ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ΕΚΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ… ΠΗΔ@ΗΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    tromaktiko-183

    Σε άλλα επίπεδα κινείται πλέον η εγκληματικότητα στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν!

    Έτσι, ένα ακόμα ασυνήθιστο –μέχρι πρότινος!- περιστατικό σημειώθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Ένα 19χρονο «προσφυγάκι» από την Αλγερία σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.
    Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια ανύποπτη 27χρονη Ελληνίδα, η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Το έμπειρο «προσφυγάκι» κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά αντί να την κοπανήσει σκέφτηκε ότι μπορεί μ’ έναν «σμπάρο» να πιάσει δυο «τρυγόνια», τράβηξε μαχαίρι κι   επιτέθηκε στην κοπέλα για να την βιάσει.

    Το ευτύχημα, ήταν ότι η κοπέλα δεν τα έχασε, κι έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, του έπεσε μέσα στο διαμέρισμα το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία «ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών»!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ας μπει κανένας σπίτι μου. Δεν θα καλέσω αστυνομία θα το κόψω φέτες και θα τον πετάξω στον βοθρο μαζί με τα υπόλοιπα σκατα. Ο νόμος στα χέρια μας πια.

    2. Και φυσικά δεν θα απελαθεί ε ?
      Αλοίμονο, είμαστε ανθρωπιστές.
      Ουσιαστικά θα τον επιπλήξουν για να μάθει άλλη φορά να είναι πιό αποτελεσματικός και θα τον αμολύσουν να συνεχίσει το έργο για το οποίο ήρθε εδώ εξ αρχής.
      Απορώ με εμάς, υπο άλλες συνθήκες και σε προηγούμενες εποχές θα είχαμε επαναστατήσει.
      Τώρα ?
      Όσο για την ΧΑ, άν δεν φύγει η οικογενειοκρατία και δεν αλλάξει πρόσωπα & προσανατολισμό (βλ. παράδειγμα Λεπέν, -φυσικά η Ουρανίτσα δεν έχει το ανάστημα της Λεπέν) ΔΕΝ θα την ψηφίζω.
      Από την άλλη, όλη η τράπουλα σημαδεμένη και σου λένε τράβα απ’ αυτήν χαρτί:
      Το ΚΚΕ στα τέτοια του όπως πάντα. Πάντα άθεοι και ανθέλληνες. Τάχα πατρόνες των φτωχών, ενώ κάθε κίνησή του είναι για να δημιουργεί περισσότερους φτωχούς ώστε να μην χάνει την πελατεία. Μάγκες σας έχω νέα, η σοβιετία κατελύθει εδώ και χρόνια.
      Ο Σύριζα αγκαπά λάθρο και οκι Ελλάντα.
      Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η αιτία του κακού και απατεώνες ολκής. Για δοκίμασε απλέ πολίτη να αλλάξεις ΑΦΜ για να γλυτώσεις χρέη. Εκείνοι το έκαναν. Για να μην αρχίσω με τους Παπανδρέου, καταραμένη φάρα.
      Η ΝΔ πάει όπου και κάνει ότι πούν οι έξω. Άτολμη και άνευρη για Πατριωτικές κινήσεις και κουβαλά ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ παρελθόντος. Άντε να μην αρχίσω και με σας, προδότες.
      Ο Γιάνης με 1 ν, μεγάλο φούμαρο και ανθελληνική παγίδα.
      Ο Πατριωτικός χώρος κατακερματισμένος. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Μαλακισμένα, αυτή την φορά δεν υπάρχει Λουδοβίκος για να στείλει με δικά του λεφτά στρατό να μας ξελασπώσει όπως το 1821. Εάν δεν ενωθείτε έστω και τώρα, σημαίνει ότι τα παίρνετε απ΄ έξω και εσείς για να είμαστε διαλυμένοι. ΑΙΣΧΟΣ! Για την καρέκλα πουλάτε την Ελλάδα. Στην Κόλαση να πάτε.
      Τέλος, η Αστυνομία, ο Στρατός και η Εκκλησία πολιτικοποιημένοι στον βωμό της μάσας. Η αναξιοκρατία στους χώρους αυτούς καλά κρατεί.
      Πές μου τώρα ποιόν να ψηφίσω από την σημαδεμένη τράπουλα και τι να περιμένω…
      Πάω να ανάψω ένα κερί και να προσευχηθώ, ίσως να μας λυπηθεί και να βάλει το Χέρι Του, γιατί από όλους σας ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.
      Παρακαλάτε Τον Θεό να μας λυπηθεί.

    3. ….ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

    4. Οπως όλοι τούς γνωστοί στις αρχές αλλα κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν οτι γουστάρουν. Αχ Ελλάδα μου πώς σε κατάντησαν τα ρεμάλια

    5. Στην Αλγερία εάν κλέψεις σου κόβουν το χέρι εάν κάνεις ναρκωτικά εμπόριο θανατωνεσαι. Εφόσον θέλουμε να το παίξουμε ανθρωπιστές και υποδεχόμαστε το κάθε τριτοκοσμικό σκουπίδι γιατί δεν εφαρμόζουμε και τους νόμους της χώρας τους τότε. Αυτό θα σημαίνει πλήρη ενσωμάτωση σεβόμενοι και εφαρμόζοντας ταυτόχρονα την κουλτούρα τους τους νόμους τους τα ήθη και τα έθιμα τους.
      Εκεί να δω αν θα θέλουν να εισβαλουν μετά.

    6. 99% ΤΟ ΘΥΜΑ ΘΑΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΝ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?Α ΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΚΛΕΨΟΥΝ,ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!ΑΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΟ(ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ) ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙΑ+ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΤΣΙ “ΑΓΑΠΑΝΕ” ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    7. Ρε ανοίξτε τα Εατ-εσα στην μπουμπουλινας…

    8. Τα μνημονιακα κόμματα όχι μόνο αδιαφορούν για την ασφάλεια των Ελλήνων αλλά τους δίνουν πλήρη δικαιώματα καθώς και ιθαγένεια με σκοπό τον γρήγορο εποικισμό της χωρας με εκατομμύρια ισλαμιστες λαθρομετανάστες.Η μόνη γραμμή αμύνης είναι η Χρυση Αυγη.Στηρίξτε την για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

    Comments are closed.