ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ! ΧΤΥΠΗΜΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

    Κοινοποίηση:
    erdogan-putin

    Το Κρεμλίνο χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις επιθέσεις κατά των συριακών και ρωσικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ
    Να σταματήσουν όλες οι επιθέσεις στις ρωσικές και συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην Ιντλίμπ στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας ζήτησε το Κρεμλίνο, τονίζοντας ότι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Τουρκία πρέπει να εφαρμοστεί.
    Οι δηλώσεις από τη Μόσχα έγιναν αφού οι συριακές κρατικές δυνάμεις έλαβαν τον έλεγχο ενός αυτοκινητοδρόμου στη βορειοδυτική Συρία για πρώτη φορά μετά το 2012.
    Τουρκία και Συρία είχαν συνομιλίες αυτή την εβδομάδα στην Άγκυρα με στόχο να τερματιστούν οι εχθροπραξίες που στέρησαν τη ζωή σε 13 Τούρκους στρατιώτες στην Ιντλίμπ.
    «Επί του παρόντος, σκεφτόμαστε ότι το πιο σημαντικό είναι η εφαρμογή των συμφωνιών (μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας)… και βέβαια η καταστολή οποιασδήποτε τρομοκρατικής ενέργειας κατά των συριακών στρατιωτικών δυνάμεων και των ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
    Θεωρούμε απαράδεκτες αυτού του είδους τις στρατιωτικές επιχειρήσεις» δήλωσε ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒINTEO NTOKOYMENTO: ΣΟΒΑΡΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΣΥΡΙΑΣ – ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΤΟ ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ Η ΜΟΣΧΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ρε πουτιν .,..,τοτε που εγλυφες τον σαλταρισμενο μογγολου και πουλησες τους s400 ηταν καλα ?

      τωρα ρουφα το αυγο σου ‘

      τουρκος και καλος μονο σφαγμενος !!

    2. Αγριέυει το αρκουδάκι Casolin και για “τιμωρία” θα πουλήσει και νεα όπλα στον Σουλτάνο,Και θα υπογράψουν και νέες εμπορικές συμφωνίες. αχαχαχαχαχα

      1. …και για «τιμωρία» θα πουλήσει και νεα “ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ” όπλα στον Σουλτάνο,

    Comments are closed.