ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ – ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    8ea332462d01a9cb5409f3bd2527cdb8_XL

    Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Open – δεν γνωρίζουμε αν ισχύει –  οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί αναμένεται να παραπεμφθούν στο στρατοδικείο.
    Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open.

    Όπως μεταδόθηκε σχετικά, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους ξανανοίγει και τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.

    Η ΕΔΕ και η έρευνα που ακολούθησε μετά την απελευθέρωσή τους διαπίστωσε σημαντικά λάθη και παραλείψεις αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

    Σύμφωνα με το Open, το κατηγορητητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις.

    Δείτε το ρεπορτάζ:

    Εμείς σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το αν ισχύει. Γιατί αν ισχύει τότε…

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη – Κούκλατζη: Κανείς δεν έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ…

    2. Ειδη επρεπε να ειναι στην αυλωνα..δυο τσουτσεκια ξεφτυλισαν τον ελληνικο στρατο και τη χωρα,δινοντας πατημα στους μογγολους να κανουν το παιχνιδι τους…ουτε για την καλλιοπη δεν ηταν ικανοι,ποσι δε να κανουν περιπολια στα συνορα….

    3. Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία τα μουνοπανο παρέδωσαν τον οπλισμό τους στους τουρκους

    4. Χωστε τους μέσα τους μουλους για προδοσια που παραδόθηκαν σε ελληνικό έδαφος από τους τουρκογυφτους!Οι Έλληνες δε πετάνε τα όπλα!

    5. ΣΧΕΤΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΘΡΟΙ ΟΣΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΘΡΟΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΝ ΓΥΣ

    6. Αν είναι λογικό να περάσουν στρατοδικείο ….. τότε τι ήταν η παράλογη υποδοχή, με τιμές αρχηγών κράτους.
      Να δεις οι αρχηγοί πάσχουν από κλαπάτσα.
      – Από κλαπάτσα, άλογα είναι;
      -Όχι παράλογα.

    7. Εχουμε “καιρο” ειρηνης δεν βριδκομαστε σε πολεμο…..Σοβαρευτειτε…..τους την πεσανε ανανδρα και τους συνελαβαν οποτε σε καιρο ειρηνης δεν μπορουδαν να βαλουν κατα του εχθρου ηιατι δεν υπαρχει εχθρος αλλα γειτονα χωρα…..

      1. Με αυτην την λογικη οταν έρθουν στο σπιτι σου και βιάσουν τα παιδια σου, μην κανεις τιποτα. Οι γείτονες σου ειναι. Αυτη η λογικη μας έφερε εδω.

      2. Αν ειναι ετσι…τοτε …καιρο ειρηνης εχουμε…γιατι να’χουμε οπλα…!
        Πας καλα ρε μεγαλε;
        Γνωριζεις κατι απο κανονες εμπλοκης;

    8. Το αξιοπεριεργο στην ολη υποθεση δεν ειναι το στρατοδικειο που θα “περασουν”…αλλα η υποδοχη που τους εγινε με τιμες αρχηγου κρατους….!
      Φυσικα με εντολη του ασχετου και “επικινδυνου” Καμμενου.

    9. Λογικο δεν ειναι να περασουν στρατοδικείο;

    Comments are closed.