ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! FACE CONTROL ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ! ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ- ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ! ΈΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ…

Κοινοποίηση:
ΕΚΤΑΚΤΟ

Απίστευτο περιστατικό πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό.
Δεκάδες μαυροφορέμενοι κουκουλοφόροι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr απέκλεισαν με κάδους απορριμμάτων την εθνική οδό στο ύψος της RENO (Νέα Φιλαδέλφεια)
Στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά, κατάφεραν τοποθετώντας κάδους απορριμμάτων στο δρόμο να αποκλείσουν την Εθνική οδό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr οι μαυροφορέμενοι κουκουλοφόροι πραγματοποιούσαν ελέγχους «face control» στους οδηγούς.
Στην εθνική οδό επικράτησε τρόμος.
Η αστυνομία ήταν απούσα.
Οικογενειάρχες με μικρά παιδιά βρέθηκαν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους. Με φακούς οι νεαροί κουκουλοφόροι έψαχναν το εσωτερικό των οχημάτων.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το makeleio.gr, πρόκειται για οπαδούς ποδοσφαιρικης ομάδας, που στην προσπάθεια τους να στήσουν «καρτέρι» σε φιλάθλους από αντίπαλη ομάδα που ερχόταν από την επαρχία, απέκλεισαν για πρώτη φορά στα χρονικά την Εθνικό Οδό.
Οδηγοί κατήγγειλαν στο makeleio.gr ότι επικοινώνησαν με το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδελφείας και από εκει τους ενημέρωσαν ότι είναι άνωθεν απόφαση να στείλουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημεία.

Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ακριβως τα ιδια ειχαν γινει και πριν απο 15 μερες στα διοδια της Τραγανας…..τα ξεχασατε κιολας?

  2. αφου η χωρα ειναι ενα απεραντο μπουρδελο περιμενατε κατι καλυτερο εσεις

Comments are closed.