“ΑΚΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΟ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ, ΤΙΝΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΑΤΑΦΟ . ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ. ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΓΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ 7 ΑΥΤΟΦΩΡΑ”. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    xios-kammenos2

    Λίγα λόγια και καλά για τον κ.Καμμένο.

    Αυτόν τον ακραιφνή και φραστικά “εξτρεμιστή” πολιτικό της λιγωμένης και σήμερα- και εξαφανισμένης στην Βουλή- Δεξιάς παράταξης, που ποτέ δεν εκφράστηκε από την Νεοδημοκρατική φράξια, πλην της εποχής Σαμαρά, που δυστυχώς κι αυτός την εξευτέλισε με τα μνημόνια που έσκιζε κάθε μεσημέρι.

    Ο Καμμένος, εμένα με κυνήγησε άσχημα. Τον καιρό της παντοδυναμίας του, πήγαινε κάθε μεσημέρι και μου έκανε από μία μήνυση, με αποτέλεσμα να έχω στην πλάτη μου, μέσα σε 8 μέρες, 7 αυτόφωρα και να έχω πάρει τα βουνά για να μην συλληφθώ από τους εντεταλμένους Συριζοφρουρούς που ήθελαν να μου κάνουν κακό και σε μένα και στην επιχείρηση που εργάζομαι και κάνω εκπομπές. Αυτοί οι λιμοκοντόροι της Κρατικής Ασφάλειας, από τους οποίους συνελήφθην άλλη μία φορά ενώ έχουν εναντίον μου πάνω από 10 δικογραφίες για εχθρικά προς το καθεστώς δημοσιεύματα και οι οποίες θα καταρρεύσουν σε μία νύχτα γιατί είναι όλες ψεύτικες και ασυγχώρητα κατασκευασμένες.

    Εγώ αυτά τα ξέχασα αλλά δεν τα συγχώρεσα. Τίποτα δεν με νοιάζει παρά να δει ο τόπος άσπρη μέρα και να απαλλαγεί από αυτό που φεύγει αλλά και από αυτό που έρχεται και είναι δυστυχώς, πιο φοβερό. Όμως ο “καμένος” πια Καμμένος- αλλά όχι αχρηστευμένος γιατί έχει και ασυλία και βήμα στην Βουλή και κάποιοι ακόμα τον ακούνε όσα λάθη και να διέπραξε- έχει μία και μοναδική ευκαιρία: Να βγάλει ότι ξέρει για τον “πρακτοράκο” στον αέρα. Και ξέρει. Και μάλιστα πολλά. Και να προσφέρει εθνική υπηρεσία, ακόμα και εαν δεν ξαναβγεί βουλευτής και αρχηγός.

    —Πάνο και κυρ-Πάνο (κατά την έκφραση του Διονύση Σαββόπουλου), πολλές φορές είναι προτιμότερο να ρίξεις την χειροβομβίδα και να σε πάρουν και σένα τα θραύσματα, σκοτώνοντας τον εχθρό, παρά να μην την ρίξεις καθόλου και να τον αφήσεις αλεηλάτητο.

    Είναι η τελευταία ευκαιρία. Τσάκισε τον. Εκτός εαν τον θεωρείς ακόμα “δίδυμο” αδελφό και τρέμεις στην ιδέα της απώλειας του χαμού του.

    Και μιας και μιλάς με γνωμικά, διάβασε καλά τον Θουκυδίδη. Πολλά θα διδαχθείς που δεν ξέρεις.

    Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος, καὶ οὐ στηλῶν μόνον ἐν τῇ οἰκεία σημαίνει ἐπιγραφή, ἀλλὰ καὶ ἐν τῇ μὴ προσηκούσῃ ἄγραφος μνήμη παρ’ ἑκάστω τῆς γνώμης μᾶλλον ἢ τοῦ ἔργου ἐνδιαιτᾶται. (2. 43)
    (Διότι τάφος των επιφανών ανδρών είναι κάθε τόπος, και δε σώζεται το όνομά τους μόνο σε επιγραφές στην πατρίδα τους, αλλά διατηρείται η ανάμνησή τους και στις ξένες χώρες, πιο πολύ στη μνήμη και στις καρδιές των ανθρώπων παρά στα γραπτά μνημεία και στους τάφους.) (ελεύθερη απόδοση).

    Ο Περικλέους Επιτάφιος ή Επιτάφιος του Περικλή είναι το απόσπασμα από το έργο «Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου» του αρχαίου Αθηναίου ιστορικού Θουκυδίδη στο οποίο παρατίθεται ο λόγος που ο Περικλής εκφώνησε το 430 π.Χ. για τους πρώτους νεκρούς του Πελοποννησιακού πολέμου.

    Καλή αυριανή να’ χουμε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τι είναι αυτά που λες Χίο. Αυτός εχτές ήταν στα μπουζούκια και χόρευε και εσύ μιλάς για πατριωτισμό.Η σαβούρα μας κυβερνάει και όλοι τους τα έχουν αρπάξει και γι αυτό τα κουκουλώνουν. Ο ένας κρατάει τον άλλο. Μόνο ότι κάνει ο λαός. Από αυτούς μην περιμένεις τίποτα.

    2. Οι 300 βολευτες δε δινουν εντολη καταριψης τουρκικων μαχητικων γιατι η Ελλαδα εχει χασει την εθνικη της κυριαρχια ως χωρα.. ΜΟΝΟ αν θιγεται η Γερμανία απο τις παραβιασεις, θα ριξει τουρκικο.. αυτα κανουν τα μνημόνια.
      Και κατι άλλο… “οι τουρκοι θα μαθουν το μυστικό 3 μερες νωρίτερα”

    3. Καλησπέρες!

      αγαπητέ Στέφανε,ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
      Είναι διαβρωμένο και το μελούδι από τα οστά τους.

      Δεν θα παραλείψω ν αναφέρω πάντως πως όλοι αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΕΝΑΙΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ.
      Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία ένας ΣΑΠΙΟΣ ΛΑΟΣ,ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ,ΗΜΙΜΑΘΗΣ,ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙΤΟ ΚΥΡΙΩΤΡΟ,ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΜΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ (ανάλογα με το ΜΑΓΑΖΙ που κυβερνάει),ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

      Δεν θέλω να ξανακούσω τον όρο : “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ”,ΤΈΡΜΑ ΑΥΤΉ Η ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΠΙΑ!!!
      Κάποιος που είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
      Στις σχέσεις του τις προσωπικές,στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,εκτός κι αν και η οικογένειά του είναι γαλουχημένοι το ίδιο,στο μπακάλη,στον μανάβη,στο νοσοκομειό,στη νσειρά στην τράπεζα ,ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 300 και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
      Στην σημερινή Βουλή Των Ανθελλήνων η ποσόστοση είναιο ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

      θα μπορούσα να γράφω για ΜΕΡΕΣ,ΜΗΝΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ!!!!

      Από αυτές τις λίγες θα πεταχτεί ο Ηγέτης !!!!!

      Για να γίνει αυτό Στέφανε όμως,εσείς οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ…
      Είστε τόσοι ου ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!!

      ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΙΝΤΕΡΝΕΡ,ΕΝΤΥΠΑ…

      ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΜΑΣ..ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ…
      Δεν μου λέει τίποτα ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ,ξέρεις γιατί????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..!!!
      έτσι μεθαύριο θα είναι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στο δρόμο οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.μονοι τους Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ…..ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..
      Έτσι,ο Ελληνομηδενιστής τουρκος τσιπρας θα κάνει ό,τι θέλει και ότι γουστάρει!!!!
      Άλλωστε είδες πόσο καλός ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!

      Έτσιθα δίνει αντίδερα και θα ξαναβγάνει στην Εξουσία που τόσο ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!
      Από Ελλάδα μέχρι Γερμανία και Βενεζουέλα!!!!!

      θα τον ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ????

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!!

    4. Τα εχει αρπαξει και αυτος και κανει την παπια.

    5. Μην περιμένετε ήρωες διότι ήρωας μπορεί να γίνει μόνο ο ελληνικός λαός όταν τους κυνηγήσει και τους τριακόσιους

    6. Σοβαρά τώρα; Περιμένεις να δεις πράξη ηρωϊσμού; από ποιόν; Όλοι γελούν μαζί του. Ακόμη κ πρώην εκπρόσωποί του ανά την Ελλάδα κρύβονται γιατί τους κοροϊδεύουν. Η Ελλάδα τελείωσε παίδες. Τελείωσε γιατί τελείωσαν και οι ήρωες ..

    7. ΡΙΞΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΔΡΑΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ.

    8. Καλιο αργα παρα ποτε….Επρεπε να τα ειχε βροντηξει και να σηκωθει να φυγει πριν απ τις υπογραφες στις Πρεσπες….κατι που δεν εκανε, διοτι ακουσον-ακουσον περιμενε τους Σκοπιανους να δει αν θα περασει η συμφωνια…ποιους?? τους Σκοπιανους?? γελανε και οι αρκουδες…
      Στεφανε ειμαστε στο χειλος του γκρεμου, αν δεν εχουμε πεσει ηδη και ψαχνουμε κανα κλαδι να πιαστουμε..
      Αν θελει ας τα βγαλει στη φορα ολα και ας γινει σεισμος…η Ιστορια γραφει και ειναι αμειλικτη..

    9. ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΧΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ????Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣ ΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΣ Η ΣΚΑΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ……………………

    Comments are closed.