ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! “ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ…” – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    panhgiri-768x550 (1)

    Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στον Αλμυρό. Όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα στο παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στην 14χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο χειριστής του έλειπε και τον αντικαθιστούσε ένας αλλοδαπός. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής με την τραγωδία στην εμποροπανήγυρη…

    Πολλές είναι οι καταγγελίες για το λούνα παρκ, που εκτυλίχθηκε η χθεσινή τραγωδία, στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού.

    Μετά το αρχικό σοκ της είδησης ότι ένα κορίτσι μόλις 14ων ετών σκοτώθηκε, πέφτοντας από το παιχνίδι του λούνα παρκ, γνωστό και ως «χαλί», άρχισαν να ανοίγουν στόματα για τα μέτρα ασφαλείας του χώρου, που επισκέπτονταν παιδιά

    Στην πλειοψηφία τους, τόσο οι αυτόπτες μάρτυρες όσο και κάτοικοι που μπήκαν άλλη χρονική στιγμή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του λούνα παρκ, είπαν ότι ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα. Είπαν επίσης, ότι με αυτή την ταχύτητα, οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο παιχνίδι, εύκολα έβγαιναν -χωρίς να το θέλουν- από τις σιδερένιες μπάρες που υποτίθεται ότι τους συγκρατούσαν.

    Μια γυναίκα που ήταν μέσα στο παιχνίδι του λούνα παρκ, στον ίδιο γύρο που ήταν και η άτυχη 14χρονη, είπε ότι κρατούσε τόσο σφιχτά το παιδί της για να μη φύγει, που μελάνιασε το χέρι της!

    «Το χειριζόταν ένας Πακιστανός»

    Σύμφωνα με μία νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, το παιχνίδι του λούνα παρκ, την ώρα της τραγωδίας, δεν χειριζόταν καν ο άνθρωπος που το χειριζόταν συνήθως αλλά ένας άλλος, αλλοδαπός.

    Η εργαζόμενης στο παζάρι του Αλμυρού, είπε μεταξύ άλλων:  «Έγινε πανικός, μαζεύτηκε κόσμος, η αδελφή μιας φίλης μου μας είπε ότι σκοτώθηκε που βρίσκονταν στο «χαλί». Κατευθείαν κατάλαβα, γιατί είχα ανεβεί σε αυτό το παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες. Τα σίδερα δεν σε κρατάνε, έχει ένα κενό, σηκώνεσαι αυτό αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ εύκολα. Αυτός που χειριζόταν το παιχνίδι ήταν Πακιστανικής καταγωγής και το πήγαινε γρήγορα, το πήγαινε με 50 χλμ, έτσι μας είπαν. Δεν ήταν ο κύριος που το χειριζόταν τις υπόλοιπες ημέρες. Το ξέραμε το κορίτσι, ήταν πολύ όμορφη και συλλυπητήρια στους γονείς της». 

    Διαβάστε επίσης: ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Το κακό έγινε σε εμποροπανήγυρη του Αλμυρού. Το 14χρονο κορίτσι που ήταν στο παζάρι με την οικογένειά του, έπεσε από το παιχνίδι του λούνα παρκ. Η ανήλικη δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

    Στο Κέντρο Υγείας της περιοχής μεταφέρθηκαν επτά πολίτες που λιποθύμησαν βλέποντας το δυστύχημα. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στις 10.30 χθες το βράδυ. Στην εμποροπανήγυρη επικράτησε απόλυτο χάος. Ολόκληρο το Κέντρο Υγείας Αλμυρού τέθηκε σε συναγερμό. Η μητέρα του κοριτσιού βλέποντας το παιδί πεσμένο στο έδαφος κατέρρευσε.

    Μάρτυρες είπαν ότι η ανήλικη εκτοξεύτηκε από το παιχνίδι του λούνα παρκ που λέγεται «χαλί» το οποίο μοιάζει με σφυρί και γυρίζει γύρω γύρω.

    Το κορίτσι χτύπησε το κεφάλι του και στα κάτω άκρα πέφτοντας σε άλλο παιχνίδι, το «ταψί» και κατέληξε κάτω από την μπαλαρίνα.

    Πηγή:magnesianews, taxydromos

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Στην μπουζου όλοι οι κρατικοι λειτουργοί που υπογράψανε και πήρε άδεια η ιδιωκτητρια…

    2. Ξερουμε πως γινονται αυτα τα πραγματα.
      Οπως τοτε στο Ελληνικό με τον Κορτζιδη…

    3. μετα λενε δεν δουλευουν οι ελληνες , αφου μου περνεις το πακιστανο αφγανισταν με 10 ευρω το πολυ τι να πω αυτοι οι κανονες λειτουργουν για αυτους , μην μας πουνε και φασιστες στο τελος χωρις κανενα λογο .

    4. Ενας δικτατορας με στιβαρο χερι και πειθαρχια να παρει την εξουσια και να αρχιζει να γαμαει και να δερνει για να βαλει μυαλο αυτος ο κωλολαος ρε ενας,να μην είναι πολιτικος να μην είναι λαμογιο . Μονο ετσι καταλαβαινει ο μεσος ελληνας .

    5. Η Δημοκρατία δέν έχει καί δέν πρέπει νά έχει,ουδεμία σχέση μέ τήν παρανοϊκή ασυδοσία .Τό ακούεις ανόητη πλειοψηφία τού σημερινού άσοφου καί διεφθαρμένου (ηθικώς καί πνευματικώς) σημερινού Ελληνικού λαού;;;;Έχετε παρανοήσει τελείως τάς εννοίας πολλών λέξεων.Εντός τών πλαισίων τής Δημοκρατίας καί ελευθερίας εστί τό νά χρησιμοποιούμε τήν μάχαιρα διά τήν προσωπική καί καθημερινή ημών νόμιμον χρήση.Δέν θεωρείται όμως Δημοκρατία καί ελευθερία νά αρπάξουμε αυτό τό μαχαίρι καί νά ξεκοιλιάζουμε τούς συμπολίτας μας.Δέν θεωρείται Δημοκρατία καί ελευθερία τό νά υβρίζετε καί βλασφημείτε Τόν Κύριον καί Θεόν καί Σωτήρ μου Ιησού Χριστόν.Αυτό λέγεται καί είναι δαιμονική παράνοια καί εγκεφαλική ανώμαλη αναπηρία.Νά υβρίζετε τά ελεεινά μούτρα σας βρωμολεχρίται.Νά υβρίζετε τόν κατηραμένο διάβολο (ο οποίος σάς διευθύνει,κατευθύνει καί υπαγορεύει όλα αυτά τά δαιμονικά καί τού οποίου δέν πιστεύετε τήν ύπαρξη διότι,άν καί είστε όργανά του,είστε πανομοιότυποι ψεύσται όπως αυτός).Καί εάν,ανά τούς αιώνας,έχει διεισδύσει καί παρισφρύσει εντός τής Χριστιανικής Ορθοδόξου εκκλησίας,κάποιος αριθμός κακών,προδοτών καί ελεεινών ποιμένων δέν μπορείτε νά κατηγορείτε τόν Χριστιανισμόν.Είναι παρανοϊκό τό νά ρίπτεται ο λίθος κατηγορίας εις τήν αρχιτεκτονική τέχνη εάν κάποιοι αρχιτέκτονες απεδείχθησαν ανίκανοι καί αμελείς.Όπως καί εάν κάποιοι άσοφοι καί άχρηστοι γονείς,οι οποίοι ένεκα αμελείας καί κακοφροσύνης των διεμόρφωσαν ελεεινά τέκνα νά θεωρείται ως υπεύθυνος ο θεσμός τής οικογενείας.Δέν έχουν ουδεμία σχέση αυτοί πού προκαλούν σκάνδαλα (είτε ποιμένες,είτε λαός) μέ τόν Χριστιανισμό.Νά υβρίζετε αυτούς τούς λέτσους καί τόν διάβολο πού τούς υποκινεί καί κατευθύνει νά δημιουργούν σκάνδαλα καί παρανομίας.Εξ’άλλου ας μήν μάς διαφεύγει ότι από σαπρόν (σάπιο) δένδρον,φυσική συνέπεια εστίν νά αποδοθούν σάπιοι καρποί.Από έναν ξεμωραμένο καί διεφθαρμένο λαόν,φυσικό επόμενο είναι νά προέρχοντε πανομοιότυποι κυβερνήται (πολιτικοί καί εκκλησιαστικοί).Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός δέν είχε,ούτε έχει,ούτε ποτέ θά έχει ουδεμία σχέση μέ τούς παράνομους,αποστάτας,προδότας καί σκανδαλοποιούς,είτε αυτοί αυτοαποκαλούντε πατριάρχαι,αρχιερείς,ιερείς,διάκονοι,πρωθυπουργοί,βουλευταί,δήμαρχοι,απλός λαός ‘ή ό,τι άλλο.

      1. Γρηγοριε ΑΤΟΦΙΟΣ Ωριγενης ΕΙΣΑΙ. Ανετα σφαλιαριζες τον Κελσιο και σιγουρα διπλα και κολλητος του Μαρκου [!!] Αυρηλιου…..μονο με τα λογια σου θα ειχες γκρεμοτσακισεις ολα τα μαρμαρα των ειδωλολατρων και θα τα ειχες κονομισει με τους θεικους λογους.

      2. Δεν κάνεις μια αίτησην εν Δαφνί; θα σε πάρουν σίγουρα;

    6. Είναι ζώα…καλά γίνεται που τους πηδάνε Πακιστανοί.

    7. Καποια στιγμη θα πρεπει να υπαρχει κτεο για αυτα τα μηχανιματα και για τους χειρηστες…..Για να δουμε ΕΑΝ ειναι ικανοι στον χειρισμο και συντηριση των μηχανηματων?????
      Ασφαλιστρα σε αυτα τα μηχ/τα δεν υπαρχουν???? Εμεις μεταφερουμε 5 ατομα και μας βγαινει η παναγια και ο χριστος αναποδα στα ιχ και αυτοι κουβαλανε +20ατομα και πλεων χωρις τιποτα??????
      δυο γαίδαρρων,αχυρα να μοιρασουν…. μαλλον απιθιανον.
      μερκελ μας χρωστας τα μαλιοκεφαλα…..Κανουμε deal…
      βοηθα στην καταργηση της γραφιοκρατιας και μετα βλεπουμε…….

    8. μπράβο στην κοπέλα που μιλάει στα ίσα, προφανώς δεν πάει με γύφτους

    9. Κρίμα το κοριτσάκι. Καλο του ταξίδι.
      Οςο για τους γονεις, τι να πεις. Κουράγιο;;;; Λιγο δύσκολο να το βρουν, τουλάχιστον για καποια χρονια. Λενε πως ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός. Ευχομαι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους, αλλα μέχρι να περάσει ο χρόνος αυτος, που θα απαλύνει λιγο τον πόνο, οι ανθρωποι αυτοι θα περάσουν απο την κόλαση. Τι να πει κανεις!!!

    10. Μπορεί ο Πακιστανός να είναι βλάκας, μπορεί και να μισεί τους Έλληνες, ποιος όμως τον προσέλαβε και ποιος του ανέθεσε να ελέγχει ένα επικίνδυνο “παιχνίδι”; Τέτοια παιχνίδια σε ξένες χώρες είναι κλειστά από πάνω ακριβώς για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, άρα μιλάμε για κατασκευή που δεν τηρεί πραγματικά τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Η ιδιοκτήτρια θα πρέπει να διωχθεί ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθότι όπως αναφέρετε και σε άλλο άρθρο, με το ίδιο μηχάνημα παραλίγο να σκοτωθεί άλλο παιδί πριν 10 χρόνια και η ίδια ενώ είχε καταδικαστεί, όπως φαίνεται την γλύτωσε από την φάκα του νόμου.

    11. Έχω ένα σαραβαλάκι του 2007. Το κράτος με υποχρεώνει ανά δύο χρόνια να του κάνω τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ). Επίσης ανά έτος να του βγάζω κάρτα καυσαερίων. Και ερωτώ: εφ´ όσον για τα οχήματα ισχύει ο τεχνικός έλεγχος, γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα μηχανήματα διασκεδάσεως μικρών και μεγάλων ;; Ακόμη, όταν για τη χρήση απλού υπολογιστή, απαιτείται μια κάποια πιστοποίηση, όταν για την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος – απλού ή σύνθετου – προβλέπεται άδεια, μετά από ιδιωτική ή δημόσια εκπαίδευση, είναι δυνατόν ο χειριστής ψυχαγωγικής μηχανής να στερείται κάποιας αδείας ή τέλος πάντων ενός εγγράφου που να τον καθιστά υπεύθυνο επαγγελματία ;;;

    12. δε φταινε οι λαθρο. οι κομμουναιοι και τα τσιριζοτραβελια φταινε.

    13. Τα μνημόνια σε σάλταραν ρε φίλε και βρίζεις τον Χριστό; Το έγκλημα του Χριστού ήταν ότι έλεγε “Αγαπάτε αλλήλους” και ότι έκανε θαύματα σε ανθρώπους ανήμπορους. Εμείς όλοι είμαστε εν δυνάμει εγκληματίες και κάνουμε ότι χειρότερο μπορούμε καθημερινά. Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Χριστό γιατί είναι κρίμα για τη ζωή σου και την ψυχή σου φίλε.

    14. ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ, ΓΟΝΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ, ΟΤΙ ΔΗΛ. ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΝΑΖΙ΄΄ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΨΕΙΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ………… ΑΝΤΕ ΟΡΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΄΄ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΣΑ ΜΩΡΟΜΑΝΑ΄΄ Ή ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε;;;;;;;;;;;;;

    15. το συμβάν ήταν ένα ατύχημα όπως λένε οι μαρτυρίες το κοριτσάκι το πρόδωσε το βάρος του ήταν αδύνατο και με το κενό που είχαν τα σίδερα έφυγε απο εκεί και έχασε την ζωή του. Το παιχνίδι όπως λένε είχε πιστοποιήσεις και άδεια. Απο εκεί και πέρα βγάλε άκρη για το ποιος φταίει. όλα τα ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα σε αυτά τα παιχνίδια αυτός που φταίει είναι 1ον ο γονιός που πήρε το ρίσκο και άφησε το παιδί του να πάει σε τέτοια παιχνίδια χωρίς να κάνει σωστή εκτίμηση της επικινδυνότητας μετά φταίνε όλοι οι άλλοι που έδωσαν άδειες και πιστοποίηση κτλπ. Να τα λέμε με το όνομα τους.

    16. Έφτασες λοιπόν μακελειό εις αυτό τό ελεεινό καί άνευ προηγουμένου πανάθλιο κατάντημα νά επιτρέπεις νά παιρνούν σχόλια τού κάθε λεχρίτη,κανίβαλου,δαιμονοκρατούμενου μπάσταρδου,ανθέλληνα,αντίχριστου,χειρότερου από ζώον,παραπλήσιον τού σατανά,πρεζάκια καί αλητήριον,νά υβρίζει Τόν Κύριόν μου καί Θεόν μου;;;Εξέπεσες λοιπόν μακελειό εις τόν πάτο τού καταντήματος μέ τό νά επιτρέπεις σατανοκίνητα σχόλια τά οποία καθυβρίζουν τήν Αγιωτάτη μου Πίστη αλλά καί τήν Πατρίδα μου καί κατόπιν μέ υποκριτικό φαρισα·ι·σμό νά κόπτεσαι υπέρ Πίστεως καί Πατρίδος αφ’ής στιγμής,μέσω τών όσων δημοσιεύεις,αποδεικνύεις περίτρανα ότι κανένα απ’αυτά τά δύο δέν σέ ενδιαφέρει αλλά μόνον η δημοσίευση καί τό κέρδος;;;;;Θά έλεγα::””Ντροπή σας καί ξευτύλα σας”” αλλά ποίος έχασε τήν αιδώ ίνα τήν εύρητε εσείς οι αισχροί μέ τά αισχρά,ανήθικα,αντίχριστα καί απάτριδα πού συχνά δημοσιεύετε.Όσο δι’αυτόν τόν σατανομπάσταρδο πού ετόλμησε νά βλασφημεί μέ τό βοθροβρωμόστομά του καί τήν μιαρά του χείρα,Ο Θεός μου,Ο Ιησούς Χριστός,νά σέ πατάξει,μπάσταρδε τού κερατά ομού μέ όσους άλλους κερατάδες,καραπούστηδες καί καραπουτανάρες σέ έμαθαν καί διαπαιδαγώγησαν νά είσαι τοιούτος κατηραμένος διάβολος.

      1. Συμφωνώ το ΜΑΚΕΛΕΙΌ δεν πρέπει να επιτρέψει υβριστικά σχόλια κατά του Ιησού Χριστού μας. Και πρέπει να βγάλουν ΑΥΣΤΗΡΌ ΝΌΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΒΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΑΣ.

      2. Εσείς οι παπάδες είστε οι χειρότεροι υποκριτές και προδότες της πατρίδος Εσείς αφορησατε την επανάσταση, εσείς έχετε δις περιουσία, εσείς έχετε εκδιώξει κόσμο και κοσμακι, να σου θυμίσω μήπως την Νέα Μάκρη, τα σκάνδαλα που είχαν βγεί στην φορά πριν χρόνια, άστο πάτερ δεν σας θίγεται καμμία θρησκεία διότι πολύ απλά τα όσα λέγονται γενικά για πολλά θέματα είναι όλα αληθής και δεύτερον κάνεις δεν βρίζει κανέναν θεό, και το δικαίωμα επιλογής θρησκειας είναι καθαρά δημοκρατικό. Το να είσαι όμως άθεος είναι το πιο χειρότερο. Άσε λοιπόν τα περί δαίμονων διότι είμαστε στο ετος 2019 και όχι στον μεσαίωνα.

    17. Γινε ανθρωπος απο βοδι που εισαι! Αντε να μην πω τιποτα χειροτερο! Τρισαθλιε, τιποτενιε ελεεινε που θα βρισεις τον Χριστο! Σκουληκι

      1. ξυπνα ρε ορνιο πιστε που σου ειπε καποιος να πιστευεις σε αυτες τις μλκ και εγιναν η ζωη σου ολη…ανθρωπακι!

    18. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που έδωσαν την άδεια λειτουργίας και ο χειριστής του παιχνιδιού. Αλλά οι υπεύθυνοι του Δήμου όντως να τιμωρηθούν για σοβαρές ελλείψεις. Όχι ΕΔΕΕ και περιμένουμε χρόνια το πότε θα γίνει εξέταση, επανεξέταση,και διάφορες άλλες χρονοβόρες μπαρούφες, μέχρι να ξεχαστεί το θέμα έτσι? ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    19. Αλλοίμονο στο κοριτσάκι που έφυγε και στους γονείς που έχασαν το παιδί τους. Όλα τα άλλα είναι για να γεμίσουμε την σελίδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να τρώμε, να διασκεδάζουμε, θα ξεχάσουμε αυτή την τραγωδία. Οι γονείς του όμως θα τυρανιούντε χρόνια καθημερινά.

    20. ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ”…ΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗΣ,ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΡΕΝΩΝ,ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ…ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ…ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

    21. Μόνο βαρκούλες και συγκρουόμενα να επιτρέπουν από δω και πέρα !!! Τίποτα άλλο !!!

    22. και όχι οι νεοναζί που πνίγονται μωρά στο Αιγαίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Για κάθε πνιγμένο πιθηκακι βρίσκει τροφή ένα ψαράκι….υγ:λευτεριά στον ήρωα Ρουπακιά

    Comments are closed.