ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ Ο “ΠΙΚΙΠΟΚΟΣ”. «ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». «ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ…..». ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ!

    Κοινοποίηση:
    bouli

    ΩΡΑ 12:48 Πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε εδώ ο πρώτος μετά από χρόνια προϋπολογισμός που δεν υπαγορεύτηκε από τους δανειστές αλλά από τις ανάγκες της κοινωνίας, όπως τις αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση, είπε ο κ. Τσίπρας.Το μέλημά μας δεν ήταν μόνο να βγούμε από τα προγράμματα αλλά να βοηθήσουμε την κοινωνία. Αναφέρθηκε στις 100 δόσεις, στην προστασία της κατοικίας, την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την αποκατάσταση των απολυμένων, τις προσλήψεις στην υγεία κ. α.

    Σχόλιο μας: Ας του πει κάποιος ότι χωρίς πατρίδα κανένα κοινωνικό μέτρο δεν έχει ούτε αξία ούτε σημασία. Σήμερα όλοι κρίνουν την συμφωνία των Πρεσπών και όχι την οικονομική πολιτική του πολιτικάντη Τσίπρα. Και κάτι άλλο, μην μιλάς εσύ για πατριωτισμό Τσίπρα.

    Eιπε: “Πατριωτικό δεν είναι να είσαι αγύρτης και καιροσκόπος. Να βάζεις μπροστά από το πατριωτικό συμφέρον το κομματικό όφελος”.

    Mε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αναζητά μέσα από ετερόκλητες μεταγραφές και προσφέροντας πολιτικά «αντίδωρα» σε θέσεις ψηφοδελτίων και υπουργικούς θώκους, ξεκινά από τις 12 το πρωί σήμερα η συζήτηση στην Ολομέλεια της αγωνιώδους προσπάθειάς του προκειμένου αύριο τα μεσάνυχτα, στην κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία, να λάβει 151 θετικές ψήφους.

    Σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος, η κυβέρνηση μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Η συζήτηση για την πρόταση εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας αρχίζει δύο ημέρες μετά από την υποβολή της σχετικής πρότασης και δεν μπορεί να παραταθεί πέρα από τρεις ημέρες από την έναρξή της.

    Πρόταση εμπιστοσύνης δεν μπορεί να γίνει δεκτή, αν δεν εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, η οποία όμως δεν επιτρέπεται να είναι κατώτερη από τα δύο πέμπτα του όλου αριθμού των βουλευτών.

    ΩΡΑ 13:20 Ως την τελευταία πράξη ενός θεάτρου σε βάρος του ελληνικού λαού χαρακτήρισε τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τρεις στόχους, όπως είπε:

    να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες εξουσίας

    να κυρωθεί η επιζημία Συμφωνία των Πρεσπών
    να διατηρηθεί ως ΚΟ το μόρφωμα των ΑΝΕΛ ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τα προνόμια ο αρχηγός του

     «Για να πραγματοποιηθούν οι τρεις στόχοι Τσίπρα-Καμμένου ζούμε έναν τραγέλαφο που ευτελίζει την πολιτική ζωή» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για θλιβερή συναλλαγή σε ζωντανή μετάδοση.

    «Η φαρσοκομωδία απαιτεί και κομπάρσους για περιφερόμενους βουλευτές που αλλιώς εξελέγησαν, αλλίως λειτούργησαν και αλλιώς θα την εγκαταλείψουν. Πρόθυμοι να εξελιχθούν σε δεκανίκια μιας κυβέρνησης που έκανε κουρελού τα εθνικά συμφέροντα και την οικονομία»

    «Κυβέρνηση κουρελού, αυτός είναι ο νέος όρος που εξάγει ο Τσίπρας μετά την κωλοτούμπα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΙΑΣ . ΓΙΑ ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ , ΔΩΣΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .

    2. Xα,χα,χα και Ο Κουλης ειναι στο κολπο,αλλα λογια ναγα#ιομαστε γιδιοραγιαδες.

    3. ΦΩΦΑΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΡΗΒΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΡΙΣΤΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ -ΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    4. Πιτ πήγαινε να σε καβαλήσει κάνας αράπης απ’ αυτούς που φέρνετε στη χώρα παλιοκατσαπλια καραγκιόζη…

    5. Μια χαρά, θα τα περάσει ανώδυνα όλα, θα μοιράσει και σανό παροχών και πάμε για άλλα. Μια μακρινή ανάμνηση θα είναι όλα σύντομα. Είμαστε λαός παρτάκηδων και το ξέρουν. Με το χρήμα λύνονται όλα και αγοράζονται τα πάντα. Πουλάμε και τη μάνα μας για μια χούφτα ευρώ. Σίγουρα δεν είμαστε απόγονοι ηρώων. Μας αξίζει όσα θα ζήσουμε.

    6. Α ΡΕ …….ΠΟΚΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗ……….ΦΑΓΟΥΡΑ ! ! ! ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ……ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ,ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ, ” ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ! ! ! ” ( χα χα χα χα )

    7. ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΡΔΟΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ//////ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ

    8. Κάτω όλοι ζήτω το ΚΑΚΑ (Κόμμα Ατσουμπαλων Και Απροσαρμοστων).

    9. καθίστε κατω μιλάει ο πρωθυπουργός των σκοπιων

    10. Απο ποτε βγαζουν γλωσσα και τα Σκαμπο του Trump και μιλανε στην βουλη?

    11. Καλα λεει ο ZOSIMOS ….ΠΟΚΟΠΙΚΟΣ ειναι το σωστο….μειωνεις ολοκληρο πρωθυπουργο που τον λες ΠΙΚΙΠΟΚΟ…χαχαχαχχ

    12. ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩΩΩΩ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ….Πορδι -πουργος ο Τσιριμοκος των Η.Π.Α…..πανε να αγορασεις καμια βαθη για τα μαλλια του TRUMP βρε παιδακι…

    13. Ρε ΠΙΝΟΚΙΟ ποτε πηγες στην βουλη?….εμεις κοψαμε εισητηρια για το Θεατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ και εσυ εισαι στην Βουλη?….Σε ψαχνει ο Ξυλουργος να σου κοψει την μυτη……

    14. Εγερθητοοοοο……ουλιοι ρε ζαγαρια μιλαει ο Πωρδιπουργος…..και πιασαμε ολοι τα μπομπολια μας……

      1. Εμφανίστηκες εσύ πάλι βρωμερό χρυσαύγουλο; Ουστ μούλε

    Comments are closed.