ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ 21ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 19ΧΡΟΝΟ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ: «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    ALBANOS ELENI RODOS

    Mετά τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ανοίγουν σιγά σιγά στόματα.

    Δυο κορίτσια καταγγέλλουν στο Star απόπειρες βιασμού αλλά και χτυπήματα από τους δυο κατηγορούμενους.

    Η μια κοπέλα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου. Της εμφανιζόταν ως φίλος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Το κορίτσι δεν φανταζόταν ότι θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

    «Με πήγε στην παραλία και εκεί μου έπιανε το κεφάλι είχε βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και με πλησίαζε για να κάνουμε κάτι εγώ σπρωχνόμουν και αυτός με πίεζε από το κεφάλι για να με φιλήσει και του είπα θέλω να φύγουμε και άσε με ήσυχη και αυτά. Φώναζα του έλεγα άσε με θέλω να πάω σπίτι. Αυτός πάλι προσπαθούσε, τα χέρια του δεν τα έβγαζε από τα πόδια μου ήταν σαν να με έπνιγε με κάποιον τρόπο», λέει.

    Δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία, με παίρνει τηλέφωνο. Δεν απαντάω και μετά με παίρνει τηλέφωνο στο messenger. Μου λέει μικρή που είσαι; Του λέω σπίτι γιατί; Και μου λέει θες να πάμε βόλτα είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Έλα να πάμε μια βόλτα και δεν θα αργήσουμε. Θα πάμε σπίτι μου να αράξουμε. Στο σπίτι του στους Πεύκους», αποκαλύπτει.
    Η δεύτερη κοπέλα, είχε παρόμοια εμπειρία τον περασμένο Οκτώβριο, όμως ήταν πιο τυχερή, καθώς κατάφερε να ξεφύγει. Ο Αλβανός, όπως καταγγέλλει, τη χαστούκισε.
    «Με παίρνει ο …… και με βάζει στο αμάξι και κλειδώνει τις πόρτες και καλά έτσι να μην μπορώ να βγω. Μετά πήγαμε προς το σπίτι του και σταματήσαμε σε ένα φούρνο και πήρανε μπύρες και πήγαμε σπίτι του».

    Στην ερώτηση αν τρόμαξε, απάντησε:

    «Λογικό είναι. Με πήγαν στο δωμάτιο, έλεγα όχι δεν θέλω το ένα το άλλο και εκεί που έλεγα όχι ο …. μου κάνει ξέρω εγώ αν δεν κάνεις αυτό και αυτό δεν φεύγεις από εδώ. Και μετά ο (…) μου δίνει ένα χαστούκι. Μου κάνανε μην κουνηθείς, κάτσε εκεί πέρα και τώρα έρχομαι».
    Όσο για το πώς κατάφερε και ξέφυγε; «Τους λέω αν δεν με αφήσετε θα σας κάνω μήνυση και εκεί ο ….τρόμαξε και κάνει καλά έλα να σε γυρίσουμε. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

    ΣΟΚ από τον πατέρα της Ελένης

    Να αποδοθεί η δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού του ζητά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη της 21χρονης φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

    Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξέσπασε για τους δύο κατηγορούμενους, τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορώντας τους για βασανιστήρια σε βάρος της κόρης του.

    «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία ήταν συνεχής διαρκής βασανιστική έτσι. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα» είπε στο δελτίο του STAR.

    «Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές .Και οι δυο. Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε. Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο .Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει».» συμπλήρωσε.

    Ο πατέρας της άτυχης Ελένης άφησε και αιχμές για όσους επιχειρούν να ελαφρύνουν τη θέση των δύο προφυλακισμένων. «Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη».

    Περιγράφοντας τις πιο σοκαριστικές στιγμές που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Τοπαλούδης λέει: «Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν το μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα».

    Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η παρατήρησή του ότι σήμερα θα περίμεναν την Ελένη στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας αύριο 16 πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι Να πει τι για αυτούς τους…τελοσπάντων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Στη φυλακή να σαπισπυν και αυτές οι 2 που δεν είπαν τίποτα στην αστυνομία. Αν είχαν μιλήσει τώρα δεν είχε συμβεί αυτό το φονικο

    2. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    Comments are closed.