ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! “ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ” ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΓΙΔΟΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΛΑΚΗ – ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    p[ola

    Σοβαρά ερωτήματα και αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Παύλος Πολάκης που απειλεί για… καλημέρα όποιον του καπνίσει, πήρε καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ, από τη χρεοκοπημένη Attica Bank.

     

    Μία αποκάλυψη, που θέτει ζητήματα ηθικής, για το πώς κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης παίρνει τόσο εύκολα και τόσο μεγάλα ποσά, από μια κρατική, χρεοκοπημένη τράπεζα, και μάλιστα σε καιρό κρίσης. Ο αρχάγγελος της… διαφάνειας πιάστηκε στη φάκα.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως αποκαλύπτει κυριακάτικη εφημερίδα, κατάφερε να πάρει σπαστό προσωπικό δάνειο, 70.000 και 30.000 ευρώ, από την Attica Bank. Και αυτό μάλιστα βάζοντας δεύτερη υποθήκη στο σπίτι του στα Σφακιά, για το οποίο έχει πάρει ήδη στεγαστικό δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.

    Το δάνειο, δε, ελήφθη με πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, σε 15 και 9 χρόνια αντίστοιχα, και αμφίβολες εγγυήσεις.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το συνολικό ύψος των 100.000 ευρώ του καταναλωτικού δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θεωρείται από την τραπεζική αγορά εξωπραγματικό, καθώς τέτοιου οικονομικού μεγέθους καταναλωτικά δάνεια δεν δίνονταν ακόμα και σε πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ούτε στις προ κρίσης εποχές των παχιών αγελάδων.

    Πόσω μάλλον όταν μόλις προχθές ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε τραπεζικά στελέχη για καταχρηστικά δάνεια που χορηγήθηκαν από την ίδια τράπεζα σε πελάτες που δεν πληρούσαν τα εχέγγυα, ξεπερνώντας την πάγια τραπεζική πρακτική, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την εν λόγω τράπεζα και τους μετόχους της.
     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αυτες ειναι οι φωτογραφιες των γραικων του καταξιωμενου κρατους της αναξιοκρατιας σε
      υπευθυνες θεσεις που μας γεμιζουν υπερηφανεια.

    2. ΚΑΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ?

    3. Μιά χρεοκοπημένη τράπεζα να χρηματοδοτεί ένα λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ.Να χορεύει ζειμπέκικο ο αλήτης την ώρα που εξηλντα συνανθρωποί μας έχουν ήδη πεθάνει από την γρίπη.Καραγκιόζης χωρίς τέλος, η αλλιώς Παύλος ξεφτύλας και κουραδόμαγκας Πολάκης.

    4. Καλύτερα έτσι παρά να τα παίρνεις από τον Μαρινάκη. Η Μαρέβα και η ΝΔ χρηματίζονται από τον μίστερ noor one, είναι καλύτερα? Ή να πάρει θαλασσοδάνεια? όπως ο Κούλης, Παπακωνσταντίνου, Τσοχατζόπουλος, και τόσα άλλα λαμόγια της ελληνικής βουλής? Τι είναι καλύτερο? Μπροστά στο μίσος δεν υπάρχει λογική.

    5. Αν αυτός ο πολακης ήταν Αυστραλία με το στσιγαρο στο στόμα θα είχε οχι μόνο ξηλωθεί επί τόπου αλλά και φυλακιστη και πρόστιμο θα πλήρωνε αλλά είπαμε εμείς είμαστε ψευτομαγκιες. Δεν σεβόμαστε τίποτα μα τίποτα ούτε υπακούμε νομους

    6. Ο γιδοβοσκός που παριστάνει τον πρωθυπουργό θα πληρώσει τις ψευτομαγκιές του πολύ άσχημα. Τέτοιους παπάρες σταλινοχλεχλέδες , κάποιοι τους έχουν για επιδόρπιο. Τον άφησαν να εκτεθεί και τώρα τον πηδάνε δίχως σάλιο.
      Από τα πιο γλοιώδη υποκείμενα που πέρασαν από το ελληνικό κοινοβούλιο , ότι και να πάθει δεν αξίζει λύπηση παρά μόνο φτύσιμο και κλωτσιές ο αληταράς !

    7. Α μπραβο Στεφανε βγαλτα όλα στην φορα που μας το παιζουν και τιμιοι και ηθικοι αριστεροι μην ξερασω ο κατσικοκλέφτης κατσταπλιας ,χωστα τους Χιο μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι ας τους να λυσσανε με το μακελειο και την εφημεριδα σου που τους ξεμπροστιαζει της ρομπες της ξεκουμποτες, της λουγκρες τιποτα δεν μπορουν να σου κανουν ουτε να σε φιμωσουν οι αποσποροι του σταλιν τα μπασταρδα των εαμοβουλγαρων εμεις ολοι οι εθνικόφρονες και οι πατριωτες ειμαστε στο πλευρο σου γ@μησε τους ολους τους ψευτοδημοκρατες ,τους προδοτες!!!

    Comments are closed.