ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΓΑΛΕ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΙΟΣΙΩΝ – “ΘΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ” – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    gamisw

    Άβατο έχει καταντήσει το κέντρο της Αθήνας από τους μαχαιροβγάλτες λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τη χώρα. Αντί τουλάχιστον να σέβονται τους πολίτες που τους φιλοξενούν χωρίς να έχουν ερωτηθεί, απειλούν, καθυβρίζουν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα έτοιμο να εκραγεί.

    Τα αποκλειστικά βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω τραβήχτηκαν από αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος λέει, είναι από την οδό Λιοσίων τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.

    Μάλιστα, είναι δίπλα από γνωστό καφέ που πρόσφατα όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αποκαλύψει γνωστή χορεύτρια είχε πάει εκεί για να διασκεδάσει τους θαμώνες.

    Η εύσωμη κυρία που βλέπετε στα βίντεο είναι Ελληνίδα, η οποία κάποια παρανομία έχει κάνει αφού συναναστρέφεται με τον καψερό αλλοδαπό που απειλεί ότι θα “γ@μήσει όποιον είναι Έλληνας”.

    Φαίνεται ότι η γυναίκα είχε δώσει κάποια χρήματα στον αλλοδαπό και τα ζητούσε πίσω. Η συνομιλία ήταν στα αγγλικά, αυτός της έλεγε ότι δεν τα έχει και μάλιστα της φώναξε ότι “θα την σκοτώσει για πλάκα”. Αυτά βέβαια στο πεζοδρόμιο σε κοινή θέα:

    Δείτε το πρώτο βίντεο που ο αλλοδαπός λέει ότι θα μας γ…

    Και το δεύτερο βίντεο που στο 1:29 ο λάθρο απειλεί ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα για πλάκα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πότε θα βγάλουμε τσ τανκς;Α ρε Παπαδόπουλε.

    2. θα πέσει σε κάποιον τρελό και θα κλαίγονται για

    3. ….ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

    4. Η κατασταση εχει ξεφυγει προπολλου, ο Μητσοτακης δυστυχως συνεχιζει την πολιτικη του Τσιπρα συνεχιζοντας τον λαθροεποικισμο της χωρας με καθε καρυδιας καρυδι!!!!!!!!!! Φτανει πια αυτη η κατασταση, κλειστε επιτελους τα συνορα και απελαστε τους ολους τους λαθροεποικους!!!!!!!!! Ελατε ολοι στο Συνταγμα τωρα που γινεται η διαμαρτυρια!!!!!!!!!

    5. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΣΒΑΤ ΜΟΝΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΕΔΩ ΠΑΙΖΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΨΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    6. Αυτοι οι αρχιδογυφτοι που οι ευρωτοκογλυφοι φορτωσαν στην ΕΛΛΑΔΑ θα πρεπει κλωτσηδον να ξεκουμπιστουν απο την πατριδα .,.
      Θα μπορουσαν απο την ουγκαντο_υεμενη που συμμαζευτηκαν εδω να αποκτησουν τροπους και ανθρωπινη συμπεριφορα .,.,
      αμεση απελαση απο την ΠΑΤΡΙΔΑ ολων αυτων των σκουπιδιων

    7. Ναι ναι ναι….τωρα ερχεται ο Κουλης…μισο λεπτακι να κατεβει απ την έπαυλη με τους 50 μπατσους που τον
      φυλανε για να τον μαζεψει…
      Παρτε το χαμπαρι ρεεεεε…εχουμε υπουργο προστασιας του πολιτη που δεν τον εχει ψηφισει κανενας και
      πρωθυπουργο που ουτε που εχει πατησει το ποδι του απ το σημειο που δειχνει το βιντεο,γιατι θα λερωσει τις σολες απ τα παπουτσια του….ραγιαδες

    8. Για όσους άκουσαν το βίντεο, λέει ξεκάθαρα “I will fuck every greek police tonight” που σημαίνει “θα γαμήσω την Ελληνική Αστυνομία…”
      Η αναφορά του “λάθρο” είναι στη ΕΛ.ΑΣ και όχι στους Έλληνες. Με αυτήν τα έχει…. και Η κυρία τι ρόλο βαράει;
      Γιατί ο λάθρο είναι τόσο εκνευρισμένος με την ΕΛΑΣ και το λέει στην κυρία; Κάτι δεν του έκατσε;;

    9. Ο/Η ΒΑΖΕΛΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΨΗΦΟΦΟΡΟΣ λέει:

      ΚΑΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ..ΨΟΦΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ

    10. Μια σφαιρα για καθε ενα μουσουλμανικο σκουλικι.

    11. για να βγαινουν σιγα σιγα οι ελευθεροι σκοπευτες μπαμ και κατω σε καθε πιθηκο

    Comments are closed.