδαν τη … ματωμένη Mescedes. Ωστόσο η δολοφονία πιστεύεται ότι έγινε το βράδυ της Τρίτης. Το θύμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού και έχει δεχτεί τουλάχιστον 10 σφαίρες. Το 2011 είχε γίνει άλλη μια απόπειρα δολοφονίας της στο Γαλάτσι, όταν άγνωστοι την πυροβόλησαν μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος στην 7 ετών σήμερα κόρη της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη ήταν παλαιότερα σύντροφος μπράβου, που μετά την δολοφονία του αχρινονού του Πειραιά Γιώργου Αυτιά, ως «πρωτοπαλίκαρό» του, σύναψε σχέσεις με την χήρα, σύζυγο του. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει το δεσμό του με την Κατερίνα Αναγνωστάκη.  Βραδάκι, στις 5 Ιουνίου 2009 τα γλυκά έγιναν κόλλυβα για την 29χρονη σύζυγο  του Αυτιά,  Μαρία Καφιέρη όταν μπήκε να ψωνίσει  σε  ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ο εκτελεστής που την ακολουθούσε τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Από τότε το πρωτοπαλίκαρο θεωρούσε πως το φόνο «παρήγγειλε» η πρώην ερωμένη του και η απάντηση ήρθε τον Οκτώβρη του 2011. Είχε νυχτώσει και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με τη μητέρα της που διατηρούσε κατάστημα οπτικών στη Λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι. Με το μαύρο Smart η Κατερίνα δεν πρόλαβε να κάνει, ούτε εκατό μέτρα, στο πρώτο  φανάρι, την πλησίασε από την πλευρά της μια μοτοσυκλέτα ο συνοδηγός της έριξε με πιστόλι, άνοιξε τρύπα στο τζάμι της και δυο βολίδες σφηνώθηκαν σχεδόν επιφανειακά στον αυχένα της αλλά δεν την διαπέρασαν. Η γυναίκα που ήταν έγκυος είχε τύχη βουνό, μετά την νοσηλεία της έφυγε στο εξωτερικό και όχι μόνο ξαναγύρισε αλλά και έκανε  στα social media, ότι ήταν δυνατόν για να μη ξεχαστεί …

    anagnostaki2

    Η «ΑΤΡΩΤΗ» ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    H Aναγνωστάκη, θεωρούσε λανθασμένα πως είναι «άτρωτη» στις δημόσιες εμφανίσεις της, εξαιτίας του συντρόφου της που τη συνόδευε σχεδόν πάντα, σε κλαμπ, μπουζουξίδικα αλλά και στις ολιγοήμερες αποδράσεις στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία. Ο άνδρας αυτός έχει μια ιδιότητα που εκείνη τη θεωρούσε «ασπίδα». Ο σύντροφός της είναι εν ενεργεία λιμενικός  και μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στην περιοχή της Κορίνθου και δεν του δινόταν η ευκαιρία, να διανυκτερεύει κάθε βράδυ μαζί της. Γι αυτό και η ενέδρα στήθηκε στο πάρκινγκ,  είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο και στο σώμα,  με καλάσνικοφ. Η 33χρονη είχε κατηγορηθεί για ληστείες και συνεργασία με Αλβανούς και Έλληνες ποινικούς, ενώ είχε  απαλλαγεί- ως ηθικός αυτουργός στην εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του Αυτιά στο Ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ο φερόμενος πληρωμένος εκτελεστής είναι Αλβανός και άκουγε στο όνομα «Γιάννης» αλλά διέθετε μια … γκάμα απ’ άλλα Αλβανικά ψευδώνυμα.

    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Η 1Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΘΥΜΑ

    Ο  Γιώργο Αυτιάς, το βαρύ όνομα της πειραϊκής νύχτας, που έπεφτε «γαζωμένος» στην Καλλίπολη,  στην πόρτα του μαγαζιού του, στις 28 Ιουνίου του 2007,  είχε προλάβει μαζί με τη σύζυγό του, να παντρέψουν την ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου με τον Γεράσιμο Μαυράκη. Ο Μαυράκης δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί του και το γάμο του. Έγινε στάχτη σε έναν αποτεφρωτήρα της Βουλγαρίας. Του έστησαν ενέδρα  στο αυτοκίνητό του, τη νύχτα της 22ης Οκτωβρίου του 2007 στο φανάρι της Πειραιώς με τη Χαμοστέρνας.

    katerina-8

    ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ

    Ο Καραγιάννης ήταν ο περιβόητος «σαμπρέλας ή καράφλας» που δολοφονήθηκε στις δέκα το πρωί της 27ης Ιουνίου στο Παλαιό Φάληρο,  στην συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπου κινούνταν πεζός.  Είχε θεωρηθεί ο οργανωτής της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι και ο φόνος του αποδόθηκε σε αντίποινα. Πρόκειται για την έκτη  δολοφονία μεταξύ μελών του οργανωμένου εγκλήματος  τους τελευταίους 16 μήνες (είχαν προηγηθεί οι δολοφονίες των Βασίλη Γρίβα και  του Γιώργου Λίτσα), ενώ στις αρχές Μαΐου είχε δολοφονηθεί κι ο 57χρονος  συνταξιούχος αστυνομικός  των ΕΚΑΜ Σπύρος  Παπαχρήστος. Ο 45χρονος Καραγιάννης, που έβαλε το χεράκι του και στην εκτέλεση του ΕΚΑΜίτη έξω από ταβέρνα της Πεντέλης, είχε αποφυλακισθεί στις αρχές του 2017 και καθόταν στο εδώλιο σε δίκη σε 2ο βαθμό για  την υπόθεση των 217 νονών της νύκτας που είχε αποκαλυφθεί το 2011. Κύριο χαρακτηριστικό του, οι σχέσεις στοργής που διέθετε με ορισμένους  αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που τον πλάσαραν στους ανωτέρους τους, ως τον «άνθρωπό τους» στον υπόκοσμο!  Έτσι παρέμενε στο απυρόβλητο, αν  από την Ασφάλεια Αττικής,  θεωρείτο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του ποινικού Γιώργου Λίτσα στις 20 Απριλίου  στους Αγίους Αναργύρους, αλλά κι εκείνη [πάνω απ’ όλα]  του πρώην   αστυνομικού των ΕΚΑΜ  αφού τον θεωρούσε ως  «εμπόδιο» σε θέματα προστασιών καταστημάτων αφού ο πρώην αστυνομικός ήταν υπεύθυνος ιδιωτικής εταιρείας  ασφάλειας. Επιπλέον ο Παπαχρήστου ως προσωπικός σωματοφύλακας του Πάρι Κασιδόκωστα όφειλε και είχε ανοικτά τα αφτιά του για θέματα απαγωγών, γι αυτό   φαίνεται  να διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με τον δολοφονηθέντα στους Αγίους  Αναργύρους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Μανώλης Καραγιάννης είχε κληθεί προ μερικών εβδομάδων στην ΓΑΔΑ όπου είχε ρωτηθεί για τις συγκεκριμένες εγκληματικές ενέργειες, όπου παραδέχθηκε ότι είχε συναντηθεί με ένα από τα θύματα το καλοκαίρι αλλά αρνήθηκε περαιτέρω σχέση. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ ο 45χρονος φέρεται να είχε επαφές με Αλβανούς ποινικούς στους οποίους ανέθετε εγκληματικές επιθέσεις. Επιπλέον έχουν πληροφορίες ότι λάμβανε ιδιαίτερα  μέτρα ασφαλείας – με κλειστά κινητά, αλλαγές δρομολογίων κλπ – με τον φόβο εκδικητικής ενέργειας σε βάρος του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αυτη την ζωή διαλεξε, τετοιο τέλος είχε!! όπως στρώσεις θα κοιμηθείς

    2. Σε μια άλλη προηγμένη δυτική χώρα, ακόμη και μέσα στις συμμορίες που δρουν στο παρασκήνιο, όταν γίνει μια δολοφονία, οι αστυνομικές αρχές της προηγμένης αυτής χώρας θεωρούν υποχρέωσή τους να ανακαλύψουν ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ το δολοφόνο και να τον οδηγήσουν χειροδέσμιο στην Δικαιοσύνη (τους), για να δικαστεί για το φόνο-εκτέλεση συντρόφου συμμορίτη που διέπραξε. Εδώ η δική μας ΑΝΙΚΑΝΗ Αστυνομία σε κάθε παρόμοια διαδοχική δολοφονία (Στεφανάκου και των άλλων αρχισυμμοριτών) περιορίζεται να ανακοινώσει ότι ο φόνος “οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών” και με αυτήν την ανακοίνωση θεωρεί ότι περαίωσε το έργο ΤΗΣ: O φάκελος της δικογραφίας πάει στις ανεξιχνίαστες δολοφονίες και η Δικαιοσύνη Μας τη θέτει στη συνέχεια στο (μόνιμο!) Αρχείο των “προσωρινά αγνώστων δραστών” της Εισαγγελίας, δηλαδή δικογραφία που δεν θα εξιχνιαστεί ποτέ, μέχρις ότου μάθουμε σα λαός μετά από μήνες ή χρόνια μετά την πρώτη δολοφονία γκάνγκστερ -πάλι ανεπίσημα, μέσω ανεπίσημων “διαρροών” από αστυνομικές πάλι “πηγές”, τις ίδιες δηλαδή που είχαν επίσημα επιφορτισθεί να εξιχνιάσουν το θάνατο του πρώτου γκάνγκστερ- ότι ο δολοφόνος που σκότωσε τον πρώτο γκάνγκστερ ετύγχανε μέλος αντίπαλης συμμορίας που τον δολοφόνησε ω; αντεκδίκηση από τους συντρόφους εκείνου που είχε σκοτώσει στο πιο μακρινό παρελθόν ο πρώτος (και μετέπειτα δολοφονηθείς) γκάνγκστερ. Και ούτω καθ’ εξής, συνεχίζεται: Ενας τρίτος -της συμμορίας του πρώτου δολοφονηθέντος γκάνγκστερ- δολοφονεί τον δεύτερο φονιά του, ένας τέταρτος δολοφονεί τον παραπάνω τρίτο φονιά, ο πέμπτος τον τέταρτο κ.ο.κ. Και όλα αυτά κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας μας (!), που ενώ σαφώς γνωρίζει από πληροφοριοδότες τους δολοφόνους των συμμοριών δεν κάνει τίποτε επίσημο για να εξιχνιάσει κανένα από αυτούς τους φόνους μεταξύ μελών συμμοριών, ίσως με την αφελή λογική ότι έτσι όπως πάνε θα αλληλοεξουδετερωθούν ενόπλως οι συμμορίες μεταξύ τους (!) και θα ησυχάσει η Αστυνομία από δαύτους χωρίς να χρειαστεί να κάνει η ίδια ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή η άλογη “λογική” της Αστυνομίας μας βέβαια καθιστά ζούγκλα την κατάσταση στους δρόμους ιδίως τη νύχτα για τους απλούς πολίτες, αφού κάθε άλλο παρά ικανό είναι να αποτρέψει το οργανωμένο έγκλημα και τους συνεχιζόμενους φόνους μεταξύ των συμμοριών και μεταξύ των πληρωμένων μπράβων τους (στους οποίους δυστυχώς συγκαταλέγονται και πρώην αστυνομικοί-συνταξιούχοι ή μέλη ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας), αφού οι σφαίρες πέφτουν πλέον σύννεφο μέσα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων. Ετσι και το οργανωμένο έγκλημα ουσιαστικά παραμένει ατιμώρητο στην Ελλάδα και οι συμμορίτες εξωθούνται να προβούν οι ίδιοι σε αντίποινα για το φόνο συντρόφου τους, αφού ξέρουν ότι η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη μας θα αδρανήσουν αμφότερες και δεν θα πράξουν τίποτε ουσιαστικό σε κάθε περίπτωση φόνου μεταξύ συμμοριών!
      Συνεπώς, κύριε Χίο κάθε τέτοια πληροφορία που διαρρέουν επίτηδες σε σένα ή σε άλλους ρεπόρτερ δημοσιογράφους οι ανίκανοι κύριοι της Αστυνομίας μας, ενώ είναι υποχρεωμένοι να βρουν οι ίδιοι και να συλλάβουν το φονιά του κάθε συμμορίτη είτε Στεφανάκος λέγεται αυτός είτε Λίτσας είτε Ακριβάκη και να το παραδώσουν χειροδέσμιο στη δικαιοσύνη, επιλέγουν απλώς κρυφά, δειλά και ανώνυμα σε κάθε περίπτωση νέου φόνου μεταξύ συμμοριών να …. “διαρρέουν ανώνυμα πληροφορίες” περί του φονιά και του φόνου του σε δημοσιογράφους χωρίς να κάνουν το ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ, εγώ τα ακούω βερεσέ.
      Για όλα αυτά, φταίει η ανικανότητα και η δειλία των υπευθύνων της ΕΛΑΣ και της Δικαιοσύνης, προς εξιχνίαση των παρόμοιων εγκλημάτων μεταξύ συμμοριών! Ο αντίστοιχος Ντε Πιέτρο της Ελλάδας μας λείπει!

    Comments are closed.