ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    bulgarlar-alisverise-yunanlar-eglenmeye-geliy-11962790_o

    Η Αδριανούπολη, η αγαπημένη των αλλοδαπών αλλά και εγχώριων τουριστών που δύναται να ικανοποιήσει την ίδια στιγμή διαφορετικές προσδοκίες, παρέχει δυνατότητες για τουρισμό στην φύση στη θάλασσα στον πολιτισμό και στην υγεία.

    Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες λόγω της συνοριακής εγγύτητας την επισκέπτονται συχνά και με την βελτίωση του καιρού αυξήθηκαν και οι ημερήσιες εκδρομές και διανυκτερεύσεις. Η πυκνότητα της κίνησης που παρατηρούνταν στις συνοριακές πύλες στις περιόδους που ερχόταν η έφευγαν οι μετανάστες για Ευρώπη, πλέον παρατηρείται καθημερινά λόγω των ξένων επισκεπτών.

    Σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, ο διευθυντής Πολιτισμού και Τουρισμού Αχμέτ Χατζήογλου ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι διανυκτερεύσεις ξένων τουριστών.

    Ο Χατζήογλου είπε τα εξής: το 2018 οι τουρίστες που ήρθαν από Βουλγαρία Ελλάδα και Ρουμανία ήταν γύρω στα 2.100.000. Οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται εδώ δεν έρχονται επειδή η “Αδριανούπολη είναι φτηνή” αλλά πλέον κατέστη μία συνήθεια. Εδώ υπάρχουν πιο ποιοτικά ξενοδοχεία από τις χώρες τους.

    Η γαστρονομία εδώ προσελκύει κάθε είδους γούστο. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο έλξης είναι ο τουρισμός για ψώνια. μέσα στους 800 χιλιάδες επισκέπτες που επισκέπτονται εδώ τα μουσεία μας υπάρχει και ένας αριθμός 50 χιλιάδων ξένων τουριστών. Αυτό σημαίνει ότι και τα μουσεία μας αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος για κείνους. Όταν στην Αδριανούπολη θα κατασκευαστεί και το μουσείο χαμάμ, θα αυξηθεί το ενδιαφέρον. Διότι υπάρχει σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που επισκέπτονται τα χαμάμ.¨

    1.000.000 είσοδοι σε ένα μήνα σε ένα εμπορικό κέντρο

    Ο Χατζήογλου περιέγραψε πως οι επισκέπτες που έρχονται από γειτονικές χώρες συμβάλλουν σημαντικά στις επιχειρήσεις της πόλης : “Αυξήθηκε η πληρότητα στα ξενοδοχεία και αυξήθηκε και η κυκλοφορία στα εμπορικά κέντρα στο κέντρο. Το Δεκέμβριο υπήρξε εμπορικό κέντρο στο οποίο εισήλθαν ένα εκατομμύριο άτομα. Οι επισκέπτες που έρχονται στην Αδριανούπολη μπορούν να βρουν ότι ζητάνε. Είτε αυτό αφορά τα ψώνια τους, είτε το ξενοδοχείο, είτε ποτό και φαγητό, μπορούν να βρουν αυτό που επιθυμούν. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως μπορούν και βρίσκουν χαμογελαστούς συμπαθητικούς ανθρώπους. Η Αδριανούπολη είναι μία ασφαλής πόλη. Είναι μία πολύ φροντισμένη φιλική και πολύχρωμη” .

    “Οι Έλληνες έρχονται να γλεντήσουν και οι Βούλγαροι να αγοράσουν”

    Ο Μπουλέντ Μπατζιογλου-πρόεδρος του συλλόγου Προώθησης και Τουρισμού της Αδριανούπολης, δήλωσε πως στην Αδριανούπολη, περισσότερο έρχονται Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες. ο Μπατζιογλού περιέγραψε πως οι επισκέπτες από τη Βουλγαρία περισσότερο έρχονται για να ψωνίσουν και είπε: “Μεγάλο τμήμα των Ελλήνων τουριστών έρχονται για την κουλτούρα του χαμάμ και για την γαστρονομία. Τα βράδια συχνά μπορούμε να δούμε στα ρεστοράν Έλληνες τουρίστες” .

    Επιβεβαιώνεται λοιπόν η άποψη πως η πλειοψηφία των ελληνόφωνων που πάνε εκεί, δεν πάνε να ψωνίσουν λόγω φτώχειας όπως μας έλεγαν κάποιοι, αλλά πάνε επειδή ¨γλεντάνε¨. Προφανώς στην κατεύθυνση του Φάωμεν-πίωμεν, αύριο γαρ αποθνήσκομεν¨ …

    Οι Τούρκοι κατέχουν το 40% της Κύπρου, καταστρέφουν τους ιερούς ναούς μας στα κατεχόμενα, κάνουν μια πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων, απειλούν καθημερινά την πατρίδα μας με μύριους τρόπους και κάποιοι εξ ημών πάνε και τους χρηματοδοτούν !

    Με πληροφορίες από tourkikanea

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΊ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥΣ!
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΆΛΤΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
      ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    2. Και μετα απο χρονια οι Ελληνες θα πηγαινουν στη Συρια, στο Πακισταν, στο Αφγανισταν, στην Αλβανια, στην Αφρικη, ΚΛΠ-ΚΛΠ. Καταλαβαμε ποιοι Ελληνες θα πηγαινουν ναι η οχι.

    3. Ο/Η Το αιμα νερο δεν γινεται...και αν γινεται δεν πινετε. λέει:

      Θελετε να σας πω ποιοι ειναι αυτοι που πανε εκει , η τουλαχιστον η πλειοψηφια αυτων ; 1)Πανε κυριως ανθρωποι οι οποιοι ειναι μικρασιατικης καταγωγης , η ποντιακης η απο καπαδοκια η εχουν τελος παντων καταγωγη απο ασια πλευρα, που ειτε μας αρεσει ειτε οχι αισθανονται παρα πολυ οικεια με τους ασιατες μογγολους και τους τραβαει το αιματακι που λενε….και πιστεψτε με δεν το λεω εγω αλλα το λενε οι ιδιοι!!!Γνωριζω προσωπικα απειρες τετοιες περιπτωσεις και δεν θα κρυφτω πισω απο κανενα δαχτυλο και θα πω την αληθεια , και η αληθεια ειναι μια …οτι ολοι αυτοι δεν εχουν καμια ελληνικη εθνικη συνειδηση, απλα βρηκαν εδω οτι βρισκουν και τα αφγανοπακιστανα στις μερες μας, που μας ερχονται και αραζουν την αριδα τους,με την προβια του προσφυγα…Δηλαδη ενα μερος γεματο ελληνικα κοροιδα …ενα μερος που μπορει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει χωρις επιπτωσεις…ετσι τωρα ετσι και τοτε…Το τι αρμενιδες τι λαζοι και τι καπαδοκες μαυριδεροι μας ηρθαν τοτε δεν φανταζεστε , …φυσικα βαφτιστηκαν και τοτε , ολοι προσφυγες, απο οπου και να ηταν…τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα… 2)Πανε οι κατοικοι κοντινων περιοχων οι οποιοι παλι ολως τυχαιως οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν παλι καταγωγη απο απενατι…Το αιματακι που λεγαμε, η αλλιως …βρηκε ο γυφτος τη γενια του και αναγαλιασε η καρδια του… Και τελος αναμεσα σε αυτους, πανε και κατι αλλοι ντοπιοι ελλαδιτες κοπροσκυλα που το μονο που τους νοιαζει σε αυτη τη ζωη ειναι να φανε να πιουν και οτι αρπαξει ο κωλος τους…ΥΣ:Αν σκεφτουμε το τι υποτιθεται τραβηξαν οι προγονοι αυτων που σημερα πανε στη τουρκια και τρωνε και πινουν…τοτε καταλαβαινουμε και το ποιον των συγκεκριμενων…οι οποιοι ισχυριζονται οτι δεν φταιει ο απλος λαος…μα προς θεου με αυτους περναγανε υπεροχα..(ποσες φορες το εχετε ακουσει…αληθεια τωρα..) αλλα παντα φταινε οι κυβερνωντες…μαλιστα… γιατι ειναι παρα πολυ γνωστο οτι οταν γινονται τετοιου ειδους γεγονοτα …οι κυβερνησεις φωναζουν για κατι τετοιες δουλειες …τον μπομπ σφουγγαρακι και την παρεα του…… Χαχαχαχαχαχαχα…

    4. Έτσι είμαστε μια ζωή Ζαμάν φου ,και μετά μας φταίνε οι άλλοι,δεν γινόμαστε άνθρωποι εμεις,αρκεί να περνάμε καλά και πέρα βρέχει…..

    5. Κοιτάξτε τις σημαίες των Τούρκων. Παντου. Εχετε δει πουθενα στην Ελλαδα τοςες πολλες σημαίες μαζεμένες;; Αν τις βάλουμε εμεις θα μας πουν φασιστες, οι Τούρκοι ομως δεν ειναι. Γιατι αν ηταν οι ….(ψεύτο)…δημοκρατες εδω στην Ελλαδα, ειδικα οι αριςτεροι, λογικα δεν θα επρεπε καν να συνομιλούν μαζι τους, ετςι δεν ειναι;;;; Χαχαχαχα!!!
      Οςο για τους Ελληνες που πανε εκει και ψωνίζουν, τι να πω, ειναι οι ιδιοι που βλέπουν και τα Τουρκικά σήριαλ. Τέτοιοι προδοτες ειναι. Κι εγω πολυ θα ήθελα να πάω στην Εφεσσο, την Αλικαρνασσό, να δω ολα τα αρχαια μνημεία μας, αλλα δεν θελω να δώσω δεκάρα τσακιστή στους Μογγόλους. Θα περιμενω μέχρι να γίνουν ξανα δικα μας. Κι αν δεν γίνουν στην δικη μου ζωή, δεν πειράζει. Καποια μερα ξερω πως θα γίνουν παλι δικα μας.

    6. Στην ουσια ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι δημοσιου αφηνουν τα λεφτα τους εκει!!

    Comments are closed.