ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ; Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ “ΒΙΑΖΟΥΝ” ΤΗΝ “ΝΥΦΗ” ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! ΧΑΘΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    VIASMOS

    Κάτοικος της Θεσσαλονίκης έκανε μια Κυριακάτικη βόλτα στο λιμάνι.

    Αυτό που αντίκρισε, είναι δυστυχώς μια καθημερινή πραγματικότητα, η Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στους λ@θρομετανάστες, και η “νύφη του Θερμαικού” “βιάζεται” και κανείς δεν λέει κιχ!

    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

    Δείτε τι αναφέρει αναγνώστης:

    “Ο μισός πεζόδρομος είναι για τα ποδήλατα και τα ηλεκτρ. πατίνια, στον άλλο μισό “μελαμψοί”(γιατί απαγορεύεται να πω τη λέξη “μαύρ..”) έχουν απλώσει σεντόνια. Μένει μόλις 1 μέτρο για να περπατήσει ο κόσμος. Κυριακή 3/11/2019, στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. ΑΙΣΧΟΣ.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Η δημοτική αστυνομία τι κάνει????απλά αυτούς καί τους Κινέζους δεν τους ενοχλεί κανένας.παρεμπόρειο καί όλα “μαύρα “.ούτε ΣΔΟΕ ούτε αστυνομίες δεν τους ενοχλούν.κάτσε κορόιδο Έλληνα καί πλήρωνε ενοίκια καί εφορίες να τα βγάλεις πέρα με το μαγαζάκι σού.

    2. Όταν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες έδιωχναν τους παρασιτικού καφρους κλωτσώντας τα παράνομα εμπορεύματα , ήταν ναζί και ρατσιστές . Και τους πετάξατε στα σκουπίδια .
      Φάτε τώρα στην μάπα την δημοκρατία την ισότητα και την ελευθερία των καφρων εις βάρος της δίκης σας , μαλακοραγιαδες.

    3. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ,

    4. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1.000.000 ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑΧΑ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ .

    5. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙ ΜΟΧΑΜΕΤ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ!!!!

    6. Ολα μας τα φερανε και λαθρομεταναστες και λαθρεμποριο
      Μονον ο Ελληνας πληρωνει σαν ραγιας φορους σ αυτο το κρατος και του περνουν και το σπιτι.Τυς λαθρο δεν τους φορολογει το Ελληνικο κρατος,η εφορια κανει τα στραβα ματια.

    7. Θα έρθει κάποια στιγμή που ο Έλληνας θα πει: THIS IS SPARTA!!! και θα πετάξει και τον εισβολέα αλλά και τους εφιάλτες με μια κλωτσιά στον καιάδα της παγκόσμιας ιστορίας.Γιατι Έλληνας γεννιέσαι !

    8. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΕΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΥ ΠΩΡΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΚΕΔOΝΙΑ.

    9. – Γιά αυτό το ΧΑΛΙ κάποιος (σίγουρα) δικός μας τούς έδωσε “αέρα” … με όλα αυτά τα ψεύτικα – Μπανάνες πού πουλάνε … δεν εξηγείται αλλιώς ! Κατάντια μιάς χώρας πού δυστυχώς, κανείς δεν ευαισθητοποιείται, δεν αντιδρά γιά τον φόβο των αντιποίνων … Καληνύχτα Ελλάδα !!!

    10. Esi malaka greek den katalaveni ehi horo poli gia kosmo greek pernai?Malakas e malakas greek koproskilos.

      1. Τρολακια αμα με δεις μπροστα σου θα σου φυγουν τα ουρα.

      2. Fuck off black mother fucker . Go back to your fucking country

    11. Πληρονε ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ φορους φπιαδια εφκα εμφια τελοι κυκλοφ φροντιστηρια σπουδες στρατιωτικα φαρμακα και ολα αυτα γιατι για να ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ Ο ΧΑΣΑΝ Ο ΟΜΑΡ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΩΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΚΑΙ ΟΙ 6-7000 ΑΥΤΟΚΤ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΕ ΧΑΡΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΧΑΜΕΤ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

    12. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΚΑ ΣΚΑΤΟΜΑΓΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, Χ Ω Ρ Ι Σ ”P O S” ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ., ΕΚΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕ, ΧΡΥΣΟΣΚΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ Ή ΕΊΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ

      1. ΕΥΓΕ φίλε μου. Συμφωνώ .
        ( Μου άρεσε το πουτάνα Κούλη. Θα το αντιγράψω απο εσένα)

        1. Μωρη σύφιλιασμενη …αν σου γουστάρει το πουτανα τότε το αρχιπουσταριο Τσιμπλας τι σου κάνει!!;;;;

      2. Καταρχάς το ξεφτυλισμενο πορνετο είναι ο Τσιμπλαρχιδης που ψωφισατε μερικοί σπέρνοντας το αρχικακο

    13. Εχει πλακα να πιστευετε οτι δεν δινουν “φακελακι”.

    14. Μία δύο αντλίες υψηλής πίεσης τού Κέρχαρ καί τά νεγράκια μαζί μέ τίς πραμάτειες πετάνε γιά
      τήν Καλαμαριά.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

    15. Εδω αφηνουν τους γυφταρεους σκοπιανους να κανουν διακοπες στην Θεσσαλονικη, εκει κολλατε….

    16. INE KSEKATHARI MABROAGORA LATHREMBORIO, TO LATHREMBORIO DEN KATAPOLEMITE STO TELOS TIS ALISIDAS…, INE ENA SKLABOPAZARO POU LITOURGI STON TOPO ERGOSTASIOU PROIONTON, I HORA POU KANI EKSODO TETION PROIONTON INE IPEFTINI GIA TO SKLABOPAZARO LATHREMBORIOU…, AFTO SIMENI STO ERGOSTASIO DOULEBOUN SKLABI KE SKLABI INE EPISIS TIS TELEFTEAS POULISIS…, AN DEN KANOUN AFTO POU TOUS DIATAZOUN KSEROUN OTI THA TOUS SKOTOSOUN…, TA PROIONTA EHOUN KOLIMENI PERIGRAFI HORAS POU AKRIBOS DOULEFTIKAN…, I HORA POU TA KALIERGI KE EPITREPI TIN EKSODO METAKINISIS AFTON TON PROIONTON INE I HORA POU PREPI NA HTIPITHI GIA SKLABOPAZARO KE LATHROEMBORIO…!!!
      OTI PROION POLITE MABRO, AFTO TO SINGEKRIMENO PROION/NTA EHI/EHOUN DOULEFTI ME OMIROUS SKLABOUS,MABRA, MABRA EHOUN METAKINITHI „EKSODOS“APO TIN HORA PARAGOGIS …!!!
      ( GIAFTO KE MONO O PROEDROS TRUMP , ME OLI TOU TIN DINAMI PROSPATHI ME NOMOU TELONIOU AFKSISI PLIROMIS SE %%% $,PROSPATHI NA STAMATISI TO LATHREMBORIO KE TO SKLABOPAZARO…,INE ANTHROPI POU HORIS TIN THELISI TOUS,KRATOUNTE OMIRI KE TOUS BAZOUN NA DOULEBOUN MERA NIHTA DOREAN GIA ENA PIATO FAGITO TIN IMERA…, KE OTAN APO POLI KOPOSI DEN ANTAHOUN ALO STIN DOULIA,TOTES TOUS SKOTONOUN GIA NA MIN BGOUNE PROS TA EKSO I BROMIA TOU OMIROU SKLABOPAZAROU… !!! )
      TO LATHRAMBORIO SKLABOPAZARO OMIRON INE MIA ATELIOTI ALISIDA, ENA INE SIGOURO , AFTI I ALISIDA DEN KINITE APO MONI TIS,TA MEGALA KEFALIA POLITIKON MAFIAS, OLA TA ORGANONOUN …, GIAFTO KE MONO TO KEFALI TOU FIDIOU PREPI OPOS DIPOTE NA KOPI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, MONO ETSI THA STAMATISI TO LATHREMBOREO KE DEN THA IPARKSOUN ALO OMIRI SKLABOPAZAROU ……………………..!!!

    17. να μου το θυμηθείτε, θα φτάσουμε στο σημείο, να μας σκοτώνου και να μας βιάζουν και εμείς θα φοβόμαστε μην μας πουν φασίστες και εθνικιστές…….κρίμα.

      1. Afou iste i pio kathisterimeni,amorfoti ke anagogi ratsa pano sto planiti,tora zitate ta resta gia tin katantia ke to hali sas?

        1. Κατάλαβες τι έγραψα? Και ακόμα περισσότερο κατάλαβες εσύ τι μου απάντησες?????

          Εκτίθεσαι

        2. ουστ ρε αλβανε τράβα στην μπουρδελοχώρα σου

    18. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!

      1. Κύριε ΑΝΑΝΙΑΔΗ έχεις δίκιο.Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες.Χρειαζόμαστε κυβέρνηση που να ενδιαφέρεται πρώτα για τους Έλληνες.Οι νόμοι που ψηφίζει η βουλή αυτό το διάστημα είναι εις βάρος των Ελλήνων.Έχουμε γίνει πολίτες δεύτερης κατηγορίας ,μέσα στην χώρα μας.

    19. Μαζευτείτε όλοι μαζί να τους τα πετάξετε στη θάλασσα 2 3 φορές και θα δούμε. Μαζί κι αυτούς που ψωνίζουν βέβαια

    20. ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

      1. Μπράβο ρε φίλε!
        Και ξανά ζήτω η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

    21. Η αστυνομία κσνρι τα στραβά μάτια; Γιατί έχουμε παραδείγματα για φτωχούς Έλληνες μικροπωλητές που τους συνέλαβαν Όπως την γιαγιά που επλεκε καλτσες

    22. Αυτα που βλεπεις σε αυτα που θα ερθουν ειναι ενα τιποτα.

    23. Οι μπατσοι, οι δημοτικοι.. οι ράμπο της ΑΑΔΕ και ολα τα αλλα κρατικοδιαια κοπροσκυλα εξαφανισμενα ‘ή κανουν οτι δε βλεπουν τους ελληνες μικρομαγαζατορες ομως τους εχουν τσακισει..Ουτε μια αποδειξη δεν πρεπει να κοβει κανεις μεχρι να τους μαζεψουν ολους αυτους. Εδω εχουμε να κανουμε με ολοφανερο ρτατσισμο κατα των ελληνων σε ολα τα επιπεδα πλεον. Απο τους λαθρο που τους τα εχουν ολα πληρωμενα και τους δινουν και επιδοματα μεχρι πους παρανομους αλλοδαπους πωλητες που εχουν καταλαβει τα κεντρικοτερα σημεια των πολεων και φοροδιοαφευγουν με την καλυψη του κρατους.

      1. Λογικα θα επρεπε εδω και πολλααα χρονια να μαζευτούν ολοι οι εμπορικοί σύλλογοι της Ελλαδας, και να σταματήσουν να πληρώνουν φόρους, μέχρι να μαζέψουν ολους αυτους που τους κόβουν τις δουλειές χωρις να πληρώνουν τιποτα στο κράτος.
        Αλλα…..

    24. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποχρεωτικά μέχρι να ξαναγίνουμε όπως πριν το 1990

      1. Χρυσα Αυγα με μπλουζακια made in Banglades και επιστατες Αλβανους και Γεωργιανους.Αει να χαθειτε νεοναζιστικα σκουπιδια..

        1. σκουπιδιια ειστε εσεις οι συριζοαπλυτοι και οι βρωμυλοι που κουβαλησατε στην χωρα μου κατακαθια της κοινωνιας τωρα θα αρχισει το γλεντι με γουρουνοκεφαλες χαμενοι τεμπεληδες δειλοι

      2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    25. Το προβλημα ρε φιλε δεν ειναι οτι δεν μπορεις να περασεις …το προβλημα ειναι το κυκλωμα της λαθρομεταναστευσης και του λαθρεμποριου που γινεται μεσα στα μουτρα μας και δεν ανοιγει ρουθουνι…Και μαλιστα σα να πηρε το ματι μου και ανθρωπους να χαζευουν τα παρανομα “καλουδια” …Εφοσον δεν τους πετατε στη θαλασσα , τουλαχιστον μη ψωνιζετε , ωστε να μην υπαρχει λογος συντηρησης ολου αυτου…

    26. Το αίσχος δεν είναι μόνο ότι όλοι κάνουν τα στραβά μάτια για τους λαθροεισβολείς, αλλά πολλές & πολλοί αγοράζουν απ’ αυτούς τα κινεζοπροϊόντα τους! Αν δεν είχε ζήτηση όλο αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

    Comments are closed.