ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 16 ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Σε νέες προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας προχωρά η Άγκυρα, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ να δηλώνει πως η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα σε 16 νησιά, παραβιάζοντας το διεθνές Δίκαιο.

    «Η Τουρκία αναμένει από την Ελλάδα να τηρεί το διεθνές Δίκαιο και τις συμφωνίες και να σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας» είπε ο Ακάρ, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τα χουμε επανδρωσει με Παρθένες που σας περιμενουν

    2. 1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ Κ.ΑΚΑΡ?ΑΠΕΣΕΙΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ….ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ….ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ….ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ? ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΙΟΣ?

    3. Θες σκυλε αφοπλισμένα τα νησιά μας. Ενταξει λοιπόν, αφου μας θες ξεβράκωτους, θα ξεβρακωθούμε. Όμως δε θα σου εχουμε γυρισμενο το κολο, αλλα τη τριπλετα. Ορθιος σκυλε θα ρθεις να παρεις τα νησια μας, στα τέσσερα και με πρωκτικα προβλήματα θα φυγεις.

    4. Εφόσον ο Υπουργός Άμυνας έκανε τέτοια δήλωση. Να απελαθεί ο Τούρκος πρέσβης και να ζητηθεί απο την Ελληνική Κυβέρνηση μία ειλικρινής συγνώμη.

      Να τονιστεί ότι απο τούδε και στο εξής –> ” τέτοιες δηλώσεις, εάν δεν ανασκευαστούν θα είναι αιτία πολέμου. H Tουρκία θα πρέπει να δώσει πίσω τα κλεμμένα ελληνικά εδάφη της κατεχόμενης κύπρου και να επανέλθουν στην αρχική κατάστασή τους, πριν γίνει η φασιστική εισβολή απο τους Μογγόλους εξ Ανατολίας”.

    Comments are closed.