ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΟΤΑΝ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitarakis exo

    Βράζουν” οι κάτοικοι του ανατολικού Αιγαίου από τις καθημερινές αφίξεις αλλοδαπών, οι οποίοι απλώς αποβιβάζονται στις ακτές των νησιών μας χωρίς καν να χρειάζονται την συνδρομή του ΛΣ.

    Έτσι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, στην Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, έγινε αποδέκτης νέων έντονων αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν το νησί τους να γίνεται αποικία αλλοδαπών.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Εκατοντάδες ήταν όσοι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στη θέση Ζερβού και αποδοκίμασαν τον υπουργό κατά την άφιξή του, δηλώνοντας αποφασισμένοι για όλα!

    Οι κάτοικοι είχαν τελικά μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου η οποία ξεκίνησε με την εξής φράση: “Μην φοβάσαι ρε, άσε τα p.r (τις δημόσιες σχέσεις) τώρα εδώ να μας πεις, θα φύγουν οι 10.000 από εδώ ή όχι;”

    Δείτε το βίντεο:

    Έχει όμως και καλύτερο, όταν ο υπουργός θέλησε να κάνει δηλώσεις στα κανάλια, με το που λέει την φράση “είμαστε έτοιμοι” ώστε να ξεκινήσουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα να γράφουν, ξαφνικά ακούγεται ένας ήχος από φωτογραφική μηχανή το κλασσικό “χράπ-χρουπ” όταν βγαίνει η φωτογραφία. Ο υπουργός με το άκουσμα του ήχου δείχνει να τρομάζει και τινάζει το κεφάλι του στο πλάι, ποιος ξέρει τι ήταν αυτό που τον τρόμαξε..!
    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το επίμαχο σημείο στην αρχή της δήλωσης:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ.
      ΣΤΟ Ικάριο πέλαγος, στον Τσικνιά, να τα ρίξετε τα λαθρό, παρέα με το μασωνίδιο το Μιταράκη, να τους μάθει μπάνιο και να τα προωθήσει στα ενδότερα του Αιγαίου, κατά τα λεγόμενά το νεροκολοκύθι.

    2. Εκείνα τα μουλωχτά τα κουκουέδια οι Ικαριώτες, ούτε ανάσα ρε πούστη μου.
      Ρε σαμιώτες στείλτε τα λαθρό στους αλληλέγγυους Ικαριώτες, για θερμά ιαματικά μπάνια.
      Στην Ικαρία τα λαθροπιθήκια, στην Ικαρία

    3. ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΙΑ. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    4. Οσο δεν τρωνε κλωτσιες και σφαλιαρες οι λαθρο, μπας κσι ξεκουμπιστουν, θα τις τρωνε αυτοι που τους υποθαλπτουν.Ειναι νομος της ζωης.

    5. Μια και ειχατε μεγαλο ποσοστο εσεις οι δημακρατικες προοδευτικες δειναμεις παρτε και το μεγαλυτερο μερος απο το αγουρι..ουτος η αλλως ειστε μαθημενοι απο αγγυρια μιας και με τους πουστηδες και τις λεσβιες εχετε πολη αγαπη…σας αρεσουν οι παρελασεις με αυτους τους προοδευτικους λοακτι πρααιντ δυεμφυλεκοι ουδετεροι κ.λ.π αν σας πονα το αγγουρι βαλτε λιγο βαζελινη….

    6. Παλι καλα που δεν ηρθε με την ποδιτσα το μασονακι…

    7. Στέφανε Καλησπέρα,
      Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
      Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα τους Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και Εξηγώ Αμέσως το Γιατί:
      Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της Πατριωτικής ΝΔ, θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους.
      Έως Τώρα η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα. Τώρα Πλέον ο Κυριάκος Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Όσον το Θέμα του Μηταράκη. Ο Μηταράκης Είναι Ένας Αξιόλογος Άνθρωπος ο Οποίος Κάνει Εξαιρετικά Καλά την Δουλειά του και Αυτό Έχει Φανεί και σε Όλα τα Πόστα από τα Οποία Πέρασε. Επειδή ο Κυριάκος Έχει την ΠΛΗΡΗ Γνώση αλλά και τον ΠΛΗΡΗ Έλεγχο του Θέματος ΔΕΝ τον Επέλεξε Τυχαία. Θα Δούμε τα Θετικά Αποτελέσματα του Μηταράκη Λίαν Συντόμως.
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. και δεν τα παιρνεις ολα τα πολιτισμενα ισλαμια στο σπιτι σουαλυτερα ?,και να μην ξεχνας να προσευχεσαι το βραδι μπροστα στη αφισα του κουλη οκ?

      2. AΓΓΕΛΕ ΑΠ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ
        Καποια στιγμη και εφοσον οι περισσοτεροι πιστευουν πως εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον τοπο αυτον
        θα πρεπει να ερωτηθουν οι πολιτες αν θελουν να συμβιωσουμε μαζι οπως λες ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο…Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε..
        Δημοψηφισμα λοιπον…Τους θελετε κυριοι?? ΝΑΙ η ΟΧΙ?
        Ο λαος θα αποφασισει…και οχι προεκλογικες υποσχεσεις στα λογια και κοροιδια οσο δεν παει πλεον
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
        Εαν δεν γινουν αυτα, να σαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα υπαρξει τεραστια κοινωνικη εκρηξη και τοτε
        ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ…

      3. Να …ενσωματωθούν….με εςενα οι λαθρο.
        Ρε φίλε, τελικα σε ποιον πλανήτη ζεις;; Πες μου, σε ποια χώρα εχουν ενσωματωθεί οι Μουςουλμανοι, για να ενσωματωθούν και εδω;;;; Εεεεε;;;; Που;;;; Και άκου κατατρεγμένοι;;; Τι λες μωρε;;; Που εχεις δει εσυ ..κατατρεγμένο…με χιλίων ευρω κινητο και τελευταίας μόδας ρούχα, να χαμογελάει απο το ενα αυτι μέχρι το αλλο, να ειναι καλοθρεμενος, και να χοροπηδάει απο την χαρα του σαν κατσίκι;;;; Ετςι ειναι οι κατατρεγμένοι;; Θα σε συμβουλεύα να δεις παλιες φωτο απο ανθρωπους πραγματικά κατατρεγμένους, οπως τους Ποντίους κατα την γενοκτονια τους,μοταν τους πήγαιναν οι Τούρκοι για εξόντωση. Αντε γιατι δεν αντέχω τις ηλιθιότητες. Με εκνευρίζει οποιος προσπαθεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη μου.

        1. Άσε ρε Άααχ, Κάθεσαι και Δίνεις Σημασία. Αυτός Είναι Κάποιος ο Οποίος Τρολάρει και Αντιγράφει Εμένα, από το Τέλος του Έτους, Διότι Προφανώς ΔΕΝ του Αρέσουν οι Αλήθειες που Λέγονται για το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά Γενικότερα,

          ΔΕΝ Βλέπεις τι Ασυναρτησίες Λέει;

          1. Εγώ Συνέχεια Μιλώ στο Σχολιασμό μου, Ότι η ΝΔ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Συνεχίσει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, και Ότι η Λύση Είναι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, και οι ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ των Όσων Είναι Εγκατεστημένοι στην Ελλάδα και ΔΕΝ Δικαιούνται Άσυλο, Δηλαδή το 90% Όλων Αυτών.

          2. Άλλη Ασυναρτησία, για Ποια Ενσωμάτωση Μιλάει, τα Κλειστά Κέντρα, επί της Ουσίας θα Λειτουργήσουν ως Φυλακές για τους Λαθρο-Μετανάστες, Αφού ΔΕΝ θα Μπορούν να Κυκλοφορούν, και Πολύ Σωστά, Ελεύθεροι και θα Λειτουργήσει ως Αποτρεπτικό για Κάποιον να Έλθει στην Ελλάδα, Αφού θα Γνωρίζει Ότι ΔΕΝ θα Μπορεί να Κυκλοφορεί Ελεύθερος. Εγώ Συνέχεια Μιλώ στο Σχολιασμό μου, Ότι οι Μουσουλμάνοι ΔΕΝ Έχουν Καμία Διάθεση Ενσωμάτωσης, ΔΕΝ Σέβονται τα Ήθη, τα Έθιμα, τις Αξίες, την Κουλτούρα, τη Θρησκεία της Χώρας η Οποία τους Φιλοξενεί και Θέλουν να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ στην Ευρώπη, και Ότι εάν η ΝΔ ΔΕΝ Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης, το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ θα Είναι η Ταφόπλακα της ΝΔ, στις Εκλογές που θα Προκηρυχθούν ΕΝΤΟΣ του 2020, Αδυνατώντας η ΝΔ να Ελέγξει τις Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών.

          3. Βεβαίως και Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Ελλάδα το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Διότι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. Ενα Χρόνο Επισημαίνω και Αυτό στο Σχολιασμό μου.

          4. Μετά, Κάνει για Λόγο για τον Μηταράκη, Λέγοντας Ότι Κάνει Εξαιρετικά Καλά τη Δουλειά του. Ποια Δουλειά του, Τρεις Ημέρες Είναι Υπουργός, και την Μία Ημέρα ΠΡΙΝ να Γίνει Υπουργός, Προπηλακίσθηκε στη ΣΑΜΟ, για την Κατάσταση που Επικρατεί στα Νησιά.

          Άγγελος από Μιλάνο

    8. Η Ευρώπη έχει κλεισει τα σύνορα.και δεν βρέθηκε ένας πρωθυπουργος με @@ να κάνει το αυτονόητο.παρολα αυτά ακόμα κ μέσα υπάρχει τρόπος επαναπροώθησης ..τους κόβεις όλα τα προνόμια και τους φορολωγεις μέχρι να φύγουν.οτι έκαναν και στα κορόιδα.

    9. Τον ακούσατε πατριώτες; Θα φύγουν λέει είτε από δω είτε από κει… Για εξήγησε μας ρε υπουργαρα ποιο είναι το από δω και ποιο είναι το από κει;;;

    10. Α ρε καψερε υπουργέ τι έπαθες. Σε βάλε στην μέση να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Και η αλή την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Σου πέταξαν την χειροβομβίδα στα χέρια σου να σκάσει. Για να την βγάλουν καθαρή η υπόλοιπη. Είδες το υπουργείο. Αλλά δεν είδες τι σε περιμένει στης επόμενες εκλογές. Σε κάψανε ρε φίλε .κρίμα. αν δεν φύγουν τουλάχιστον 5000 χιλιάδες λαθρομεταναστες από τα νισια βλεπό την ΝΔ να πατωνει στην επομενες εκλογές

      1. η νουδουλα μπορει να πατωσει αλλα δεν ξερεις ο νεοελληνας χρησιμος ηλιθιος με μνημη χρυσοψαρου θα βγαλει το μπασοκ,και παλι τα ιδια τα ηλιθια γιδια

    11. Γιατί άσυλο τσαμπουνάει ο ξεφτίλας ο ψευταράς.Ρέ καραγκιόζη ούτε ένας από τούς λαθροπίθη-
      κους δέν δικαιούται άσυλο.Ούτε ένας δέν ειναι φυγάδας πολέμου.Ο λακές τού Κούλη ο τζιτζιφιόγ-
      κος θέλει ξύλο.Αυτό το ανδρείκελο δέν θέλει ούτε μπορεί νά διώξει μόνο ένα λάθρο.Πετάξτε μόνοι
      σας τούς λάθρους στή θάλασσα.
      Γιάννης Λάκων

    12. Ποιηματάκι. Όταν τον διεκοπταν συνέχιζε από τη λέξη που είχε σταματησει

    13. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι ότι οοοοοοσοι διακαιουνται θα στέλνονται στην ηπειρωτική χώρα. Ααααααχ

    14. οποίος δεν ψηφάει ΧΑ του μπαίνει το κομμουνιστο-φιλελεύθερο ευρωπαϊκό εκσυγχρονιστικό αγγούρι εις το ορθόν και πιο μέσα.

    15. Μπράβο σας κυρία μου. Δυστυχώς όμως οι απαντήσεις του υπουργού είναι για γέλια. Ποια φύλαξη συνόρων. Μάλλον υποδοχή εννοούσε. Φαίνεται καθαρά ότι εκτελεί ΕΝΤΟΛΈΣ και προσπαθεί να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Μόνο εμείς οι απλοί πολίτες μπορούμε πλέον να αντισταθούμε. Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ.

      1. Η κυβερνηση δεν θέλει. Αλλες εντολες εχει. Αντίθετες με τα συμφεροντα της Ελλαδας και των Ελληνων, δυςτυχως. Οςο για το οτι η τύχη μας πλεον βριςκεται στα δικα μας χερια, Συμφωνω απόλυτα. Αρκεί να την πάρουμε στα χερια μας και να μην περιμενουμε τιποτα απο κανεναν.

    16. Ήθελα να ξέρω εάν τον πίστεψε κανένας Σαμιώτης . Να βγει να το γράψει .Πολύ παραμύθι ο άνθρωπος . Τίποτε σωστό . Δεν άκουσα κανέναν να πει για την προώθηση στο εσωτερικό της χώρας .Θέλουν να διώξουν το μπαλάκι από πάνω τους .Σχέδιο μακροχρόνιο μέχρι να γίνει εμφύλιος όπως σε τόσες χώρες γύρω μας .Καλά σας κάνουν Σαμιώτες . Δεν άκουσα ότι σας κατέστρεψαν τις υποδομές του νησιού νοσοκομεία , υπηρεσίες ,υγεία που χέζουν στους δρόμους .Πατάτε σκατά και θέλουν ηρεμία από εσάς . Η σειρά μου δεν ήρθε ακόμη .Έρχεται .

    17. Τι σε βρήκε ρε παιδάκι μου; σε πέταξε το Koolie μέσα στο βόθρο.

    18. 10000 καλά είναι όταν πάνε 200000 να δω τι θα κάνετε..και που ΣτΕ μην ξεχάσετε στις εκλογές ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ δαγκωτο…μην σας πουν φασίστες…

    19. Νησιωτες μην τους ακουτε….το νομπελ αυτη την φορα το εχετε στο τσεπακι σας. Οι Τουρκοι παντως θα εχουν ξεραθει στο γελιο, θα παρουν χιο,σαμο,λεσβο και θα την κανουν ισλαμικη χωρις να ριξουν ουτε μια σφαιρα

    Comments are closed.