ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ! “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» όσον αφορά στην εισήγηση της ΕΕΑ, για τον υποβιβασμό του «δικεφάλου» του Βορρά και της Ξάνθης, τονίζει μεταξύ άλλων πως ο κύριος υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4:

    Η σημερινή γνωμοδότηση της ΕΕΑ δεν μας κάνει σοφότερους στα περί ελληνικού ποδοσφαίρου, για του οποίου τα επίπεδα σήψης και βρωμιάς δεν αμφιβάλαμε ποτέ.

    Υπενθυμίζει σε εμάς όμως, το λαό του ΠΑΟΚ, ότι όσα κατακτήσαμε στην πορεία της ιστορίας δεν μας χαρίστηκαν αλλά τα κατακτήσαμε με αίμα και πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι εδώ και καιρό ο συμπαθής επαρχιώτης αλλά πήρε τη θέση που του αξίζει και αυτό ενοχλεί.

    Ήρθε η ώρα για τον λαό του ΠΑΟΚ (από τον απλό φίλαθλο που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον κάθε συνδεσμίτη) να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια κατάματα: είμαστε σε πόλεμο.

    Ήδη πολλά ονόματα αναφέρθηκαν ως ονόματα υπευθύνων για αυτήν τη γνωμοδότηση-παρωδία. Λοιπόν όχι, ένοχα δεν είναι τα μέλη της ΕΕΑ Τσουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης που χωρίς κανένα στοιχείο γνωμοδότησαν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

    Ακόμη και αν έχουν ακουστεί και γραφτεί διάφορα για τα πεπραγμένα του πρώτου, ακόμα και αν οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στην επιτροπή μόλις πρόσφατα για να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο σύστημα.

    Υπεύθυνος δεν είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, γιατί σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι. Θα περίμενε κανείς την παραμικρή πυγμή και αίσθημα δικαιοσύνης από κάποιον, ο οποίος μόλις πριν από λίγο καιρό κατηγορήθηκε ευθέως, πως συνομιλούσε με εκβιαστές και ποινικούς που ερευνώνται για μαύρο χρήμα, αλλά αντί για να ελεγχθεί από το κόμμα του υπουργοποιήθηκε;

    Στους λίγους μήνες που βρίσκεται στη θέση του το μόνο που έχει να επιδείξει είναι οι φωτογραφίες που έβγαλε με όλα τα μέλη της μίας και πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που εδρεύει στον Πειραιά, τους μπράβους της αλλά και τα γιουσουφάκια της στην πόλη μας. Ακόμα και αν παίζει τόσο εξόφθαλμα το ρόλο αυτοφοράκια σε νυχτερινό κέντρο, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα.

    Υπεύθυνος δεν είναι ούτε ο Ολυμπιακός γιατί πάντα εξέφραζε ό,τι πιο άθλιο στον αθλητισμό Ελλάδας και Κολομβίας. Φορτωμένοι διαχρονικά με όλον τον ποινικό κώδικα και μην έχοντας πληρώσει ποτέ για κανένα από τα εγκλήματά τους, έφτασαν στο σημείο να κουνάνε το δάχτυλο στον ΠΑΟΚ και να παριστάνουν τους αδικημένους.

    Σίγουρα δεν φταίνε αυτοί γιατί πολύ απλά παίζουν το παιχνίδι τους: δεκαετίες ολόκληρες εκβιάζουν, χειραγωγούν, στήνουν, κλέβουν. Από κατηγορούμενοι, με τη σκανδαλώδη στήριξη της κυβέρνησης βρέθηκαν σε θέση κατήγορου, με στόχο την επαναφορά της κανονικότητας που και οι πλέον αφελείς κατάλαβαν τι σημαίνει και σε κοινωνικοπολιτικό αλλά και σε αθλητικό επίπεδο.

    Ο κύριος υπεύθυνος για το σημείο που φτάσαμε αλλά και το πού θα πάμε από εδώ και στο εξής, είναι ένας και έχει το ονοματεπωνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δικαίωσε απόλυτα τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά κατά την εκλογή του και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του κουμπάρου της αδερφής του. Πλέον για τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πλέον κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επίσημα εναποθέσει την πρωθυπουργία στο Βαγγέλη Μαρινάκη και γι’ αυτό κρίνεται ένοχος ο ίδιος αλλά και όσοι επιμένουν να τον στηρίζουν και να μην βλέπουν αυτό που έρχεται. Πριν ενάμιση χρόνο, στις δράσεις για το κλεμμένο πρωτάθλημα, φυτεύθηκε ο σπόρος στις καρδιές μας. Με αδικίες σαν τη σημερινή να τον ποτίζουν όλο και περισσότερο, σύντομα το λουλούδι της απόσχισης θα φυτρώσει και τότε η πραγματικότητα θα είναι πολύ διαφορετική.

    Ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να γνωρίζει πως σε αυτους τους αγώνες πάντα θα είναι μόνος του. Από το ξέσπασμα του πολέμου κατά της εγκληματικής με το πέναλτυ στον Μακ, τα δικαστήρια και τις διώξεις, στο φιάσκο της κορδέλας και στο κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018, σύμμαχοι και φίλοι μετρήθηκαν και βρέθηκαν λειψοί.

    Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση από κανέναν πολιτικό και κανέναν φορέα στο βορρά, ευκαιρίες υπήρξαν άπειρες αλλά προτιμήθηκε η δουλοπρέπεια. Έτσι και θα αντιμετωπίζεστε, σαν δούλοι.

    Πλέον, μιλάει ο λαός.

    ΠΑΟΚτσή, είσαι σε πόλεμο

    Μετά τιμής,

    ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Η πατρίδα δεν έχει σημασία μπρος το οπαδιλικη παοκτζιδες Ολυμπιακοί που εισασταν στην μεγαλύτερη προδοσία του αιώνα τις Πρέσπας αφήσατε τον Τσίπρα και όλους να μας προδώσουν εκεί στον Έβρο περνάνε οι λάθρο σαν το σπίτι τους. Σοβαρευτειτε

    2. Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΝΗΣΙ

    3. ΙΣΑ ΠΕΡΑ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!
      Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΡΕΣΠΑΘΛΗΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΙ

      1. Ο ΕβραιοΚουλης αλλαξε νομο για να μην υποβιβαστουν οι ολυμπιακάρηδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Κολομβία εσκομπαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια στο στοίχημα.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι και του Σαντάμ. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνεται η ανύπαρκτη εύνοια στον ΠΑΟΚ…

    4. στο φιναλε!!τι!!ο κολητος του πουτιν!!που μας εχει γαμιση!!ας παει και αυτος στον ερτογαν!!!αντε!!μη χεσω!!!

    5. Εχθρός μάς δεν είναι ο Ολυμπιακός η ο ΠΑΟΚ .Εχθρός μάς είναι ο Τούρκος παιδιά ξυπνάτε μην σάς παίρνουν τα μυαλά σάς ,πρώτα η Ελλάδα και η Κύπρος και τα ποδοσφαιρικά θα τα βρούμε.

      1. Για τέτοια μυαλά μιλάμε..άδειες κούτες που φαντάζονται όπως τώρα με τον ΠΑΟΚ και ας καίγεται αληθινα ο πάτος του κωλου τους , αυτή είναι η κουλτούρα του Έλληναρα. Ο Κούλης τους φταίει

      2. Πόσο δίκαιο έχεις!!αν αυτή την ενέργεια που σπαταλούν οι Έλληνες για το ποδόσφαιρο,για την τιμή της γυροπιτας και του φραπέ,αν λοιπόν αυτή η ενέργεια επινδυωνταν σε ουσιαστικά θέματα η Ελλάδα θα ήταν ο παράδεισος στην Γη!!

    6. Τα ΠΑΟΚια για όσους λένε ότι δεν παλέψανε για την Μακεδονία έχω να σας πω ότι σαν Σαλονικιός και φίλαθλος του ΠΑΟΚ θυμάμαι συνδέσμους του ΠΑΟΚ (και του Άρη, χέρι χέρι) να κάνουν περιφρούρηση σε πορείες, να κατεβαίνουν οργανωμένα σε Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη και να κάνουν επιθέσεις σε καταλήψεις αναρχοάπλυτων …αλλά και προσωπικά μετά από επίθεση στον αδερφό μου από αναρχιδια χωρίς λόγο, οι γνωστοί του από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ της περιοχής κατέβηκαν για περιπολία στους δρόμους με ελληνικές σημαίες σε μέρα συλλαλητήριου στην πόλη…..δηλαδή δεν έμειναν μόνο σε πανό και τραγούδια στο γήπεδο…όπως και οι άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης που ξέρω βοηθήσανε κι αυτές απλά μιλάω για τον ΠΑΟΚ τώρα.

      Τώρα ας μην μπερδεύουμε τον χαβαλέ του γηπέδου με την Ελλάδα…μπορεί εμείς να ανεβάζουμε μια βουλγαρική σημαία για να σπάμε πλάκα με εσάς που μας λέτε Βούλγαρους αλλά ανεβάζουμε άλλες 20 ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και πολλοί μας συνδεσμοι έχουν την ελληνική σημαία στο σήμα τους… Μπορεί να λέμε ότι η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο αλλά τώρα αλήθεια…θα το κάνουμε? Δλδ τι? Θα φτιάξουμε δικιά μας κυβέρνηση και στρατό με τον δικέφαλο αετό για σημαία?😂

      Αυτά για όσους νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης κλπ έπρεπε να πάρουν τα όπλα και να πάρουνε τα Σκόπια.

    7. Ομάδες και μπούρδες..να κλείσουν τα μπουρδέλα…δεν προσφέρουν τίποτα.
      τα γήπεδα να γίνουν δημόσια νοσοκομεία να ζησουμε σαν άνθρωποι…

    8. Αριστεροδεξια παρταλια ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο!4 γραμματα…Π.Α.Ο.Κ

    9. Χαχαχαχα ωρε γιουνανιδες !!! δουλοπρεπείς σκουλικια αφου προσκυνάτε και εισαστε ετοιμοι να δωσετε την ζωη σας για κάθε προεδρο και κάθε ομαδα Α.Ε. ενώ σας εχουν κλεψει την ζωη οι αλλοι και σας εχουν μεσα στην ανεργια την πεινα και την μιζερια δεν αντιδρατε,γιατι ωρε ραγιαδες δεν προσκυνάτε τον σουλτανο μας τον Ερντογαν;;; ασχημα δεν θα περασετε ωρε γκιαουρηδες…θα σας τα’ι’ζουμε με ποδοσφαιρο ,μπάσκετ και θρησκεια και θα τρωτε μεχρι να σκασετε ραγιάδικα δουλάκια -γιουσουφακια χαχαχαχαχα!!!

    10. Βρε ανεγκεφαλα ορκ, βρε ουγκ ουγκ, βρε εμμισθα υπαλληλακια της κακιας ωρας….περσι τετοιο καιρο γιατι δεν ειχατε πολεμο? Οταν πουλησαν την Μακεδονια μας γιατι δεν ειχατε πολεμο! Οταν προδωσαν το ΑΙΜΑ που χυθηκε ποταμι απο τους Μακεδονομαχους γιατι δεν ειχατε πολεμο! Οταν καθημερινα υφισταμεθα ως Εθνος ισλαμικο επικισμο γιατι δεν ειχατε πολεμο! Οταν παραχωρησαν Εθνικη κυριαρχια γιατι δεν ειχατε πολεμο?
      Μονο επικυνδινος για την εθνικη συνοχη ανθρωπος θα εγραφε τετοιες επικυνδινες αρλουμπες, ντιρλα απο μαλαματινες και μαστουρωμενος το λιγοτερο απο τα…δεντρα στα βουνα!
      Η διασπαση της Γιουγκοσλαβιας ξεκινησε απο επεισοδια στο Ντιναμο Ζαγκρεμπ – Ερ.Αστερας….

    11. εξυπνη κινηση απο τον Ζαγορακη .,.,

      με παοκτζηδικους ψηφους εγινε ευρωβουλετης .,.,,.ανεξαρτητος τωρα θα τσεπωνει την 30αρα μηνιαιως και θα φαινεται ηρωας

      και στις ερχομενες εκλογες παλι ηρωας με τις ψηφους του ΠΑΟΚ .,,.

      Ζαγορακη .,.,.αν θελεις να παραστησεις το παλικαρι να παραχωρησεις την εδρα σου .(αρα μπικικινια γιοκ) ,.,.εχεις τα κοτσια?

      1. Ζαγοράκης= ευρωβουλευτής…από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν λόγια για το ακατοίκητο μυαλό των φιλάθλων και των επιλογών τους!!! Ο υπόλοιπος κόσμος όμως δε φταιει. Άη να χάθηκε αμόρφωτα ουρακοτάγκια ο φανατισμός σας μάρανε

      2. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ κι έχει ονοματεπώνυμο ρε εσκομπαρινάκια… Ιβάν Σαββίδης

    12. Δεν έχουν μόνο την βουλγαρική σημαία αλλά πριν μερικά χρόνια έβγαλαν κ συνδεσμιακες μπλούζες με την ημισέληνο οι τσατσοι ψευτομακεδονες έτσι δεν είναι θύρα 4;

    13. Eδω ο κοσμος χανεται , καραβια αρμενιζουν!..
      Τι μας ενδιαφερουν οι ΑΕ μεικτης κοσμου ποδοσφαιρικες εταιρειες του καθε λεφτα τραμπακουλα? Ο κοσμος ειναι επικινδυνα αφελης!..Πρεπει να ανατρεξει κανεις σε μεγαλο βαθος χρονου , ωστε να ανακαλυψει καποιες εννοιες καθαρου αθλητισμου!…Οι σημερινες ΑΕ εχουν μια κουστωδια πληρωμενων οπαδων , οι οποιοι αλαλαζουν και σκοτωνονται..Το κρατος ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ να στελλει αστυνομικους στα γηπεδα, γιατι εμεις οι φορολογουμενοι πληρωνουμε τις εταιρειες.
      Επι τελους, λιγη εξυπναδα χρειαζεται,γιατι αυτοι οι κυριοι μας δουλευουν..

    14. Το κακό είναι ότι αντί να ξεσηκωθεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης για όλα τα στραβά που συμβαίνουν στην πόλη τόσα χρόνια και να μην τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους οι πολιτικοί που τους κοροϊδεύουν τόσα χρόνια. Αποφάσισαν να ξεσηκωθούν για τον ΠΑΟΚ! Όπως και να έχει πιστεύω ότι δεν θα τολμήσουν να τα βάλουν με τον Ιβάν Σαββίδη γιατί πολύ απλά είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην βόρεια Ελλάδα και δεν θέλουν λουκέτα , εάν σε απάντηση σε όλα αυτά τα βροντηξει και φύγει

    15. Στον αγώνα αυτόν που λέτε φίλοι του ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μαζί όλοι οι φίλαθλοι και όλοι οι Έλληνες. Δεν χωρεί διχασμός. Ο μόνος εχθρός είναι τα κόμματα και οι ομάδες με τους εκπροσώπους τους. Τα σχόλια του ουστρεΟρκ αλλά και του Μαναβη τα λενε ολα… Στερηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια Δικαιοσύνης και Εθνικής συνείδησης. Χορτάσαμε από πολιτικούς σαν τον Πάγκαλο και απάτριδες επιχειρηματίες.

    16. Τα ΠΑΟΚια καλα θα κανουν να το βουλωσουν και μην το παιζουν παρθενες. Εγω ως ΑΕΚτζης θυμαμαι την υποθεση Γαλακτερου που τον διεκδικουσε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η αθλ. δικαιοσυνη εδωσε το παικτη στην ΑΕΚ και τα ΠΑΟΚια αρχισαν να βριζουν και να απειλουν την κυβερνηση Μητσοτακη οτι θα τη μαυρισουν στη εκλογες. Και σε μια νυχτα, με παρεμβαση Κουβελα, ο παικτης σκανδαλωδως δωθηκε στον ΠΑΟΚ. Και οι ΑΕΚτζηδες στειλαμε τον μητσοτακλη στη αντιπολιτευση, διοτι σε αυτη τη χωρα δεν ψηφιζουν μονο τα παοκια. ΚυρΓιακο ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ, ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

      1. ο Κυριάκος ΗΔΗ επενέβη στη δικαιοσύνη στήνοντας σκευωρία κατά του ΠΑΟΚ με μια στρατευμένη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ επιτροπή. Τώρα το μπαλάκι είναι στον τακτικό δικαστή

    17. Αντί να κάνουν πόλεμο για την Μακεδονία που την πρόδωσαν και την ξεπούλησαν, θα κάνουν πόλεμο για τον Μπάοκ και το κλωτσοσκούφι κονόμας των μαφιόζων προέδρων… Κατάντια….

    18. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ κι έχει ονοματεπώνυμο ρε εσκομπαρινάκια… Ιβάν Σαββίδης

    19. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ-ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΤΙΣ Υ-ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;
      ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ;

    20. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ… Ιβάν Σαββίδης

    21. Για τη Μακεδονια που την πουλησαν,για το Αιγαιο που πουλανε,για τους λαθρο που εχουν εισβαλλει σ’ολη τη χωρα,δεν ειστε πολεμο.Για το κλωτσομπαλλο και για τις μαφιοζο-ομαδες σας ειστε σε πολεμο.Ξεφτυλες ολοι ολων των “ομαδων”-αγελων.

      1. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ… Ιβάν Σαββίδης

    22. Η λέξη που διαβάζετε και απο τις δυο πλευρές είναι, ΝΟΜΙΜΟΝ που σημαίνει οτι ο καθένας διαβάζει τον νόμο απο όποια πλευρά θέλει και μοναδικός υπεύθυνος για αυτό ειναι η εξουσία.
      Η χώρα δεν θα διαμελιστεί απο τους εκάστοτε εχθρούς, προδότες αλλά γιατί ο Έλληναράς αμόρφωτος χωρίζεται στα δύο και στα τρία και στα τέσσερα.
      Μαθητής βωμολοχεί σε καθηγήτρια, ατιμώρητος.
      Υπουργός κλέβει, ατιμώρητος.
      Σκοτώνεις, ατιμώρητος.
      Καταστρέφεις περιουσίες, ατιμώρητος.
      Βάζεις λαθρομετανάστες σπίτι σου, πετάς το αίμα σου στον δρόμο, ατιμώρητος.
      Το μέγιστο κακό, η αδικία.
      Πόσα ακόμα και υπόλοιποι μισοί μένουν αδιάφοροι……….η ψυχρολουσία έρχεται.
      Πλάτων πολιτείας 352α, Η αδικία όπου υποπέσει καθιστά το σύνολο ανίκανο να αντιδράσει θετικά.
      Μέγιστος Τιτάνας της εφαρμογής, το πολιτικό αρχιλαμόγιο Πάγκαλος με το “μαζι τα φάγαμε”.
      Η μεγάλη τιμωρία λοιπόν είναι να διοικήσαι απο τους χειρότερους σου γιατί στο τέλος παύεις να υπακούς και παύεις να διοικήσαι, με αποτέλεσμα και οι δυνατοί να πέφτουν και να τους τρώνε τις σάρκες.

    23. πρεπει να καταλαβουν τα παιδια του ΠΑΟΚ οτι η φημη στην Κρητη ειναι οτι η εταιρεια “Μητσοτακης και Σια” ειναι συνεταιροι του Μαρινακη…Ειναι φημη δεν ξερω αμα ειναι αληθεια αλλα αμα τα δινουν ολα σε ενα ατομο, διανομη εφημεριδων, καναλια, τηλεφωνικες εταιρειες, δικες που αργουν πολυυυυυυ, επιστροφη διαβατηριου αμεσως μολις αλλαξε η κυβερνηση κ.τ.λ , τωρα τους πειραξε ποιους ιδιοκτητες εχει ο ΠΑΟΚ, (δεν παρακαλανε που υπαρχει καποιος που βαζει χρηματα σε ομαδα εκτος Αθηνων), πολλα πραγματα μαζι δινουν ασχημη εικονα…ψηφισαμε τον Κουλη οχι τιν Μαρινακη

    24. Άντε μωρέ με τη μπάλα μας έχετε ζαλίσει. Σοβαρά προβλήματα βρήκαμε τώρα. Χεστηκε ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ αν εγώ θα έχω να φάω αύριο και θα νοιαστω Τώρα για αυτούς.σιγα μη κατεβάσουμε και τα άρματα Τώρα για μια ομάδα. καλά που δε βλέπω μπαλα. Έχω γλιτώσει χιλιάδες πολύτιμες ώρες απ τη ζωή μου.

    25. ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!
      Ο ΑΡΗΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΕΚ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ?

    26. Μιλάνε τα σιχαματα που έχουν τη βουλγαρική σημαία κρεμασμένη στο γήπεδο…Όταν πουλησανε την Μακεδονία έκαναν τις παπιες,οι χούλιγκανς του πληκτρολογίου.. ουστ…

      1. σιχαμα εισε εσυ και ολο του σοι ρε χαμουτζη εκδιδομενη του αμερικανικου στολου….οταν οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ βγαιναμε στους δρομους για την Μακεδονια εσεις στην χαβουζα κοιμοσασταν τον υπνο του δικαιου…εσεις που στηριζετε τον κουλη μονο και μονο για να σας δωσει κανα τιτλο κανετε τα στραβα ματια που εχει την ιδια πολιτικη με τον αλλο προδοτη στην συμφωνια των πρεσπων και ανοιξε ολα τα συνορα και μπαινουν οι λαθραιοι απο παντου,,,ας ειναι η αδικια απεναντι στον ΠΑΟΚ Η ΑΡΧΗ για να ξαναβγουμε στους δρομους και να διωξουμε ολα τα ανθελληνικά υποκειμενα που ξεπουλησαν την χωρα και που στηριζονται σε επιχειρηματικα συμφεροντα αμφιβολου αξιας οπως ο εμπλεκομενος σε αμετρητες παρανομιες μαρινακης….

      2. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ κι έχει ονοματεπώνυμο ρε εσκομπαρινάκια… Ιβάν Σαββίδης

    Comments are closed.