ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΦΩΤΙΑ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΤΟ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΣΤ” 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Τρεις μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κοροναϊού κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι ένα νέο ξέσπασμα επιδημίας θα μπορούσε να σκοτώσει έως και 65 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

    Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του  Johns Hopkins είχαν πραγματοποιήσει μια προσομοίωση μιας νέας επιδημίας που θα ξεσπούσε ως μέρος μιας ερευνητικής μελέτης τον περασμένο Οκτώβριο.

    Σε αυτή η προσομοίωση έδειξε ότι 65 εκατ. άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορεί να αφανιστούν σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα σε 18 μήνες!

    Ο Δρ. Έρικ Τόνερ, ενός εκ των επιστημόνων που «έτρεξαν» την προσομοίωση δήλωσε ότι δεν ένιωσε έκπληξη όταν τα πρώτα νέα από την εξάπλωση του κοροναϊού στην πόλη Γουχάν είδαν το φως της δημοσιότητας στα τέλη Δεκεμβρίου.

    «Το σκέφτομαι πολύ καιρό, ότι ο πιο πιθανός ιός ο οποίος μπορεί να προκαλέσει μια νέα πανδημία είναι ο κοροναϊός», δήλωσε στο Business Insider.

    «Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο μεταδοτικός είναι. Ξέρουμε ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη το βαθμό της εξάπλωσης αυτής.

    Μια πρώτη αρχική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για ένα πιο μέτριο, ως προς τα αποτελέσματά του ιό από ότι ο SARS, όμως μεταδίδεται πιο εύκολα.», δήλωσε ο  Τόνερ.

    Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία την μέχρι τώρα κατάσταση και πιο κάτω το σχέδιο του Johns Hopkins

    Καταγραφή

    Σχέδιο από την εξάπλωση του ιού μέσα σε μόλις 2,5 ημέρες, που δημιούργησαν ερευνητές του Johns Hopkins.

    Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιός “πλησιάζει” στο Πεκίνο, και σταματούν τις μετακινήσεις απο δευτέρα αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. και ομως ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ τα λεει σωστα ο ιος ειναι κατασκευασμα αμερικανικο και τον αμωλησαν στην κινα βεβαια σας κανει εντυπωση πως εξαπλωθηκε ετσι με τον αερα η με ψεκασμο ο παπαρας της MICROSOFT ειχε πει οτι πρεπει να ελατωθει ο πληθυσμος της γης και αυτο μπορει να γινει στο νερο η στις τροφες. με αυτον τον ιο θα φυγουν πολλοι ανθρωποι απο την ζωη και τον ξεκινησαν απο την κινα γιατι βλεπουν οτι και οπλικως και εμπορικως εχει παρει τα πανω της και εχει πολυ πληθυσμο

    2. Δοκιμαστε να κατεβασετε απο το play store την εφαρμογη Pi . Ειναι νεο κρυπτονομισμα που το πρωτο εξαμηνο μαζεψε 1 εκκατομμυριο χρηστες…Οποιος ξερει, οσο πιο πολλοι χρηστες τοσο μεγαλυτερη η αξια του νομισματος…Ακομα ειναι τα αρχικα σταδια οπου το mining ειναι καλο..Δεν τρωει καθολου μπαταρια στο κινητο γιατι υποστηριζεται απο σερβερ.. Οταν εγγραφειτε , στο ερωτημα ποιος σας καλεσε γραψτε Pandemonio για 25% bonus..Δοκιμαστε το και ερευνηστε το στο ιντερνετ…θα δειτε οτι εχει μεγαλη δυναμικη

      1. Βρε άει στον κόρακα ακόμα ψάχνεις να βγάλεις λεφτά από κοπανιστό αέρα !
        τον π@@@@λο και εσύ miner

    3. Είναι πολύ περίεργο το πόσο εύκολα μεταπήδησε αυτός ο ιός σε όλο το πλανήτη. Λες και τα πρώτα κρούσματα έγιναν στο κεντρικό αεροδρόμιο του Χονκ Κονγκ και όχι επαρχιακή/αγροτική περιοχή της κεντρικής Κίνας…. Πως γίνεται τα κρούσματα να είναι γύρω στα 100 (μιλάω για τις πρώτες μέρες) και ο ιός ήδη να έχει βγει σε 3-4 χώρες, κάποιες από αυτές νησιωτικές;

      Η λογική λέει πως ο ιός θα έπρεπε πρώτα να μεταδοθεί σε μεγαλύτερους αριθμούς στο τόπο που μεταλλάχθηκε, προτού αρχίσει να ταξιδεύει έτσι….

    4. ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΙΔΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.
      ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

      1. Σωωωωπα !!! Σιγα μη δεν ηξεραν πριν 3 μηνες οι κατασκευαστες του για τον ιο

    Comments are closed.