ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ INTERCITY ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ – ΝΕΚΡΗ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σύγκρουση μεταξύ οχήματος και τρένου σημειώθηκε πριν από λίγο στη περιοχή των Διαβατών, όταν αυτοκίνητο με 2 επιβαίνοντες παραβίασε τη διάβαση και «σφηνώθηκε» κάτω από το τρένο.

    Πρόκειται για το Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβάτες του οχήματος ένας άνδρας και μία γυναίκα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου .

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΕΝΟΣΕ νεκρή είναι η συνοδηγός του οχήματος.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

    ΣTIΣ 14:00 IX ΠAPABIAΣE ΦYΛAΣΣOMENH ΔIABAΣH 8 XΛM EΞΩ AΠO THN ΘEΣΣAΛONIKH ME AΠOTEΛEΣMA NA ΣYΓKPOYΣΘEI ME THN AMAΞOΣTOIXIA 91 ΠOY EKTEΛOYΣE TO ΔPOMOΛOΓIO AΛEΞANΔPOYΠOΛH – ΘEΣΣAΛONIKH. TPAYMATIAΣ O OΔHΓOΣ TOY IX KAI NEKPH H ΣYNOΔHΓOΣ.

    Έγκυος 20 εβδομάδων η άτυχη γυναίκα
    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα έγινε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση .

    Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 400 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

    2. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ;

      1. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    3. Γραφουν και οι ψευτοαθηναιοι εδω που οι παππουδες τους και οι μπαμπαδες τους ηρθαν στην Αθηνα απο τα βλαχοχωρια και τωρα το παιζετε οδηγαρες και νομοταγεις. Ρε ουστ γιδια βλαχοψευτοαθηναιοι γλιτσιδες.

      1. Ρε μπουρτζόβλαχε, Αθήνα γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι ήρθαν από γύρω νομούς και χωριά κι αν πάμε πιο πίσω οι μισοί από Τουρκία και για αυτό λένε τα ζμπαόκια πχ οι αρειανοί φιλοξενούμενους της πόλης, η οποία ήταν γεμάτη Εβραίους πιο παλιά. Τι μιλάς, ρε κουτοπόνηρε βλάχε?

        1. Κουτοπονηρος εγω
          Σκετο κουτος εσυ βλαχε Αθηναιε. Μοκο τωρα.

          1. Σε αυτούς που σε βιάζουν τόσα χρόνια και σε έχουν κάνει με ψυχολογικά και κόμπλεξ δε θα βγάζεις γλώσσα, νοτιομακεδονικό βουλγάρικο σκουπίδι. Τράβα, κουτοπόνηρε, σκόπια να φτιάξεις όπως όλοι εκεί τα σάπια δόντια και στο ράδιο να ακούς στη διαδρομή για τα ξενοδοχεία στη Γευγελή που σας καλούν να πάτε και μην ξεχάσεις να σηκώσεις το πανό για τη Μακεδονία μετά. Μπούκωνε το μπουρτζοβλάχικο στόμα σου τώρα που έχει καραβλάχικη προφορά και δεν καταλαβαίνει κανείς τι λες όταν το ανοίγεις…

    4. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια για τη γυναίκα και το αγέννητο μωράκι.Δεν είναι σωστό να βρίζει ο οποιοσδήποτε σε μια τέτοια περίπτωση.Εγω αυτό μόνο που λέω ότι ο υπαίτιος του δυστυχήματος θα πρέπει να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος .Όποιος διαφωνεί μπορεί να πει την άποψή του αλλά όχι να βρίζει.Και κάτι τελευταίο..Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς.

      1. Μήτσαινα κοιτα να ηρεμήσεις λίγο γιατί πολλή μαλακια σε δέρνει τελευταία. Ο οδηγός του τρένου θα μας πεις ότι έπρεπε να αλλάξει και λωρίδα μήπως;

      2. Όχι Δημήτρη δεν μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς..Η διάβαση ήταν φυλασσόμενη!!!!!!! Αν εσύ παραβιάζεις την προτεραιότητα του τραίνου κακό του κεφαλιού σου!!!!! Να μιλάς όμως για τον εαυτό σου,κάποιοι οδηγούν σωστά σε αυτό το τρελλοκομειο!!!!

    5. μισο λεπτο !
      η εγκυος ηταν στο τρενο μαζι με τον αντρα της ?? στο αγροτικο ποιος ητανε μεσα ?? ο οδηγος του τρενου ?
      τι μπερδεμα εγινε παλι ?

    6. Έχουμε ντάτσουν εμείς άντε να μας πιάσει το τραινο…:
      Εύχομαι την παραδειγματική σου τιμωρία ρε ανεγκέφαλε…. τί σου έφταιγε η γυναικούλα και το αγέννητο μωρακι;

      Τιμωρία χωρίς οίκτο προς παραδειγματισμό για τον επόμενο που θα παραβιάσει διάβαση !!!

    7. Το sunny μου και εγώ είμαστε πρώτοι στο χωριό
      Ο οδηγός θέλει τουφεκισμό
      Ελληναρας με βλάχο-νοοτροπία του κερατά
      ο χειρότερος ο πιο απαίδευτος λαός του πλανήτη
      Ο Έλληνας
      Τατουάζ μούσι μαγκιά και φρεντο καπουτσίνο

    8. Σημειώστε ότι κατά μήκος των γραμμων τραμ, στην κάθοδο προς Παναθηναϊκό στάδιο τα αυτοκίνητα κόβουν δρόμο οδηγώντας πάνω στις γραμμές !!!. Τα τραμ ακολουθούν !

      1. Ποια τραμ ρε μεγάλε; Έχουν σταματήσει τα τραμ να περνούν από κει ένα χρόνο τώρα…..Ότι του φανεί του λολοστεφανη

        1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΥΛΕ.

        2. Κάθε μέρα περνάνε τα τραμ άπλυτε. Που διάολο ζεις στην Ουγκαντα; Για αυτό και κανείς ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ;

      2. Λες βλακειες απλα για πεις κάτι. Το τραμ εδώ κ 6 μήνες σταματά μεχρι Κασομούλη δεν πάει πιο πέρα.. Για το ότι τα αυτοκίνητα εκμεταλευονται τις άδειες γραμμές έχεις δίκιο. Αλλά τραμ δεν ακολουθεί

    9. Ο καθένας θα πει τη μαλακία του!!! Όλοι οι έξυπνοι οι ελληναραδες κάθεστε και κρίνετε ένα άνθρωπο που χαροπαλεύει και μια νεκρή έγκυο κοπέλα, λες και είσασταν παρόντες στο συμβάν. Κοιτάξτε πρώτα τα χάλια σας και μετά ελάτε να τα πούμε. ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ

      1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ; ΕΠΑΘΑΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΑΝ. ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ;

    10. Ελατε στην θεση του οδηγου του τραινου,μια ζωη θα βλεπει εφιάλτες χωρις να φταιει.

    11. Και κάτι άλλο. Η επιγραφή στο τραίνο τι σημαίνει.???

    12. τί κατάρα να μας δέρνει άραγε… στο ελλαδιστάν!!!

      κρίμα για τη μητέρα και το αγέννητο… Θεός σχωρέστους!

    13. Τι σημαίνει φυλασσόμενη διάβαση ; Υπήρχαν ή Δέν υπήρχαν φανάρια ;

    14. Αγροτινέιτζερ μπουρτζόβλαχος… Αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτα από τη μαλακία που τους δέρνει. Βιαζόταν φαίνεται να πάει για τσίπουρα… Είχε και έγκυο τη γυναίκα του και παραβίασε τη διάβαση… Στο κρεματόριο για σαπούνι. Κρίμα στην γυναίκα και το αγέννητο παιδί του που πέσανε σε τέτοιο μαλάκα και χάσανε τη ζωή τους.

    15. Να του αφαιρεσουν το δίπλωμα δια παντός!ούτε το αγέννητο μωράκι δεν σκέφτηκε .Για να δούμε θα εφαρμοστεί ο νέος κοκ σε αυτή την περιπτώσει θα φάει ισόβια για ανθρωποκτονία κατά συρροή (μάνα και μωράκι?)και αφαιρεση διπλώματος δια βίου?Αυτός ο κοκ δεν ισχύει? Για να δούμε θα εφαρμοστεί?τουλάχιστον για την ψυχούλα που δεν πρόλαβε να δει τον κόσμο.

    16. χωριατες..απο οτι καταλαβαινω με το αμαξι τους…..τι πηγε να κανει ακριβως αραγε

    17. ποσο λακας παιζει να εισαι στη ζωη σου να τρακρεις με,…..τρενο….στη μεση του πουθενα…

    18. Στα πιο πολλά ατύχημα είναι να μην λυπάσαι καλώς ή κακώς! Την ευθύνη την έχει και ο οδηγός και η συνοδηγός που δεν έφερε αντίρρηση στα να περάσει ο άντρας της παράνομα! Και πολύ πιθανόν να το κάναν συνέχεια!

    19. ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ

    Comments are closed.