ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ! ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Ταξιδιωτική οδηγία προκειμένου να αποφεύγουν οι Ρώσοι τουρίστες και επιχειρηματίες την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας, λόγω του αντιρωσικού κλίματος που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, είναι πιθανόν να εκδώσει τις επόμενες ημέρες το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

    Οπως αναφέρουν πηγές από τη Μόσχα «Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία.

    Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα.

    Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσική κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».

    Αν τελικά εκδοθεί τουριστική οδηγία θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τουριστικούς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική, η Πιερία, η Αττική, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κρήτη κλπ.

    Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έρχονταν στην Ελλάδα 500.000 επιπλέον Ρώσοι τουρίστες από αυτούς που ήδη έχουν επισκεφθεί το 2018 την Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: