(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ. ΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ Ι.Χ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΕ ΝΑΡΓΙΛΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

    Κοινοποίηση:
    GERMANIA-NEKROI2

    Νέα ενημέρωση: 08:24

    Την σορό ενός άνδρα, ο οποίος ανήκει στη λίστα των υπόπτων για τις ένοπλες επιθέσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Χάναου, κοντά στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην σορό του άνδρα, εντοπίστηκε νεκρό ακόμα ένα άτομο.
    Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστος άνοιξε πυρ κατά θαμώνων σε δύο μπαρ της πόλης Χάναου, με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πέντε ακόμα να τραυματιστούν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα έκαναν λόγο για τη σύλληψη ενός υπόπτου.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών «ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη Χάναου». «Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, εντόπισαν επίσης ακόμα μία σορό στο σημείο. Οι έρευνες συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν πως υπάρχει και άλλος δράστης».

    Οι αστυνομικές αρχές της πόλης Χάναου στη Γερμανία, έχουν προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες στην σύλληψη ενός άνδρα για τις επιθέσεις.
    Στην επιβεβαίωση πως οι νεκροί από τις επιθέσεις σε δύο μπαρ της πόλης Χάναου της Γερμανίας είναι οκτώ, προχώρησαν και επισήμως οι αστυνομικές αρχές.

     

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild αλλά και την Hanauer Anzeiger, οι επιθέσεις έγιναν στην πόλη Χάναου, ανατολικά της Φρανκφούρτης, ενώ από τις επιθέσεις έχουν τραυματιστεί και πέντε ακόμα άνθρωποι.

    Όπως αναφέρει η Bild, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός άνδρα σε σχέση με τις επιθέσεις.

    Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα βίντεο από την περιοχή και από τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις, στα οποία φαίνεται η περιοχή να έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

     

    GERMANIA-NEKROI

    Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν θαμώνες σε δυο μπαρ της πόλης Χάναου στη Γερμανία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.
    Επιθέσεις από ένοπλους άνδρες πραγματοποιήθηκαν σε δύο sisha bars, στην πόλη Χάναου της Γερμανίας το βράδυ της Τετάρτης, με τις πληροφορίες των αστυνομικών αρχών να κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

    https://www.facebook.com/bild/videos/2592088954338052/

    Την ίδια ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται εξ εξελίξει, για τον εντοπισμό των δραστών, η εφημερίδα Bild αναφέρει πως τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πέντε ακόμα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ύστερα από τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι άγνωστοι μέχρι τώρα δράστες.

    Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, οι δράστες εισήλθαν στο πρώτο μπαρ, στο κέντρο της πόλης, ανοίγοντας πυρ κατά των ανθρώπων που βρίσκονταν στο μαγαζί, ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν σε άλλο μπαρ, στην συνοικία Κάσελσνταντ.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μουρλός ο δράστης ή όχι, το μόνο που βλέπω είναι ότι οι Γερμανοί έχουν κότσια και δεν κοιμωνται με την χούφτα τους σαν τους δικούς μας(καφές, άραγμα, φβ, πιοτί, Χούφτα, μισογυνισμός και κρυφόαδερφάτο).

    2. ΟΙ ΤΕΥΤΟΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ !!
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ,ΠΛΕΟΝ,ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ,ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΟ ΧΡΟΝΟ! ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΟΔΥΝΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      1. Μάλλον δεν κατάλαβες διότι μυαλό καμένο έχεις…. οι Γερμανοί δεν θέλουν κανέναν ξένο στη χώρα τους αυτό ισχύει και για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που εργάζονται και ζούνε εκεί…. διότι μετανάστες είναι και οι Έλληνες στην Γερμανία….

        1. εσυ μαλλον δεν εχεις ιδεα…οι γερμανοι δεν θελουν τα κοπροσκυλα αυτους που ζουν απο τα επιδοματα…

    3. Προφανώς και έψαχναν να φάνε μουσλίμια.Άντε και στα δικά μας.

      1. Το πολύ το τικι τακα κοίτα πως σε κατηντησε Μαλέα

      2. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΞΕΡΕΙΣ……ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

    Comments are closed.