ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ – NTIMΠΕΙΤ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΕΞΩ!

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή για την διεξαγωγή του ντιμπέιτ. “Κλείδωσε” οριστικά η ημερομηνία της τηλεμαχίας. Ποια κόμματα θα συμμετέχουν

    .
    Η διακομματική επιτροπή αποφάσισε την ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Όπως αποφασίστηκε, το ντιμπέιτ θα γίνει την 1η Ιουλίου, και σε αυτό θα συμμετέχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κίνημα Αλλαγής και Ένωση Κεντρώων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟ ΚΕΛΙΆ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΕΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΜΆΣΑ ΠΗΓΕΝΕ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΌ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ

    2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΄΄ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ΄΄ ΓΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…………………….. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΄΄ΕΜΠΡΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ΄΄ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ…………………. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΕΡΤ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ, ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ, ΣΟΡΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ……………………….

      1. ωραια τα καταγγελτικα λογια αλλα δεν πιανουν πια..το ειδες στις ευρωεκλογες..που παμε? στο γκρεμο με δεμενα τα ματια? το κομμα αν δεν ξεφυγει απο την απομονωση και τον αποκλεισμο, θα σβησει σιγα σιγα..αν αυτο θελετε μερικοι, ολα καλα…αλλα ο αρχηγος πρεπει να κανει κατι πριν ναναι πολυ αργα

    3. ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΝΗΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ;;;;;;;;; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;;;; ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;; (ΙΩΑΝΝΗΣ)

    4. Καλά ρε εσείς δεν λέτε ότι οι πολιτικοί είναι προδότες και αλήτες; Γιατί να βρεθεί ο αρχηγός σας με τους προδότες; Σας προστατεύουν . Εσείς δε λέτε να καεί το μπουρδέλο η Βουλή; Γιατί θέλετε να μπείτε στη Βουλή και κατεβαίνετε στις εκλογές; Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    5. Η Δημοκρατία φοβάται την Δημοκρατία;

    6. Καταρρέει ΧΑ γιατί έγιναν κότες και οι πατριώτες εθνικιστές δεν θέλουν κότες. Ιδού η ευκαιρία Μιχαλολιάκο. Να κάνετε συγκέντρωση στην ΕΡΤ και να απαιτήσετε να συμμετέχετε στο ντιμπέιτ. Εν ανάγκη να μπουκάρετε μέσα με τη βία. Δεν έχουν δικαίωμα να σας αποκλείουν, ευκαιρία να μπεις μέσα και να τους ξεβρακώσεις για την κωλοδημοκρατία τους και ας σε χώσουν φυλακή. Εάν δεν το κάνεις απλά αποδεικνύεις πως είσαι κότα και χέστης και σου αξίζει να πας σπίτι σου εσύ και όλο σου το κόμμα. ¨Ετσι και αλλιώς εάν δεν το πράξεις αυτό, η ΧΑ δεν μπαίνει στη Βουλή.

    7. κανονικά θα πρέπει να μαζευτεί όλη η Χρυσή Αυγή έξω από την ΕΡΤ και να απαιτήσει να μπει και ο Μιχαλολιάκος να συμμετέχει στο ντιμπέιτ. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον αποκλείσουν. Εάν δεν το επιτρέψουν οι σταλινοφασίστες τότε να μπουκάρει μέσα όλη η ΧΑ έστω και με τη βία. Για να μάθουν όλοι οι ζαβοί έλληνες ψηφοφόροι τι είδους δημοκρατία έχουμε. Δεν μπορεί να αφήνουν εκτός του ντιμπέιτ το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι η τελευταία ευκαιρία της Χρυσής Αυγής αυτή. Εάν δεν το κάνει αυτό ο Μιχαλολιάκος, ψήφο δε θα πάρει από μας. Κότες εθνικιστές δε θέλουμε.

      1. συμφωνω..δε παει αλλο!! δε μπορουμε να κοιταμε πλεον τα γεγονοτα να γινονται χωρις εμας!! αν δε μπορει ο μιχαλολικαος να κανει κατι, ας τα παρατησει επιτελους!!! θα ρθουν εκλογες και δε θα δουμε παλι κανενα υποψηφιο μας πουθενα? αν συνεχιστει αυτη η απομονωση, το κομμα δεν εχει κανενα μελλον..ποτε δεν πιστευα οτι θα τα ελεγα αυτα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    8. Φάτε ”δημοκρατία” κοθώνια μου…Ευχαριστώ δεν θα πάρω και σας έχω εγγεγραμμένους…

    9. Τον Λεβεντη και οχι Χ.Α και Ελλ. Λυση. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ρε τον Βαρουκλακη ξεχασατε …… Ειστε μεγαλα μουνοπανα απο κουνια….

    10. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΔΟΥΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    11. Δημοκράτες όλοι τους.. και πάνω από όλα σέβονται τις αποφάσεις του λαού και το Σύνταγμα..

      🙂

    12. Πλησιάζουμε στις κάλπες και δεν έχουμε δει ακόμα ούτε έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε κάποια πολιτική εκπομπή. Δεν υπάρχει ισονομία και σίγουρα δεν υπάρχει δημοκρατία. Δεν τηρεί κανείς τις υποσχέσεις που δίνει προεκλογικά και για τα σημαντικά θέματα αγνοούν το λαϊκό αίσθημα προς χάριν των “εταίρων” μας. Ψηφίζουν οι Έλληνες κυβέρνηση και αυτή η κυβέρνηση αντί να φροντίσει για τα συμφέροντά μας κοιτάζει πρώτα τα ξένα συμφέροντα.

      Στις 7 Ιουλίου η Χρυσή Αυγή θα νικήσει την σήψη, την προδοσία και την διαφθορά. Ή Χ.Α. θα υπάρχει όσο υπάρχει η Ελλάδα Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

    Comments are closed.