ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ 5000 ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ”. ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    evros1_ekso

    Οι βάρβαροι είναι προ των πυλών. Μετά από σχεδόν μισό αιώνα, η Ελλάδα καλείται για πρώτη φορά να υπερασπιστεί ελληνικό έδαφος και όλοι ελπίζουμε ότι το πάθημα των Ιμίων να έγινε μάθημα.

    Η νύχτα στον Έβρο προβλέπεται κολασμένη αφού οι χιλιάδες ΛΑΘΡΟ που έστειλε με στρωμένο χαλί ο Σουλτάνος ετοιμάζουν μαζική έφοδο προς την ελληνική πλευρά.

    Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και τα παλικάρια μας που έχουν παραταχθεί σαν άλλη γραμμή μαζινό για να υπερασπιστούν αυτά τα εδάφη, βρίσκονται στη σκέψη μας.

    Πίσω από τους σχεδόν 5000 λαθραίους (σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις) βρίσκονται τουρκικές δυνάμεις που αβαντάρουν και προωθούν τις ορδές των “προσφύγων” από όλες τις φυλές του Ισραήλ προς την Ελλάδα. Τους έχουν δώσει χημικά ίσως και όπλα. Αυτό είναι το σενάριο που όλοι φοβούνται στο ΥΠΕΘΑ. Είναι γνωστό ότι η διαταγή σε περίπτωση εφόδου θα είναι να φάνε οι λαθραίοι ανελέητο ξύλο. Αν υπάρξουν βολές κατά των Ελλήνων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απάντηση θα είναι ακριβώς η ίδια.

    Τα μηνύματα που δεχόμαστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Αναμένεται νύχτα Ιμίων αλλά αυτή τη φορά το αίμα που θα χυθεί θα είναι τουρκικό. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βρίσκεται στις Καστανιές  και έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό από την ακραία κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

    evros3 evros2 evros1

    Πόλεμος με τους λαθραίους στον Έβρο | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Άγρια επεισόδια, βροχή τα δακρυγόνα στις Καστανιές | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ !!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ???? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!! ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ Η ΚΟΥΛΗΣ ???? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ 2%????? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ

    2. Κούλη κάνε γενική επιστράτευση να βγούνε έξω στρατός έφεδροι Commandos Εθνοφυλακη να καθαρίσουν τον τόπο που τον έχετε βρωμίσει με Ταλιμπάν Μουσουλμανικα στοιχεία.Ο Σουλτάνος δίνει τηλεφωνικές εντολές σε αυτούς που ήδη περάσανε στην Ελλάδα να είναι έτοιμοι να στηρίξουν αυτούς που θα κάνουν επίθεση για να μπούνε.Έρχεται πόλεμος Κούλη κυρηξε γενική επιστράτευση ξύπνα πρόβατο πριν να είναι αργά.Θα θρηνούμε Έλληνες στο τέλος Κούλη.

    3. Αλητες,προδοτες πολιτικοι του δηθεν συνταγματικου τοξου,ειστε υπευθυνοι για οτι συμβαινει σε Εβρο & Αιγαιο.Θα απολογηθειτε θελετε δεν θελετε στον εργοδοτη σας,που ειναι ο Ελληνικος λαος.

    4. Ετοιμάστε μόνοβόλα και δώδεκαβόλα. Ένα συν ένα στην θαλάμη καί μπαμ…μπαμ….μπαμ….η αυτοί η εμείς… διαλέξτε….θα σκοτώσουν παιδιά, γυναίκες, ακόμα καί τετράποδα οι βάρβαροι…

    5. Ατομα με απυθμενο θρασος, με το ετσι θελω να περασουν σε αλλη χωρα, βεβαια για ολα αυτα φταιει η τετραετια των κατσαπλιαδων ψευτοαριστερων, που ανοιξαν διαπλατα τα συνορα και η ΝΔ που συνεχισε οκτω μηνες τωρα να εχει ανοιχτα τα συνορα και να μην διωχνει τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων!!!!!!!! Χρονια τωρα δεν επρεπε να παιρνα ουτε κουνουπι, αντ’ αυτου εκαναν την Ελλαδα, Ζιμπαμπουε και Πακισταν και τους μειραζαν και ιθαγενειες οι προδοτες!!!!!!!!!

    6. Διάβασα ότι η Ακρίτα αποκάλεσε κάποιους δημοσιογράφους ρατσιστές , φαντάζομαι στο Ψυχικό που μένει θα έχει μεγάλο σπίτι οπότε σαν πονοψυχη ( μόνο για τους ξένους και όχι για τους Έλληνες άστεγους) ας φιλοξενισει κάποιους

    7. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ … ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ…
      ΣΤΑ 4 ΛΟΙΠΟΝ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΟΚΟΣΥΡΙΖΟΓΚΕΙΣΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,,,ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ

    8. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΟ΄ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ,
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ . Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ , ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΥΣΣΑΞΕ , ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΡΙΣΕ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ . ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΙ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ; Η ΟΥΝΝΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ; ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ . ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ .

    9. … κάποιοι δεν κατάλαβαν ακόμη ότι εφαρμόζουν στην πράξη παλαιά σχέδια (σενάρια) πολλαπλής εισβολής και κατάλειψης ελληνικών εδαφών στην περιοχή της Θράκης (Τριεθνές-στενό “λαιμό” της Ξάνθης) όπου δεν υπάρχει μεγάλη ενδοχώρα και εδαφικό βάθος, με αποκοπή-περικύκλωση φίλιων στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, ειδικά με ενέργειες ατάκτων ….

    10. Εφτασε η ωρα των οπλων .,.,.

      δεν μπορει τα γαμομεμετια να εκβιαζουν με τους λαθρογυφτους εναν ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ .,.,

      η απαντηση ειναι μια .,..,οποιος μπαινει παρανομα στην χωρα .,.,.ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

      τελος

      (ΥΓ…καλοι οι δυστυχισμενοι με τα iphone ,καλα τα γυναικοπεδα και οι γκαστρομενες αλλα πανω απο ολα ο ΕΛΛΗΝΑΣ)

    11. Τι κάνουν οι εβριτες; Που είναι; Όλοι στα σύνορα μικροί μεγάλοι να βοηθήσουμε την πατρίδα. 2 μέρες υπόθεση είναι μετά θα εξαφανιστούν από κει που ήρθαν.

      1. ΕΧΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΡΑ ΡΕ,,,ΤΡΙΗΜΕΡΟ,,,ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

    12. Μην περιμένετε και πολλά από προδότες και από Έλληνες τεμπέληδες και χωρίς παιδεία το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημενο..!!!
      Μέχρι να καταστραφεί η Τουρκία εμείς πάντα θα χάνουμε με την βοήθεια εκ τον έσω!!! Και μετά βλέπουμε τι θα γίνει..

    13. Ίσως έχουμε την λύση. Μόλις έμαθαν λαθρομετανάστες από Έλληνα δημοσιογράφο πως τα σύνορα δεν άνοιξαν και ούτε πρόκειται να ανοίξουν άρχιζαν να τα χώνουν στους Τούρκους που τους κορόιδευαν!!!!! Τους έστελναν μυνηματα στα αραβικά. Εάν γράψουν οι δικοί μας, ψάχνουμε να βρούμε λύσεις, στα αραβικά πως ο ερντογαν σας κορόιδεψε και ποτε δεν θα περάσετε τα σύνορα, μήπως τότε στραφούν ενάντια στην Τουρκία που τους κορόιδεψε?? Δεν ξέρω ίσως κάτι να βγει. Πάντως εάν περάσει έστω ένας χωρίς να συλληφθεί τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε και το καλό πως οι δυνάμεις μας τώρα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλες και έρχονται και άλλες ενισχύσεις. Όλοι ενωμένοι παιδιά, γράψτε στα @@ σας τον βλακα τον τσιπρα και μην ασχολείστε με έναν μ@λακα, ο λαός είμαστε όλοι ενωμένοι.

    14. “Είς οιωνος άριστος,αμύνεσθαι περί πάτρης”
      Ομηρος
      “Καλό βόλι στούς βαρβάρους”
      Γιάννης Λάκων

    15. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

    16. Κατεβάστε τα άρματα και στήστε τα πολυβόλα…Αν χρειαστεί(σίγουρα θα χρειαστεί) ρίξτε στο ψαχνό.Αν δεν κάνουμε χρήση τών όπλων τώρα,πότε θα κάνουμε…Εχουμε κανονικό πόλεμο…Ελεος πια…

    17. Ενα τηλεφωνο σε Άσαντ και Χάφταρ και ομαδικο ντου με ολα και οσα στην Τουρκια…..

      …μη μου χαλατε το ονειρο…..

    18. Πρέπει η εθνοφυλακη στον Έβρο να κινητοποιηθει και να αναπτυχθεί σε όλη την περίμετρο των συνορων. Και δεν πιστεύω κανείς να ελπίζει βοήθεια από τους… εταίρους αλληλεγγυους αδέρφια μας Ευρωπαίους. Ούτε ανακοίνωση για τα μάτια δεν έχουν βγάλει. Είμαστε μόνοι μας……………

    19. Ραγιαδες εσεις την δουλεια σας, τριημερο μπροστα μας, εμπρος για ψωνια στην ανδριανουπολη,μην κολωνετε απο κατι τετοια.

    20. Παιδιά ηρεμήστε,θα κάνουμε μία αποσυμφόρηση και θα λυθούν όλα!Έχει σχέδιο ο γκούλης,σας παρακαλώ ηρεμήστε!Οι ευρωπαίοι φίλοι μας θα μας βοηθήσουν έμπρακτα .οπως ήδη κάνουν!

    21. Σορυ αλλα θα τρελλαθουμε τελειως? Εδω και 30 ετη εχουν μπουκαρει πανω απο 2.000.000 παρανομα και τους εχουμε δωσει χαρτια, στα 5.000 ατομα θα κολλησουμε ξαφνικα? Κατι δεν παει καλα…

    22. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
      ΛΑΔΙ – ΑΛΕΥΡΙ-ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΖΑΧΑΡΗ & ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ
      ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

    23. Ο Ερντογαν που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τους θανάτους και τους πρόσφυγες στην Συρία έδειξε τον πραγματικό του εαυτό.
      Προσοχή ⚠ θέλει γιατί η ΜΙΤ ίσως κάνει προβοκάτσια σκοτώνοντας μερικούς από τους λαθρο και εννοείται παιδιά για να τα δείξει στα κανάλια κατηγορώντας τους Έλληνες ως δολοφόνους παιδιών και αμάχων.Το εχουν κανει πολλες φορες στην Συρια!
      Στην συνέχεια θα καλέσει τους πράκτορες της – λαθρο εντός της Ελλάδας σε εξέγερση.
      Αυτοί θα κινηθούν προς τις αποθήκες όπλων για να ξανακάνουν αυτό που έκαναν στην Συρία. Να σφάζουν χριστιανούς και να παίζουν μπάλα ⚽ με τα κομμένα κεφάλια Χριστιανοπουλων!! Ταυροχρονα θα κανει και θερμο επεισοδιο ισως και αποβαση στο Καστελοριζο ως αντιποινα για τους θανατους των ισλαμιστων(που η ΜΙΤ δολοφονησε).
      Πρέπει να ριξουμε μπινελικια στους εταιρους μας στην ΕΕ για βοηθεια σε προσωπικο και υλικα,απελαση ολων των Τουρκων πρεσβευτων,γενικο ΕΜΠΑΡΓΚΟ της ΕΕ προς την Τουρκια , γενική επιστράτευση, διαμοιρασμός οπλισμου και πυρομαχικών και συνεχείς βολές. Κατάρριψη και βύθιση όσων παραβιαζουν τα νόμιμα.

    24. Ιστορικώς η σημασία της άμυνας που πρέπει να έχουμε είναι ισότιμη με αυτήν της μάχης του Μαραθώνα. Εάν χάσουμε αυτή την μάχη έχουμε τελειώσει πλέον.

    25. Ριξτε τους με πλαστικες σφαιρες να τσουζει και να φυγουν ρε παιδια.
      Ο ερντογαν εχει επικεντρωθει στο ιντλιμπ και τους εστειλε για αντιπερισπασμο αυτο ειναι απολυτα σιγουρο.
      Μηπως ηρθε η ωρα να παμε στην πολη και να τελειωσουμε δια παντος τους μογγολους?
      Θα μου πεις με τον κουλη?
      Αυτη ειναι η καταρα μας.

    26. Απο τον Εβρο τα βρωμοκαναλα (σε σειρα) δειχνουν σχεδον ολοι τα ιδια – εχει πεσει γραμμη….
      ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΦΥΛΑΚΤΟ. Οι λαθραιοι κατεβαινουν απο τον Εβρο στα παράλια ωστε να περασουν στα νησια.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ.

      Οι επιλογες ειναι ταυτοχρονα δυο :
      Α> αφηνουν τους “”εισερχομενους”” να περνουν (μονο απο τις Νομιμες Εισοδους της Χωρας) τα συνορα και, τοτε να τους διεκπεραιωνουν δηλ. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ PUSH BACK,
      ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ = ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
      Β> ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ “”ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ”” ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ
      Πολυ Σωστα ο φιλος του μακελειο ειπε για ενεργοποιηση στρατιωτικων δυναμεων.

    27. το θεμα εινε οτι πρεπει να τους ανοιξουν μονοπατι που οδηγει εξω απο τα συνορα μας. να πανε οπου θελουν.
      γιατι οχι

    28. TΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΟΚΑΝΑΛΑ
      ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ…………… ¨ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”
      ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    29. Στον Εβρο,καλα τα παμε. Στο Αιγαιο τι γινεται ?
      Τοσα χρονια ακουω τα πολιτικα και δημοσιογραφικα “σαινια” ,ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προτεινε μια λυση ! Χορτασαμε απο διαπιστωσεις, καταρες η ευχολογια αλλα μια σωστη-αποτελεσματικη λυση δεν βρηκε κανενας.
      Εγω εχω προτεινει 2 …η να ριξουμε ναρκες να φοβηθουνε η να βαλουμε σημαδουρες-σκιαχτρα με την μορφη της κυρα Τασιας μπας και το θεαμα τους γυρισει πισω….

    30. Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται. Ουτε φωνή ουτε ακρόαση.

    31. Ξέρετε για αναχώρηση λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Έβρο να υπερασπιστουμε την γη και τις ζωές των παιδιών από αυτά τα ισλαμοφασιστικα κτήνη που εισβάλουν στην πατρίδα μας.?

    32. Από πληροφορίες στην Τουρκία ήδη έχουν περάσει πέντε με δέκα χιλιάδες. Καλά βρε χάπατα κάθεστε και πιστεύετε ότι γίνεται μάχη στον Έβρο; Αυτά τα δήθεν ντου και οι δήθεν απωθήσεις είναι τηλεοπτικό υλικό για να έχουν τα κανάλια να παίξουν στα ριάλιτι-ειδήσεις. Ο αντιπερισπασμός γίνεται στα επίσημα σημεία εισόδου και η πραγματική είσοδος γίνεται παραπάνω και παρακάτω. Φυσικά με το αζημίωτο και με τις γνωστές μίζες σε δουλέμπορους, λαθρέμπορους, συνοριοφύλακες, επίορκους μπάτσους και Μ.Κ.Ο (Μητσοτακική Κονόμα Οικογενειακή)

      1. σωστος……μπαινουνε σιγουρα απο αλλα μερη και τους περιμενουν οι ΜΚΟ…μπορει να ειναι εκει και η αδελφη του Μητσοτακη με την κορη του γιατι εχουνε ΜΚΟ..Να τσεκαρει ο Στεφανος…

    33. Η εε τα έφτιαξε όλα αυτά μαζί με την ψήφο, τη ΒΛΑΚΕΙΑ, Κ τη υπόσχεση για “ρύθμιση” στο λαουτζικο, αν δε τους ήθελε γιατί “γερνάει”, γιατί τους μαντρώσει λυσσαλέα εδώ??

      Μπαγλαμαδες εισασταν οι περισσότεροι νεοέλληνες, μειοψηφία η/κ στο χώμα έτσι η αλλιώς οι περισσότεροι σε λίγο, τα λέγαμε κάποιοι κ μας χλευαζατε. Να σαςΓ@μησουν πατόκορφα από παντού, τρόικα, κυβέρνηση, Τούρκοι κ πακιστανομπαγκλεντεζιανοι τώρα, να σας πάνε αίμα ❤️

    34. Αυτοί είναι στρατός και μη ξεχνάτε υπάρχουν και στα μετόπισθεν. Εμείς έχουμε Στρατό ;

    35. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Αφού οι λαθρομεταναστες ρίχνουν τουρκικά χημικα αυτό είναι εισβολή πολεμική ενέργεια απέναντι της Ελλάδος τον λόγο έχει ο στρατός άμεσα πρέπει να ενεργοποιηθουν οι στρατιωτικές δυναμεις έχουμε πολεμο

    36. ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!ΕΚΤΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ !!ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΑΙ!!ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

    Comments are closed.