ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    tora

    Τι αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου
    Μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια ως προς την ημερομηνία που αυτές θα πραγματοποιηθούν: 30 Ιουνίου ή 7 Ιουλίου.

    Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η 7η Ιουλίου έναντι της 30ης Ιουνίου καθώς, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, στις 2 Ιουλίου ολοκληρώνεται η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων, γεγονός αποτρεπτικό για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 30 Ιουνίου.

    Εντούτοις, το σενάριο της 30ης Ιουνίου παραμένει ακόμη στο τραπέζι, ώστε να αποφευχθεί η συμπίεση της τουριστικής περιόδου, κάτι που θα συνέβαινε αν οι εκλογές διεξάγονταν στις 7 Ιουλίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. I PARANOMI EKMETALEFSI DEN EHI TELOS ME AFTOUS…, MEHRI KE TIN TELEFTEA STIGMI PROSPATHOUN NA PARABIASOUN TO SINTAGMA, SE KAMIA HORA TOU PLANITI DEN SINBENOUN AFTES I PARANOMIES …!!!

    2. ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΙΤΕ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    3. Αχαχαχαχαχαχα,ραγιαδακοψηφοφορια το ΑΛ6Ις για εκδίκηση αποφασισε να σας χαλασει τα μπανια και τις διακοπες(οσοι πατε ακομη),πονηρη σκεψη για περισσότερη αποχη,ο στημενο4ρακιας ΕΛΛΕΙΝΑΡΑς Προτιμα να απεχει παρα να χασει τα μπανακια του.

    4. ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.
      ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΗΒΕΡΝΑ;
      ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

    5. Ας γίνουν το Σεπτέμβριο οι εκλογές καλύτερα.

    6. ”Πως θα μπορούσα να κυβερνήσω” λέει με αυτή τη διαφορά… γιατί πώς μπόρεσε το Οχι του ελλην.λαού να το κάνει ναί στο δημοψήφισμα, πώς ξεπούλησε την περιουσία της χώρας, πώς τα χάρισε όλα στους Σκοπιανούς??!! Καί πόσο ακόμα θέλουν να κυβερνούν οι Συριζαίοι? Δεν τους φθάνουν τα 4 χρόνια αίσχους που κυβέρνησαν??!!

    Comments are closed.