ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ! ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π@@ΤΣΑ – ΈΤΣΙ ΞΕΔΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΖΩΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    eikona eksofilo

    Για κάποιους θα είναι απόλαυση, για κάποιους όμως εφιάλτης! Έρχεται στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου!

    Δόμνα Δόμνα Δόμνα Μιχαηλίδου μας…Εκεί στη ΝΔ, έχουν μπερδέψει την…

    βουρτσα

    Ποιος χώρισε το ζευγάρι;

    Κάτι ψιθυρίζεται ότι ανώτατος κομματικός ινστρούχτορας χώρισε το ζευγάρι  Δόμνα με τον νεαρό και κρητίκαρο Γιαννάκη Κεφαλογιάννη

    Από νωρίς το πρωί σε όλα τα περίπτερα της χώρας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Να μην έρθετε Ελλάδα.. να κάτσετε εκεί που πήγατε… Αφού φύγατε δεν δικαιούστε να μιλάτε.. άλλωστε από μπατιροτουριστες πηξαμε.. Δεν θα μας λείψετε..

    2. δεν μας χ@@τε…………. τωρα και οι Κεφαλογιαννηδες εχουν πιασει ποστα. πολιτικη ΤV κ.ο.κ….. δεν φτανανε οι εδρεωμενες οικογενειες τωρα αυξανοντε και πληθενουν για να κυβερνουν τα ζωα που ψηφηζουν σαν βουρτσες………………… αι σιχτιρ σαπιοελλαδα….. με τους σαπιοκατοικους σου. το περιγελο της υφηλιου εχετε καταντησει τον χωρο ελλαδα. ουτε στο Dallas και στο Dinasty τετοια σαπιλα

      1. Πολύ σωστά. Ούτε να την επισκεφτούμε για διακοπές δεν μπορούμε πλέον.. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ούτε συντεταγμένη πολιτεία. Νιώθεις μόνος!

        1. τελος του χρονου θα παμε ελλαδα ελπιζω να γυρισουμε ζωντανοι στο σπιτι μας.

    Comments are closed.