ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! “ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ…” – ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    «Ο κόσμος να ρυθμίσει τα δάνεια μέχρι 30 Απριλίου» δήλωσε, μεταξύ άλλων,  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Όπως ανέφερε «στο νέο πτωχευτικό κώδικα για τους ανθρώπους που πράγματι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και με την έννοια της πρόνοιας και όχι την έννοια της προστασίας θα υπάρξουν άρθρα υποβοήθησης αυτών που πράγματι δεν έχουν.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως «η δική μας κυβέρνηση και προσωπικά εγώ δεν θέλω να δω τον κόσμο να χάσει τα σπίτια του άδικα επειδή πράγματι καταστράφηκε και δεν μπορεί. Θα υποχρεώσουμε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν να πληρώσουν γιατί αυτοί κρύβονται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Αρα εργαζόμαστε πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».

    Επιπλέον εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα με την Τουρκία.

    Εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα στείλει πλοία στην περιοχή που έχει συμφωνήσει με τη Λιβύη και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

    Μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Καλα πηγαινε να ρυθμισεις ψηλοκερατε γεωργιαδη την μπουμπουκα σου πρωτα.

    2. Τρολιο πηγαινε να πληρωθεις .πες στο κομμα σου βλακα να πληρωσει 250 εκατομμυρια δανεια κ βουλωστο.

    3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!!

      ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! οοσι μπουνε στη διαδικασια δεν θα μπορουν να σταυρωσουν δραχμη στα χερια τογια το υπολοιποντης ζωης τους. Η αποδοχη για το απορρητο σε τραπεζες και οργανισμοθς σημαινει την πληρη δουλοποιηση.

      δεν ειναι τιποτα ξεκαθαρο: αν αλλαξει η οικοννομιλη καταστασηβτου δανειζομενου τι θα ισχύει?

      ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ! ! ! ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ! ! !

      ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΟΠΟΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!

      ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ! ! ! !

    4. Οι τράπεζες χάρισαν τα τεράστια δάνεια σε Φορθνετ-Νόβα για να την πάρει καθαρή ο Μαρινάκ-πασάς να σας λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ τι καλός είναι ο Κούλης και να μην πιστεύετε την άδεια τσέπη σας, αλλά τα κανάλια. Αλλά μάλλον από το 2008 και μετά τη συνηθίσατε τη φτώχεια και την ξεφτίλα γι΄αυτό πήρε 40% η ΝΔ που με το ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 400 εκατομμύρια(!) δανεικά κι αγύριστα. Ραγιάδες πιάστε τοίχο. ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ.

      1. απο που κι ως που γαμ τη π……. μου 40% ????
        αφου οι μισοι ψηφοφοροι ΔΕΝ!!! ψηφισαν
        Ουτε 20% δεν πηρανε. Παντως ωραιο το …παραμυθιι με το 40-50% το χαβουβε όλοο.

        1. Οι καραγκιπζηδες που .δεν πανε να ψηφισουν ειναι πιο επικινδυνοι απο τα βοοειδη που ριχνουν νδπασοκσυριζα…αφηνουν τα κοπροσκυλα να παιζουν μπαλα…

    5. Οτι ειπε για τους Τουρκους οτι δεν θα γινει εμπλοκη εγω το εξελαβα εντελως αντιθετα,οτι το εχουν προσχεδιασει κ θα γινει.

    6. Αντι να βοηθησουν τον κοσμο κοιταζουν τον εαυτο τους και τις τραπεζες Ελπιζω οτιυπαρχει Θεος και θα τους φερθει καταληλα Μηδενα προ του τελους μακαριζε

    7. Οι τράπεζες έχουν δανισει σε Πακιστανούς 15χιλιαρα..το ξέρω από πρώτο χερι.οσοι δεν ανοίξανε μαγαζί στο εδαντα τα πήρανε και φύγανε για Πακιστάν..μην πληρώνει κανένας.

    8. Μακεδονία ξακουστή θέλατε βλακόφατσες. Πηγαίνατε στα συλλαλητήρια που στην πραγματικότητα ήταν προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ και το παίζατε ήρωες με ένα ευρώ στην τσέπη και τα παιδιά σας σπίτι νηστικά. Αλήθεια γιατί δεν έχει γίνει κανένα συλλαλητήριο από τότε; Που είστε ρε μπατριώτες να ξεσηκωθείτε που ο Κούλης σφιχταγκαλιάζεται με τον Ζάεφ περισσότερο κι από τον Κοτζιά; Γίνατε τρωκτικά των υπουργικών γραφείων; Ψάχνεστε για “πατριωτικό” βολεματάκι;

      Τώρα όμως έρχεται ο λογαριασμός. Το μπιλιετάκι. Γιατί χωρίς τα λεφτά και τα σπίτια σας πως θα δώσουν δανεικά κι αγύριστα οι τράπεζες στις εταιρίες δημοσκοπήσεων, στους καναλάρχες και στις επιχειρήσεις με αχυρανθρώπους συγγενείς υπουργών.

    9. Καλημέρα Στέφανε,

      Αυτό με την Προστασία της Πρώτης Κατοικίας Έχει Καταντήσει, κατά την Προσωπική μου Άποψη, μία Κοροιδία. Συνέχεια Μιλούν, να Κάνει Αιτήσεις στην Πλατφόρμα, ότι Ισχύει ο Νόμος Κατσέλη, ο Νόμος Φλαμπουράρη, και να Δίνει ότι Μπορεί από το Εισόδημά του, …

      Αναλογίζονται Όμως ότι Υπάρχει Πολύς Κόσμος ο Οποίος Καταστράφηκε από την Κρίση, και Αυτή τη Στιγμή είτε Είναι ΧΩΡΙΣ Εργασία, Διότι η Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα στην Ουσία ΔΕΝ Λείτουργεί΄Οπως Πρέπει, είτε Έχουν Εργασία, με Μισθούς από 500 έως 800 Ευρώ.

      ΠΩΣ Λοιπόν, Ένας Άνθρωπος ο Οποίος Αμοίβεται με Μισθό 700 Ευρώ, για παράδειγμα, να Κάνει Ρύθμιση Ώστε να ΜΗΝ Χάσει την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ του, και Ταυτόχρονα να Είναι Συνεπής, Λαμβάνοντας Υπόψιν και Όλες τις Υπόλοιπες Υποχρεώσεις που Έχει Ένα Νοικοκυριό;

      Ακόμη και στην Περίπτωση που Κάποιο Νοικοκυριό ( Οικογένειες με 1, 2 ή 3 Παιδιά ), Έχει ΜΗΝΙΑΙΟ Εισόδημα 1.000 Ευρώ, ΔΕΝ Είναι Δυνατόν να Υπάρχει Συνέπεια, Διότι αν Υπολογίσουμε, Όλες τις Υποχρεώσεις που Έχει το Νοικοκυριό, Είναι Μαθηματικώς Αδύνατο να Είναι σε Θέση να Ανταπεξέλθει.

      Αγαπητέ Στέφανε, Είδες και ο Αυτιάς, Ρώτησε το Γεωργιάδη, αν Ένας Άνθρωπος Πάει στην Τράπεζα, και Πει Ότι Μπορεί να Δίνει 300 Ευρω και η Τράπεζα Απαντήσει Ότι Θέλει 600 Ευρώ τι Γίνεται στην Περίπτωση Αυτή;

      Και με την Περίπτωση Κάποιου ο Οποίος ΔΕΝ Έχει Εργασία, ή Έχει Εργασία και Έχει ΜΗΝΙΑΙΟ Μισθό, 700 Ευρώ, για παράδειγμα, ΠΩΣ Είναι Δυνατόν Αυτός ο Ανθρωπος να Δίνει, Εγώ ΔΕΝ Λέω 600 Ευρώ που Απαντά η Τράπεζα, Αλλά 300 Ευρώ που Είπε ο Αυτιάς, και να Είναι σε Θέση να Πληρώνει και τις Άλλες Υποχρεώσεις που Έχει και να Προσπαθήσει να Επιβιώσει; Στο παράδειγμα με τα 700 Ευρώ, που Ανέφερα, Είναι Αδύνατο να τα Καταφέρει με 400 Ευρώ, Διότι αν Υπολογίσεις, και Περίπου 300 Ευρώ για Πληρωμές Λογαριασμών σε Ρεύμα, Νερό, Τηλέφωνο, Δόση στην Εφορία, Συντήριση Οικίας, με τα Υπόλοιπα 100 Ευρώ που Απομένουν στο Εισόδημα, ΔΕΝ Είναι Δυνατόν να Βιοποριστεί ( για τη Διατροφή του ).

      Σε ΌΛΕΣ τις Ευρωπαικές Χώρες, ΔΕΝ Τίθεται Κανένα Απολύτως Θέμα ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Σαφέστατα και Υπάρχει ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, και για Φυσικά Πρόσωπα, Όμως η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

      Όσον Αφορά την Είδηση που Έδωσε για το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, με τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ που Έχουν Ξεκινήσει, Είναι πιο ΣΩΣΤΟ να Δοθούν στη Δημοσιότητα Συγκεκριμένα Στοιχεια των Όσων Απελαύνονται από τα Νησιά, Διότι με 20 και 30 Επιστροφές στην Τουρκία, έστω και Ημερησίως, η Διαδικασία Αυτή θα Διαρκέσει Αρκετά Χρόνια. Επίσης, με Εκείνους οι Οποίοι Ήδη Υπάρχουν στην Ενδοχώρα τι θα Γίνει; Και για Όσους Είναι Ήδη Εγκατεστημένοι στην Ηπειρωτική Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να Ξεκινήσουν ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, Διότι και Εκείνοι ΔΕΝ Δικαιούνται Άσυλο, Αφού ΔΕΝ Μπορούν να Χαρακτηρισθούν σε Καμία Περίπτωση ως Πρόσφυγες. Επιβάλλεται Περισσότερη Αποφασιστικότητα και Θέληση Κύριε Γεωργιάδη, για να Διορθώσετε το ΈΓΚΛΗΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ.

      Με τον Άδωνι Γεωργιάδη θα Συμφωνήσω σε Αυτό που Είπε Ότι Όπου Πάει, ο Κόσμος Φτύνει τον Κόρφο του και να ΜΗΝ Επανέλθει ΠΟΤΕ η Αριστερά, Όμως, Χρειάζονται και Έργα Κύριε Γεωργιάδη, ΜΗΝ Ξεχνάτε ότι Εσείς Φέρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία, με την ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Τόσο από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010, Όσο και από την Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ το 2012.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    10. Αυτό το μπουμπούκι ο μπουμπουκος, αυτά που λέει μπορεί ν’ ακούγονται ωραία για τον καθ’ενα αλλά, μέσα στην κούτρα του σκέπτεται το αντίθετο. Ψοφάει για την πρωθυπουργία και είναι υπέρ της νέας τάξις πραγμάτων. Είναι και αυτός όπως και οι άλλοι.
      Για το καλάθι των αχρήστων.

    11. ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΦΗΣΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΚΟΝΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ

    12. Να ρυθμιζουμε εμεις, για να μην πληρωνεις εσυ τα δικα σου ε; Ουστ απο δω βρωμοσκυλ@!

    13. Άλλο τα δάνεια των κομμάτων και των πολιτικών. Αυτοί είναι ανώτερο βιολογικό είδος, ανώτερη τάξη, είναι τα αφεντικά μας και τους ανήκουμε. Εμείς είμαστε κρέας, σκλάβοι, υπάρχουμε μόνο για να τους υπηρετούμε και η ζωή μας είναι αναλώσιμη, δεν έχουμε άλλη χρησιμότητα πέρα από το να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη.

      Αυτά πιστεύουν κι αυτά διδάσκουν στις στοές τους….

    Comments are closed.