ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΘΙΑ

    Κοινοποίηση:
    makeleio-efimerida3

    Τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την Κ.Υ.Α. για την επιδότηση των Μ.Μ.Ε. παρακολουθούμε ένα ρεσιτάλ μίσους και οχετού κατά της εφημερίδας μας, στο οποίο πρωταγωνιστούν διάφορα πολιτικά πρόσωπα και Μ.Μ.Ε.

    Η πρωτοφανής αυτή επίθεση γίνεται δήθεν στο όνομα του αντιρατσισμού και της δημοκρατίας, είναι ξεκάθαρο όμως ότι οι υβριστές μας εμφορούνται  από τα πλέον απεχθή, ρατσιστικά και αντιδημοκρατικά αισθήματα, πλήττοντας και προσβάλλοντας βάναυσα την εφημερίδα, τους εργαζομένους και τους χιλιάδες αναγνώστες της σε όλη τη χώρα, και εν τέλει την ίδια αυτή την ελευθερία του τύπου και την ανεξαρτησία του.

    Υβρίζουν και συκοφαντούν τη μοναδική εφημερίδα στην Ελλάδα που δεν χρωστάει ούτε ένα σεντ στα φορολογικά ταμεία.

    Υβρίζουν και συκοφαντούν τη μοναδική εφημερίδα που δεν χρωστάει ούτε ένα σεντ στα ασφαλιστικά ταμεία.

    Υβρίζουν και συκοφαντούν τη μοναδική εφημερίδα που δεν χρωστάει ούτε ένα σεντ στους εργαζομένους της.

    Πνέουν μένεα εναντίον της εφημερίδας μας, επειδή έχει κατακτήσει το αναγνωστικό κοινό με την αντικειμενική ενημέρωση, την ασυμβίβαστη δημοσιογραφία της και τη σταθερή πίστη της στις αρχές της, την αλήθεια και τις εθνικές της θέσεις.  Δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε απαθείς στην ανοίκεια επίθεση που δέχεται η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη εφημερίδα της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι και οι αναγνώστες της. Η αντίδρασή μας θα είναι άμεση και οι υβριστές και συκοφάντες μας θα δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: