ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤH ΧΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ (EIKONA)

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Μετα τα ΜΑΤ, στέλνει τον ίδιο του τον εαυτό στα νησιά του Αιγαίου ο πρωθυπουργός

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου όπου πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

    2862118

    Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου τέθηκαν ανοιχτά όλα τα ζητήματα με κύριο μέλημα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης. Τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαιρετίζουν την απόφαση της Κυβέρνησης για ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων και επιτάχυνση της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου και επιστροφών. Τονίστηκε  ότι οι σημερινές άναρχες δομές πρέπει να κλείσουν και να αντικατασταθούν από κλειστές δομές. Τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα προχωρήσουν σε άμεση διαβούλευση με τα Δημοτικά και το Περιφερειακό συμβούλιο και θα υποβάλουν προτάσεις.

    Επίσης διαπιστώθηκε συναντίληψη για την ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης των νησιών, αρχίζοντας από όσους έχουν λάβει ήδη άσυλο καθώς και εκείνους που βρίσκονται στις δομές για χρονικό διάστημα πάνω από 14 μήνες.
    Συμφωνήθηκαν επίσης μέτρα στήριξης των τοπικών κοινωνιών τα οποία θα  περιλαμβάνουν οριζόντια οικονομικά μέτρα καθώς και εξειδικευμένα μέτρα για κάθε νησί με βάση τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και τα τρία νησιά αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Σάμο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Περίμενε λίγο ακόμη κουλη πριν μεταφέρεις όλους αυτούς στην ενδοχώρα Γιατί οσονούπω θα κατέβουν τα τρακτέρ για την καθιερωμένη τους κινητοποίηση οποτε μαζι με τα αιτήματα τους να προταξουν και τα στήθη τους ενάντια στις αποφάσεις των ισχυρων,έτσι για να γίνεται τζερτζελες και για να μάθει τελικά ο κοσμος να ψηφίζει με γνώμονα το καλό του τόπου και όχι με το ποσο γνωστο ονομα εχει καποιος η με το ποσο γνωστή είναι η φάτσα του από την τηλεόραση

    2. Έχουν μούρη να μας πουν ότι θα έρθει στα νησιά αρχίζει από τα μαλακά την Σάμο άραγε θα φέρει και ουρά μαζί του να τον χειροκροτούν?

    3. Μην τον αφησετε να πατησει τον καντεμη,θα γινει σεισμος μετα 8-9 ριχτερ και θα σκωθει τσουναμ 10 μετρα.

    4. Ετοιμαστείτε για μεταφορά δεκάδων χιλιάδων λαθρό στην υπόλοιπη χώρα μέχρι να ξαναγεμίσουν τα νησιά.

    5. 1) ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΜΩΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ 2 “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ??
      2) ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
      ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΘΡΟ ΕΞΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ?
      3) ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ “ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΚΟ.
      ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      4) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ 2ο ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ!
      5) ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ:
      A) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
      ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50,1%. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ.
      Β) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ 1000% ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ.
      Γ) Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ PUSH-BACKS: ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ PUSH-BACK, PUSH-BACK ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, PUSH-BACK ΞΑΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!
      Δ) ΜΑΖΕΥΕΙΣ 10000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΩ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ? ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ? ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ? ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ? ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?
      ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΧΩΡΑ Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR?
      ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ 1000 ΖΟΡΙΑ ΑΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΕΝΑ 2%-5%.
      ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ.
      ΚΑΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ 3ΜΗΝΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΟΣΟΙ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ, 1-2 ΒΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ Ή ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    6. Η οικονομική ενίσχυση εξασφαλίζει την σωματική ακεραιότητα τους; Τους δίνει πίσω τα νησιά τους; Την ηρεμία τους; Είναι σαν να δίνεις καραμέλες σε κάποιον που έχει ανάγκη απο φάρμακα. Είναι ηλίθιος! Δεν αγοράζονται τα πάντα με τα λεφτά, επειδή ο Κούλης έμαθε με λεφτά νομίζει πως μπορεί να αγοράσει και τις ψυχές των ανθρώπων. Καλά λένε πως ο διάβολος δεν είναι ένας σε αντίθεση με τον Θεό, έχει πολλά πρόσωπα και οι υλιστές ηλίθιοι είναι κάποια απο αυτά.

    7. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ…ΘΑΡΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ” ΙΣΛΑΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ

    8. Η τοπική άρχοντες τον ακούν και δεν σηκώθηκαν να φύγουν.

    9. Η τοπική άρχοντες τον ακούν και δεν σηκώθηκαν να φύγουν.

    10. Να κλείσουν όλα ούτε δομές δεν θέλουμε όπως δεν τους θέλαμε από αρχής εσείς τα κανάλια τα διαστρεβλώνεται.Ποιοι έφεραν τους λάθρο ?ποιοι τους ήθελαν οι νησιώτες?ποιοι γεμίζουν τις τσέπες τους? Ποιοι πούλησαν την Ελλάδα?απαντήστε?

    11. Να κλείσουν όλα ούτε δομές δεν θέλουμε όπως δεν τους θέλαμε από αρχής εσείς τα κανάλια τα διαστρεβλώνεται.Ποιοι έφεραν τους λάθρο ?ποιοι τους ήθελαν οι νησιώτες?ποιοι γεμίζουν τις τσέπες τους? Ποιοι πούλησαν την Ελλάδα?απαντήστε?

    12. Απολυμαντικό συνεργείο στα μέρη που φύλαγαν οι μπάτσοι. Κατουρλια παντού , τα έκαναν και σκουπιζονταν με τα χέρια, εντελώς σιχαμενοι. Η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης τους έχουν γραμμένους στα @@τους είναι τόσο βλακες που ούτε καμπίνες δεν τους έδωσαν στα καράβια.. Χαχαχα βλακες μπάτσοι, για τον π@υτσο σας έχουν όλοι. Αντε τώρα να κάνετε καμιά πιπα στον Μητσοτάκη για να σας δώσει καμία καμπίνα.

    13. Λοιπόν
      1)Δεν μπορείς να μιλάς για καλή φύλαξη συνόρων αφού πρώτα έχουν μπει μέσα μερικά εκατομμύρια λάθρο και δεν έχεις καμία πρόθεση για απελάσεις.Αυτό είναι σαν να σε πυροβολούν και να βάλεις το αλεξίσφαιρο μετά τον πυροβολισμό
      2)οι κλειστές δομές δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.Εδώ φεύγουν εγκληματίες με άδεια,δεν γυρίζουν ποτέ και δεν τους βρίσκουν και ποτέ,το ίδιο θα γίνει και με τους λάθρο που θα είναι ελεύθεροι κατά τη διάρκεια της μέρας
      3)Τις δομές αυτές,οι λάθρο θα τις κάνουν λαμπόγυαλο και οι μκοατζήδες θα μιλούν για δήθεν απάνθρωπες συνθήκες(με κλιματιστικά,φαγητό και wifi).Το αποτέλεσμα θα είναι να δαπανηθούν μερικά ακόμη δισεκατομμύρια από τους φόρους που πληρώνουμε
      4)Οι νησιώτες,που κάνουν τους μάγκες,θα ζητήσουν για άλλη μία φορά ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΗ!Η μαγκιά θα είναι να ζητήσουν ευθέως απέλαση όσων δεν είναι πρόσφυγες.Θα δείτε όμως πώς θα ηρεμήσουν όταν τους υποσχεθούν αποσυμφόρηση,δηλαδή μακριά από τον πάτο μας και ό,τι θέλει ας γίνει.

      1. ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΡΕ ΣΤΟΚΕ Κ ΕΣΥ……..
        ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΠΩΣ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΕΝΙΚΩΣ……

    14. ΚΟΙΤA ΚΟΥΒΑΝΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΠΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΧΡΥΣΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.
      ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!

    15. Θα πάει λέει στα νησιά σε λίγες μέρες εμ σακάτεψες τους ανθρώπους εμ θες και να τους επισκευθείς τώρα !!! ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΩΡΕ

    16. ΔΟΜΕΣ=ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….
      ΝΗΣΙΩΤΕΣ : ΟΧΙ ΔΟΜΕΣ = ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…….
      ΟΧΙ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ = ………………..;;;; ( ΚΟΥΙΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ)
      ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ=ΕΙΣΡΟΗ…….
      ΟΧΙ ΔΟΜΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΕΙΣΡΟΕΣ…………=………………….;
      ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕΛΕΔΙ;;………….

    17. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΕΤΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ………………..ΟΧΙ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ …………..

    18. Να μην μεινει ουτε παπουτσι λαθρο
      Οπου πανε οι λαθρο κινηγηστε τους ,χτυπηστε τους αληπητα
      οπως τα ΜΑΤ Μητσοτακη εσας
      χτυπηστε τους με την ιδια μανια σαν να χτυπατε τον Μητσοτακη
      Αυτο θα τον στοιχισει ,οταν σκοτωνει τους Ελληνες με τα ΜΑΤ ικανοποιηται ο Βρυκολακας

    19. Τώρα θα δούμε πως θα υποδεχθούν τον προδότη. Τώρα θα δούμε πόσο πατριώτες ή μαλάκες είναι οι νησιώτες.

    20. Τα ματ έπρεπε να τα στείλει η κυβέρνηση να ρίξουν ένα γερό ξύλο στις ΜΚΟ και όχι στους νησιώτες που έχουν λεηλατηθεί.

    21. Ο μουτζούρης πηγε; λοιπόν, μπήκαν τα μεγάλα μέσα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας. Για να εκβιασει με την παρουσία του τις εξελιξεις. Για να δω τώρα τους νησιώτες. Θα τον πλησιάζουν χασκογελώντας δουλικα για να του σφίξουν το χέρι και να βγάλουν σελφι;

    22. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
      ΤΟ 2014 ΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΤΩΝ σΑΝΕΛ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 1500 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ.
      ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΦΑΗΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 77 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ 1500 ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ.
      ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 1,5ΕΚ. ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ 100 ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 100 ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.
      ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΝ.
      ΟΙ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΤΩΝ σΑΝΕΛ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΖΑΜΑΝΦΟΥ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!
      ΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΗΣ ΧΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.
      ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ, ΟΙ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΚΙΧ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!
      ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
      5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 1,5ΕΚ. ΛΑΘΡΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΗΤΑΝ “ΕΛΒΕΤΙΑ” ΚΑΙ “ΜΟΝΑΚΟ” ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΔ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ “ΚΑΜΠΟΥΛ” ΚΑΙ “ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ”?
      ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???

      1. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ Κ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΔΕΞΙΕ………………..
        ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ….ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
        ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ….ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ……
        ΓΙΑ ΠΕΣ ΦΙΛΕΛΕ.ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ

    23. Καταλάβαμε…θα γυρίσουν πίσω με την ουρά στα σκέλια…θα τους λαδωσει πλην τις άλλης… και μια από τα ίδια..

    24. Πρώτα να δούμε εμπράκτως μείωση ροής λαθρομεταναστων και έλεγχος των συνορων. Μετά απελασεις άμεσα σε όσους δεν δικαιούνται άσυλο. Όσοι δικαιούνται άσυλο δίδονται χαρτιά να ταξιδέψουν σε όποια χώρα της εε επιθυμούν. Πρώτα θα γίνουν αυτά και μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για κλειστές δομές κτλ. Εάν οι δήμαρχοι προσπαθήσουν να πέσουν για δομές ξαφνικά όλοι θα μιλάνε πλέον πως τα άρπαξαν από τον Μητσοτάκη στην συνάντηση. Λοιπόν, πρώτα θα γίνουν οι προανεφερθεντες ενέργειες και στο τέλος συζήτηση για δομές. Καμμια κουβέντα για δομές χωρίς προαπαιτουμενα.

    25. Ε ρε γλεντια που εχουν να γινουν με τον γιο του Δρακουλα!!!

    Comments are closed.