ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ – ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ “ΣΑΡΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ – ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    stratos_floros_isk_2861

    Ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επισκέψεώς του στην ΠΕ της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΜΑΝΙΤΣΑ – 2019», με αντικείμενο τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, από Συγκρότημα ΜΚ Λόχου ΠΖ.

    Η ζεύξη του υδάτινου κωλύματος πραγματοποιήθηκε από στοιχεία και μέσα Μηχανικού του Δ΄ΣΣ.

    Εκτελέσθηκαν 8 διαφορετικά επεισόδια, με μεγάλη επιτυχία και ως προς την εκτέλεση ενεργειών προπαρασκευής – εκτέλεσης της διάβασης ευκαιρίας, αλλά και ως προς τις διαδικασίες παραπλάνησης – αποδιοργάνωσης του εχθρού, γεγονός το οποίο καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως του προσωπικού, την εξοικείωση του με τα μέσα και εν τέλει την υψηλή μαχητική του αξία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Δεν λένε τίποτα η πραγματικότητα μόνο μετράει!!! Και η πραγματικότητα λέει οτι ο Εβρός είναι ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ!!! Που είναι όλοι αυτοί οι Κομάντος (της πλάκας) όταν μπουκάρουν κάθε μέρα χιλιάδες λάθρο Ισλαμιστές??? Ξυπνήστε δεν είναι ανάγκη να σου κάνουν ΠΟΛΕΜΟ οι Τουρκαλάδες με Leopard και F-16 ήδη σου κάνουν ΠΟΛΕΜΟ!!! Και σου κάνουν ΠΟΛΕΜΟ με το να σου στέλνουν κάθε μέρα καραβάνια ολόκληρα απο ψευτοπρόσφυγες ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!! Που τους λέει ο Πινόκιο Αλέξης περάστε και που μας ξεσκίζει στους φόρους για να έχουν τα πάντα οι λάθρο ΔΩΡΕΑΝ!!!

    2. Κλείστε τούς προδότες μέσα καί ξανονιοβολιστε την βουλή..

    3. 🇬🇷Τιμημένες ερπύστριες, όταν σάς ακούω χαρά μεγάλη έχω στην καρδιά μου🇬🇷

    Comments are closed.