ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ – ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;; ΤΕΛΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    AP_19268623140755

    Όσο περνάει η ώρα επιβεβαιώνεται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το τι πραγματικά συνέβη στη συνάντηση Κούλη – Ερντογάν. Ο Μητσοτάκης μετά τον “σεβασμό” που έδειξε στη Συμφωνία των Πρεσπών, συνεχίζει το ανθελληνικό έργο του προκατόχου του παραδίδοντας την Πατρίδα στους τουρκαλάδες. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΡΕΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ…. – ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ)

    Σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και αναφερόμενος στην συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκου πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Τ.Ερντογάν αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε να… συγκληθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας του οποίου η σύγκληση έχει να γίνει από το 2016!

    Και μάλιστα θα γίνει σε μία πόλη που είναι στην καρδιά του Ρ.Τ.Ερντογάν όπως ο ίδιος έχει δηλώσει περιγράφοντας τις πόλεις της «οθωμανικής καρδιάς του»: Την Θεσσαλονίκη!

    Προσθέτοντας ότι δόθηκε εντολή στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών να ετοιμάσουν την συνάντηση που θα γίνει στην Ελλάδα.

    Και τι θα συζητήσει τον Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας; Τα τουρκικά αιτήματα που έθεσε στην συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος πρόεδρος: Την αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης του 1923 ή την «επικαιροποίησή της», όπως αποδέχεται και η ελληνική πλευρά με αλλαγή του θρησκευτικού προσδιορισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων σε εθνοτικό, δηλαδή τον χαρακτηρισμό τους ως Τούρκων και την επαναλειτουργία των τζαμιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

    Το ένα στην Αθήνα, είναι εκείνο που βρίσκεται μέσα στη Ρωμαϊκή Αγορά στην Πλάκα. Πρόκειται για το Φετιχιέ Τζαμί, δηλαδή το «Τζαμί του Πορθητή», για να θυμόμαστε πάντα ποιος μας άλωσε. Αυτό έχει αναστηλωθεί και λειτουργεί ως πολιτιστικός χώρος.

    Του αντέτεινε το φυσιολογική ο Κ.Μητσοτάκης ότι εάν θέλει ο Ρ.Τ,Ερντογάν να λειτουργήσει το «Τζαμί του Πορθητή» στην όΑθήνα, στη σκιά της Ακρόπολης, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, πρέπει να επαναλειτουργήσει και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη ως χριστιανικός ναός; Δεν νομίζουμε.

    Στην Θεσσαλονίκη ζήτησε την… Ροτόντα! Ναι, θέλει να επαναλειτουργήσει η Ροτόντα ως τζαμί!

    Σε ότι αφορά την μουσουλμανική μειονότητα απαίτησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν να αποδεχθεί η Αθήνα ότι είναι τουρκική, τόσο στην Θράκη, όσο και στα Δωδεκάνησα!

    Αυτό που σίγουρα δεχθήκαμε ως αντάλλαγμα είναι «να συνδράμουμε τη Τουρκία στην ΕΕ ώστε στο να διατεθούν περισσότερα κονδύλια στην Άγκυρα για την περίθαλψη των μεταναστών» διαβεβαίωναν κυβερνητικές πηγές! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

    Κούλη, ο “μήνας του μέλιτος τελείωσε”. Και τις προθέσεις του τις αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δηλώνουμε αδυναμία στρατιωτικής αντιμετώπισης της Τουρκίας και αρχίζουμε διαπραγματεύσεις. Και στις διαπραγματεύσεις ως γνωστόν, δίνεις και παίρνεις…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Δε ξερω για σας παιδια αλλα εμενα μου αρεσει ο Δενδιας!Αυτο το ιερο τερας της εξωτερικης μας πολιτικης και ειδικα στη φωτο που φοραει το εβραικο κιπα!
      Εκεινο ντεεεε το μονοστηθο στη φαλακρα!

    2. Κατα τα αλλα Χρυση Αυγη 2.92% ενας ψεκασμενος λαος,απο αρχαοτατων χρονων τα ιδια σκατα διαλυαμε την χωρα και πολεμουσαμε μεταξυ μας και ευτυχως που υπηρξαν δυο τρεις φιλελληνες που αγαπουσαν την πατριδα και την εκαναν γνωστη σ ολο τον τοτε κοσμο ,αλλα την προδοσια την ειχαμε και την εχουμε στο αιμα μας ολους αυτους που αγαπησαν αυτη την χωρα τους περασαμε απο δικες εκτος απο τα βασανιστηρια η τους βαλαμε φυλακη η τους εκτελεσαμε,οταν αναφερω τα ονοματα αυτων δεν φθανει ολοκληρη η σελιδα,υπαρχει και το προσφατο παραδειγμα και ο νοων νοειτο,και αφησαμε να μας κυβερνουν μισελληνες που πουλανε ποντο ποντο την πατριδα,τωρα παραδεχθηκε ο ……”Πρωθυπουργος μας” οτι οντως υπαρχει Τουρκικη Μουσουλμανικη μειονοτητα στην Θρακη,παει η Θρακη μας,την αποψη αυτη την ειχε πει και η αδελφουλα του οταν ηταν υπουργος των Εξωτερικων ενωπιων των Τουρκων,για να μη τα ξεχναμε ,σε λιγο θα μας πει ο Τουρκος οτι υπαρχει και Μουσουλμανικη μειονοτητα στα νησια του ανατολικου Αιγαιου πανε και τα νησια μας.Κατα τα αλλα ψηφιζουμε για μια…….καλητερη ζωη αυτους τους απατριδες μπραβο μας!!!!!!!!!!!!!!

    3. …..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 40, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΗΤΑΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ….ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΙ!!

    4. Η Ελλάδα διαλύεται!!!
      Κουμουνια, μασονια και κουλουκια που έχουν αναλάβει τι διακυβέρνηση της χώρας,
      πάμε για διάλυση. Αντί να ενωθεί και να συσπειρωθεί ο ελληνικός λαός να βγάλει ένα καθαρό ελληνικό και πατριωτικό κώμα, έχει διαμελιθη σε σαράντα διαφορετικά κώματα και περιμένει προκοπή. Κρίμα!! Πολλά λόγια. Πολλά θα θα θα. Θα σας θαψουν ζωντανούς.
      WAKE UP!!!!!!!!

    5. Φατε κουλη ραγιαδες!!Ειναι αργα για δακρυα τωρα!!

    6. Ρε Χίο, τώρα κατάλαβες τι ρόλο παίζει ο Κουλης, Το Μητσοτακέικο και η Νέα Δημοκρατία?

    7. Τον ανθέλληνα πρωθυπουργό;;;; Χαχαχαχα, τωωωρα το καταλάβατε;;; Αυτα ο κοςμος τα παίρνει μυρωδιά πριιιιν τις εκλογες. Τωωωρα, περαστικά μας!!! Είπαμε, το κράτος εχει συνέχεια. Δεν το είπε ο άνθρωπος;;; Τι περιμένατε. Την πάθαμε παλι οπως με τον Τσίπρα, ο οποιος μας είχε προειδοποιήσει για τους λαθρο. Δεν είχε πει πως θα φέρει και τις οικογένειες των λαθρο κλπ κλπ;;;; Εεεεεε;;;; Αλλα τοτε δεν ακούγαμε, ακούγαμε μονο το σκίσιμο των μνημονιων και την εξαλείψει του ΕΝΦΙΑ. Καλα να πάθουμε. Σκεφτόμαστε με την τσέπη μας και οχι με το συμφέρον μας, γιατι αν νομίζουμε πως τα λιγα ψίχουλα και το κοκαλάκι για γλύψιμο που μας δινουν ολοι αυτοι ειναι το συμφέρον μας, ειμαστε μακρυά νυχτωμένοι. Τι να τα κανεις βρε ανόητε Έλληνα τα εκατό ευρω παραπάνω, οταν ταΐζεις λαθρο, σώζεις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες κλπ;;;; Εεεεεε;;;;; Αλλα τοοοοσο μυαλό εχουμε!!! Ουτε το μελλον των παιδιων μας δεν σκεφτόμαστε.

    8. απιστευτο που ακομη μια φορα η φωτοδοτες τις υφηλιου εσβησαν τα φωτα τους απο μονοι τους……εεεεε ρε γλεντια…..αυτη η ελληνικοτητα……………………… εχετε διαλυσει την ελλαδα απο μονοι σας. δεν χρειαζεστε ουτε την βοηθεια απο τα ουφο…….

    9. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟΥ, Σ.Χ. ?? ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΛΔ ΡΕ ΠΑΤΡΤΙΩΤΗ…..

    10. ο κουλης ξερει τι κανει. εχει αποτερους σκοπους. ο ανθρωπος ειναι γατονι. εξηγω παρακατω. αφου βλεπει οτι ο νεοελληνας καθεται παθητικα…καποιοι λεγοντας…αλλοι κλαιγοντας…αλλοι τρωνε τα ετοιμα…αλλοι ρουφανε το αφρογαλα…σου λεει…………θα τα γαμησω οοολα και τα καρουλια μεσα….ετσι μεσω της απελπιστικης αγανακτισης θα ξυπνησω τον μαρμαρωμενο βασιλια που κρυβουν οοολοι οι 99.8% αγνο καθαροαιμο αρχαιοελληνικο dna νεοραγι….ε συγνωμη νεοελληναρες! ερχοντε χρονια που η Ελλαδα θα ανθισει ξανα!!!….ε στασου να αναγεννηθει απ τις σταχτες πρωτα….

    11. Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ : 40
      % ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , 31,5% ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ , 2,93% ΣΤΗΝ Χ.Α. , ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ !

    12. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ…ΚΑΙ ΠΙΠΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

      1. Ετσι , έρχοναι οι επενδυτές , ήδη στο κολωνακι έφθασαν και έχουν αρχίσει τις επενδύσεις

    13. Έχουν περάσει τρεις μήνες και η κυβέρνηση δεν έχει δείξει τίποτα καλό μέχρι στιγμής…Τζάμπα ψήφος

    Comments are closed.