ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ” ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ: “ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ”- ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ- “ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ! ΚΩΣΤΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΛΕΥΗ”

    Κοινοποίηση:
    giorgos_tragkas

    Στο θέμα του Κώστα Καραμανλή και στα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τράγκας. «Παιδιά, ξεκαθαρίστε τα, γιατί θα πέσετε σε δημόσια χλεύη. Και εσύ Κώστα, θα πέσεις σε δημόσια χλεύη. Ξεκαθαρίστε τα παιδιά, γιατί βλέπω τον Τσίπρα με διψήφιο και κοντά στις Προεδρικές μία από τα ίδια με το 2015» είπε ο Γιώργος Τράγκας, αναφερόμενος και σε στελέχη του κόμματος που δηλώνουν «καραμανλικοί», αλλά βρίσκονται -όπως για παράδειγμα η Κ.Παπακώστα- στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

    «Κώστα είναι ντροπή, αυτό που συμβαίνει δεν είναι έντιμο. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που είναι, αλλά δεν είναι έντιμο. Να παίρνεις ‘μισθό’ από τις ψήφους των νεοδημοκρατών και ταυτόχρονα να βγαίνουν όλοι αυτοί και να δημιουργούν σύγχυση και να ροκανίζουν τη ΝΔ. Αυτά είχα να σου πω, γιατί αυτά ανιχνεύω» συνέχισε ο Γιώργος Τράγκας.

    Σε άλλο σημείο, είπε: «Φίλες και φίλοι σύμφωνα με όσα διαβάζω εκτιμώ και διαισθάνομαι, υπάρχει ήδη ένας πόλεμος που κλιμακώνεται μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας. Η συμμετοχή στενών φίλων του ή παλαιών στελεχών του στην κυβέρνηση Τσίπρα και ο ρόλος που παίζουν προκειμένου να αναχαιτιστεί η τεράστια φθορά της εθνοκτόνας διακυβέρνησης, έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στο χώρο της ΝΔ όσο και γενικότερα στην κοινωνία. Το ίδιο και η παρατεταμένη σιωπή του, αν και ενεργός βουλευτής με ασυλία και οικονομικές απολαβές. Η αφωνία τόσο στο θέμα του μακεδονικού όσο και στα υπόλοιπα βάσανα και μαρτύρια του ελληνικού λαού, θεωρήθηκε και σχολιάστηκε από πολλούς ως προσπάθεια να αποφύγει βάρη και αμαρτίες και παρελθόντος και να μείνει στο απυρόβλητο.

    Άλλωστε στην κυβέρνηση έχουν τοποθετηθεί στελέχη του πολύ στενού καραμανλικού περιβάλλοντος, όπως ο κ. Παπαγγελόπουλος, στην προεδρία ο κ. Παυλόπουλος και αρκετοί άλλοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ούτε αποδεικνύει συμφωνία με τον Τσίπρα. Είναι όμως ενδείξεις και μάλιστα για πολλούς αποχρώσεις- ενδείξεις. Αυτή τη φορά τον δίαυλο αντιδράσεων του Καραμανλή φαίνεται ότι έχει αναλάβει ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και αναλυτής, ο διευθυντής της Εστίας ο κ. Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος σήμερα σε άρθρο του, προειδοποιεί όλα τα στελέχη της ΝΔ να προσεύχονται να μην αποφασίσει κάποια στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός να μιλήσει.

    Ουσιαστικά είναι μια έμμεση απειλή του Καραμανλή που διατυπώνεται στις γραμμές του άρθρου του κ. Κοττάκη, στην εφημερίδα Δημοκρατία. Προηγήθηκε άρθρο στην Εστία για τα χείλη των ασεβών που ενώ είχαν ομολογημένες σχέσεις με το Μαξίμου, τώρα παρακινούν και γράφουν στις εφημερίδες του ΔΟΛ πολύ δυσάρεστα και άσχημα σχόλια για τον πρώην πρωθυπουργό. Δηλαδή το περιβάλλον Καραμανλή διοχετεύει τη πεποίθηση του πρώην πρωθυπουργού ότι ο Μητσοτάκης βάζει τον Μαρινάκη, τον ΔΟΛ, τον Παπαχρήστο και άλλους, να γράφουν και να σχολιάζουν την παρατεταμένη αφωνία του Καραμανλή σε κρίσιμα θέματα της διακυβέρνησης του Τσίπρα. Άρα έχουμε πόλο τον καραμανλικό πόλο ή τους προσκείμενους στο περιβάλλον Καραμανλή να επιτίθενται εναντίον της ΝΔ, εναντίον των φίλων και του περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Αυτό όμως μυρίζει αποδοχή της καραμανλικής διεύρυνσης της κυβέρνησης και έγκριση της συνεργασίας Αντώναρου, Παπακώστα και άλλων με Τσίπρα-Καμμένο.»

    Πηγή: parapolitika.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Από που και ως που «καραμανλικός» ο τράγκας (με μικρό το «ταυ» γιατί με κεφαλαίο αρχίζουν τα ονόματα των κυρίων και των κυριών).
      Δεν θα τον αποκαλέσω «λαμόγιο» τον τράγκα γιατί νομίζω ότι θα μπορούσε να με διώξει ποινικά αλλά βρείτε μου εσείς έναν όρο που να χαρακτηρίζει έναν δημοσιογράφο που να πολέμησε τόσο ύπουλα και συντονισμένα τόσο την παράταξη όσο και τα πρόσωπα (Μητσοτάκης, Καραμανλής) όσο ο τράγκας από ραδιοφώνου όλα αυτά τα χρόνια και ταυτόχρονα να το «παίζει» παραταξιακός.
      Κωνσταντίνος-Οδυσσεύς Πάτσης

    Comments are closed.