ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΛΑΒΑΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ” ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ… ΠΑΡΚΟΥΡ – ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    Κοινοποίηση:
    trikoupi1

    Ομάδα αναρχικών με εντυπωσιακή επιχείρηση κατάφερε να ξαναμπεί στο κτίριο που είχε εκκενώσει αιφνιδιαστικά η Αστυνομία στα τέλη Αυγούστου στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, όπου διέμεναν δεκάδες αλλοδαποί.

    Στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό «Σπύρου Τρικούπη» και έχει πάρει συμβολικά το όνομά της έχει κρεμαστεί πλέον ένα πανό το οποίο γράφει «Νo Pasaran».

    Οι αναρχικοί και οι “αλληλέγγυοι”, κατά κάποιο τρόπο, γιόρτασαν την ανακατάληψη του κτηρίου, που είχε εκκενωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με πυροτεχνήματα, καπνογόνα και συνθήματα, όπως φανερώνουν και τα βίντεο, που αναρτήθηκαν στο twitter.

    Η κίνηση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων που είχε τοποθετηθεί από αναρχικούς και λειτουργούσε σαν “πολιτικό περίπτερο και κέντρο ενημέρωσης”.

    Πώς έγινε η επιχείρηση των περιθωριακών

    Ειδικότερα το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα περίπου 50 ατόμων συγκεντρώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων και κινήθηκε προς την Σπ. Τρικούπη όπου υπήρχε αστυνομική παρουσία, ανάβοντας καπνογόνα.

    Οι μισοί περίπου βρέθηκαν στο μπροστινό μέρος της πλατείας κρατώντας πυρσούς ως αντιπερισπασμό, ενώ οι υπόλοιποι ανέβηκαν σε ταράτσες και πηδώντας από στέγη σε στέγη, κάνοντας παρκούρ, έφτασαν στο κτίριο της οδού Σπύρου Τρικούπη 17 και ανήρτησαν πανό με σύνθημα “Νο pasaran”.

    trikoupi1 trikoupi3-450x600

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ωραία και το περίεργο που είναι????

      Όλες οι “ελληνικές” “κυβερνήσεις” τους έχουν μόνιμα υπάλληλους τους συγκεκριμένους..από το 1974 και μετά…

      Τώρα σε ταίζουν ΣΑΝΟ novartisμε ολίγη από “no pasaran” και άλλα τέτοια ωραία συνθήματα του σόρρος.
      Ο Τζώρτζ βγάζει ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ειδικά στο ξέφραγο αμπέλι Ελλάδα.
      ο Τζώρτζ και οι ΜΙΤ των απέναντι, σε ένα πολύ καλά μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο,εφαρμόζοντας το ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ,μοιράζουν την Ελλάδα κατά το δοκούν,αλλοιώνοντας τον πληθυσμό της και με αντικατάσταση με όλου του κόσμου τις φυλές και εγκληματίες των φυλών αυτών.

      Το επόμενο βήμα είναι το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ…ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      ]
      “antifa” A.E (η εταιτρεία του σόρρος με τις μισθοφορικές Ειδικές Δυνάμεις της),MIT,οι εκάστοτε “ελληνικές”(αμερικανογερμανικές) κυβερνήσεις και οι άπειρες Μ.Κ.Ο σε ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ.
      Το μεγάλο ΜΠΑΜ θα γίνει κατόπιν συννενοήσεως όλων των παραπάνω.
      Οι “καημένοι” οι πρόσφυγες μαζί με τους antifa θα ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ (παρακινώντας τους “πρόσφυγες” σε επεισόδεια),ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.Όλαυτά με ατυτόχρονο ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

      ΕΙΠΑΜΕ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ….

      Από κει και πέρα,θα μιλήσει η Ψυχή του καθενός μας όσων δεν είμαστε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ” ΤΟΥ “Open Society Foundation”.
      Διορισμένοι και υπάλληλοι του σόρρος ,σε καίριες θέσεις ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ..
      Η ξαδέλφη του κύριου Μητσοτάκη,μήπως έχει κάποια θέση εκεί??

    2. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
      Τα ειπες ολα και με νοημα.Λιγοι γνωριζουν πως ειναι υπαρκτος ο διαυλος επικοινωνιας μεταξυ Κρατους και Αναρχικων.Κοινος σκοπος η τρομοκρατια του πολιτη.
      +1000

    3. Σατράπη Κούλι της Τουρκογέννας ήθελε το πόπολο.
      Με τις υγείες σας.

    4. Κρατος παρακρατος μπατσοι αναρχικοι δουλευουν την πινουν και χαιδευονται μαζι!!

    5. ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΞΩ

    6. απλα τους θελουν γιατι και αυτοι ειναι απλυτοι και μετα αλληλοκαβαλικευονται και μπερδευουν την μποχα

    7. Τα αναρχοαπόβλητα γιατί “αγαπούν” τόσο πολύ τους λαθραίους; Δεν τους αγαπούν απλά μισούν τους Έλληνες και το παίζουν αγαπησιάρηδες των λαθρεποίκων…

    8. H Αστυνομία ασχολείται με καταλήψεις στέγης λαθραίων και δεν τους συλλαμβάνει στο δρόμο που κυκλοφορούν κατά εκατομμύρια μέσα στην Αθήνα; Πλάκα μας κάνουν; χαχαχα Έχετε δει ποτέ σε δρόμο του κέντρου της Αθήνας που είναι κατάμαυρο να ελέγχουν αστυνομικοί λαθραίους; Εγώ έχω να το δω αυτό από εποχής Σημίτη το 1999 που έκανε μερικές σκούπες ο σπυριάρης έστω για το Θεαθήναι… Από τότε τι έγινε; Ντρέπονται οι αστυνομικοί να τους ζητάνε χαρτιά στο δρόμο;

      1. Μιλάς για ποιους αστυνομικούς; Τους ΜΟΥΛΟΥΣ με τις κοιλιές που αν πάνε να τρέξουν 100 μέτρα πέφτουν λιπόθυμοι απο την κούραση; ΕΛΕΟΣ…

    Comments are closed.