ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ! ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 50 ΜΕΤΡΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ – ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Εξαφανίστηκε όσο ξαφνικά ήρθε. Περπάτησε 50 μέτρα, φωτογραφήθηκε για τα κανάλια και…την κοπάνησε ο Αλέξης Τσίπρας!
    Αλητεία και γελοιότητες!

    Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις – Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα με 5.000 αστυνομικούς επί ποδός

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τι να κανει ο καψερος καλουεεε,αφου φοβοταν μην τυχον και τον αρχισουν στα καροτα.

    2. Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ!!!

    3. Τα κομμούνια όπως βλέπουμε είτε είναι ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι και αναρχικοί καθώς και ένα σωρό παρακλάδια θα υποστηριχτούν μεταξύ τους (ποτέ δε θα δικαιολογήσουν δεξιό όσο δίκιο και να έχει) παρά τις διαφωνίες τους τις ιδεολογικές-εκεί τους βγαίνει ο συμμοριτοπόλεμος.Οι δε νεοδημοκράτες αν ακούσουν καμιά πατριωτική φωνή να πεί το παραμικρό,για να κάνουν τα γλυκά μάτια στους μπολσεβίκους,θα στείλουν στο “εκτελεστικό απόσπασμα” (μεταφορικά πάντα) τις πατριωτικές φωνές κατηγορώντας τους μάλιστα ως ναζιστές,φασίστες,ακροδεξιούς κτλ. είτε εντός του χώρου της,είτε πιο μικρά κόμματα κτλ.Θέλουν να το παίξουν προοδευτικοί βλέπεις.Ποτέ δεν στηρίζουν αυτούς που τους στηρίζουν,αλλά αντιθέτως προτιμάνε να παίρνουν το μέρος των αριστερών για γλύψιμο.
      Πάρτε παράδειγμα Καμμένο,Κουίκ,Κανέλλη,Κουντουρά,Παπακώστα,Χρυσοβελώνη και τόσους άλλους των ΑΝΕΛ ή πρώην νεοδημοκράτες που την είδαν υποστηρικτές Τσίπρα και αριστεροί,ενώ κάποιοι απ’ αυτούς επί επταετίας ήταν σε ΥΕΝΕΔ ή αλλοι απ’ αυτούς σε ΟΝΝΕΔ,Νέα Δημοκρατία, πως πούλησαν την ιδεολογία τους για να γλείψουν την αριστερά και τον Τσίπρα για μια καρέκλα.

    4. Πανε οι ευτυχισμενες μερες της εξουσιας που εκοβε βολτες με λιμουζινες και χασκογελαγε σαν βλαμενο διπλα σε Τραμπ και Μερκελ…Τωρα εβγαλε το κουστουμι και ξαναφορε τα επαναστατικα τζιν-λεδερ…..Η πρωην κυρια πορδηπουργου πεταξε τις γοβες και ξαναφορεσε το αμπεχωνο????? Φατε σανο ιθαγενεις …..

    5. Από πολλούς Δεξιούληδες φιλελέδες καλύτερος! Τουλάχιστον δε βούτηξε το χέρι στο μέλι.

      1. Aχαχαχα,ναι ρε φιλε δεν βουτηξε το χερι,εκανε μπανιο ομως μπουαχαχαχαα.

      2. Έχεις δίκιο Καρανίκα …. δε βούτηξε το χέρι στο μέλι, έκλεψε όλο το βάζο …… α πάενε ρε καραγκιόζη …….πάρτε το χαμπάρι αριστεράκια, για δεύτερη φορά ο Ελληνικός λαός σας ξεριζώνει, μια στο Γράμμο και μια πριν κάτι μήνες ….. χωνέψτε το !!

    6. ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ,ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΑΠΠΑ-ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ.

    7. ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΝ “ΦΑΝΕ” .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ EIΠΑΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΗΝ…

      ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑLEKSI????

    8. βαζετε στοιχημα οτι αυτο το σιχαμα θα το ξαναδουμε πρωθυπουργο

      1. Βεβαιως θα τον ξαναδουμε πρωθυπουρδο οχι οτι θα τον ψηφισουν οι Ελληνες αλλα η Singular Logic

    9. Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο από την ώρα που τον είδα στην τηλεόραση. Με μαύρο μπουφάν, ένα φθαρμένο τζην και ελβιέλες. Δική του ιδέα ήταν να φορέσει αυτά τα ρούχα ή του τα φόρεσαν οι σύντροφοι? Αυτός ο άνθρωπος ή ψυχοπαθής είναι ή τελείως ξεφτίλας. Παρασταίνει τώρα τον αγωνιστή της εργατιάς. Φωνάξτε τον ψυχίατρο να του δώσει τα χάπια του. Πάντως φαινόταν σαν χαμένος και φοβισμένος. Τον κουβαλήσανε οι Συριζαίοι μήπως και ξεγελάσουν κανέναν ότι είναι “αριστεροί”.

    10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΗ…ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ…ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛ-ΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ JOKER ΣΤΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ…ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ…

    11. Οχι θα καθονταν να τσακωθει και να το παιξει ηρωας οπως τοσοι αλλοι που μαλλον θα φανε χημεικα και ξυλο.οι ελληνες ιεναι τσακωμενοι μεταξυ τους και τοσο κομματισμενοι και παναθηναικολυμπικοποιημενοι, που τεχνικως πρεπει να εκτονονοντε. Το κανουν αυτο πολλα χρονια. Η τσουπρα τωρα, για ποιον λογο να βαλει σε κινδυνο την ζωη του πατερα των παιδιων του? Ενα ματσο χαλια. Kριμα σε αυτους που εχασαν την ζωη τους τοτε. Αυτοι ειχαν ιδεολογιες, ιδανικα και τσαγανο. Τωρα, ολα ειναΙ….λαριφαρι….

    12. Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΟΥΟΥΟΥΝΙΑ. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΨΟΦΙΜΙΑ.

    Comments are closed.