ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ STOP ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    police

    Απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ (14-4), στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδας στις Αχαρνές, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που παραβίασε STOP συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ΙΧ και ένας επιβάτης ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 αθίγγανοι οι οποίοι λίγα λεπτά πριν είχαν επιτεθεί και αποσπάσει χρήματα από ένα διανομέα φαγητού. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν παραβίασαν σήμα STOP, με συνέπεια να πέσουν πάνω στο λεωφορείο το οποίο πήγαινε στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα επιβάτης του ΙΧ, πιθανότατα ο οδηγός, να τραυματιστεί άλλος ένας, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου ενώ οι άλλοι δυο επιβάτες του ΙΧ διέφυγαν πεζή.

    Όλοι οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και διακομίσθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο ενώ η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

    To θέμα από το doxthi.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Βρωμογυφταρεοι ψοφο όλοι..θα σας κάνουμε λίπασμα για τα χωράφια

    2. Βρωμογυφταρεοι ψοφο ν μην μείνει κανείς..θ σε κάνουμε λίπασμα για τα χωράφια λεσια

    3. “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” όλοι ίδιοι είναι, δεν σέβονται τίποτα, κανέναν νόμο, καμία ανθρώπινη ζωή, κλέβουν, ρημάζουν, χτυπάνε, παίρνουν και τα επιδόματα απο τους Έλληνες φορολογούμενους. Δεν πρόκειται να κοινωνικοποιηθεί μια φυλή εγκληματική! Ευτυχώς ένα παράσιτο λιγότερο, έπρεπε να ψοφήσουν και οι υπόλοιποι. Πάλι θα βγούνε να κλαφτούνε στα κανάλια πως δήθεν απο ανάγκη κλέβουν, απο τα ναρκωτικά, το εμπόριο όπλων, τις κλοπές, συν τα επιδόματα, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι πως το χρήμα ρέει άφθονο.

    4. Αύριο που θα βγουν από το νοσοκομείο και τη φυλακή (που μάλλον δε θα κάτσουν και πολύ), θα γυρνάνε στα τραίνα του ΗΣΑΠ με χαρτιά αναπηρίας και θα λένε δεν έχω να φάω, πάρτε ένα στυλό να πάρω να φάνε τα παιδιά μου…..

    5. θα πληρώσει με λεφτά των φορολογουμένων για να γίνουν καλά οι ληστές και φυσικά ούτε θα διωχθούν, ούτε θα επιστρέψουν τα κλοπιμαία, ούτε θα τους ζητηθεί να πληρώσουν τα νοσήλεια. Όποιος παραπονεθεί είναι ναζί, ψηφίστε Καιρίδη.

    6. Γύφτοι γύφτοι παντού όπου και να κοιτάξεις σε όλες τις παρανομίες πίσω είναι οι γύφτοι. Ένα χαπάκι ή ένα εμβόλιο δεν υπάρχει να απαλλαγούμε από δαύτους?

    7. Είχαν πάει να κλέψουν δύο κοτόπουλα και βιάζονταν να πάνε να τα φάνε

    8. του Αλέξη να το δειξετε που διαβαζε παραμυθακια στα παιδια τους…

    Comments are closed.