ΏΡΑ 14:12! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Έρχονται αλβανικά γεωτρύπανα και στο Ιόνιο. Επεσαν οι υπογραφές στις συμβάσεις ανάμεσα στο αλβανικό κράτος και την ιταλική πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου ENI για έρευνες υδρογονανθράκων στο θαλάσσια τεμάχιο Ντουμρέα της Αλβανίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα βόρεια των Αγίων Σαράντα.

    Σε ομιλία του κατά την τελετή υπογραφής με την ιταλική εταιρεία για την εξερεύνηση υδρογονανθράκων στο θαλάσσιο τεμάχιο Ντουμρέα, ο Ράμα έκανε μια αναδρομή των ιστορικών σχέσεων με την Ιταλία στον τομέα της αναζήτησης ορυκτού πλούτου στη χώρα.

    Η ξαφνική ενεργοποίηση και της Αλβανίας στο τομέα των εξορύξεων την ώρα που ο Ερντογάν αλωνίζει στο Αιγαίο και στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, μόνο τυχαία δεν είναι.

    Μην εκπλαγείτε αν σύντομα οι Αλβανοί χάραξουν ΑΟΖ μέχρι την… Κέρκυρα και τότε δεν θα ξέρουμε από που να πρωτοφυλαχτούμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. καλητερα να απεχω ΚΕΝΤΡΟΩΣ!! παρα σηκω χορεψε κουκλι μου!!μεχρι και μεταναστρια ηθελε ο άλλος για ΠΤΔ!!να τα χερεσται τα βληματα!!που στελνεταΙ στη ΒΟΥΛΗ!!!

    2. Ο Pelo ειναι αλβανος ή/και τουρκαλβανος…ουτε ξαδερφια μας ειναι οι αλβανοι ουτε …μπατζανακηδες!γραφει Νικοδημος ο αγιορειτης τελη του 18ου αι.:”οταν ηρθαν οι Τουρκαλβανοι στον Μωρεα αγριεψαν τα βασανιστηρια…”.Την καλησπερα μου!

    3. Όλο τρομολαγνεία και τουρκική προπαγανδα που την καταπίνετε αμάσητη. Με τι θα μας περικυκλώσει η Αλβανία; Με το στόλο που δεν έχει ή τα μαχητικά που δεν έχει; Οι Αλβανοί ήταν 500 χρόνια σκλάβοι των Τούρκων και παλαιότερα στην Τρίπολιτσά αποκέφάλισαν χιλιάδες Αλβανούς οι Τούρκοι και έφτιαξαν πυραμίδα με τα κρανία τους για εκφοβισμό. Απλά έχουν λαδώσει κάποιους πολιτικούς.
      Οι Αλβανοί όπως και οι Βούλγαροι και οι Σκοπιανοί πρέπει να καταλάβουν πως αν πέσει η Ελλάδα θα τους καταπιούν οι Τούρκοι.

    4. Τα ξαδέρφια μας τους Αλβανούς δεν τους παίρνει….με τρακτέρ θα έρθουν?????

    5. Ρε; δεν βαρεθηκτε ακομα να περιμενετε τον πολεμο; σας εχω νεααα δεν θα γινει ποτε και ευτηχως γιατι εδώ οσοι κανετε τους παλικαράδες απ το πληκτρολογιο ,και αναμασατε τα ιδια και τα ιδια …πρωτοι θα ειχατε γινει λαγοι αν επεφταν οι πρωτοι πυροβολισμοι…τα κωλαρακια σας θα γινοταν η χαρα του Μουσταφά και του Σελιμ χαχαχαχαχαχα γκιαουριαααα

      1. Της μάνας σου το κωλαράκι, να δεις τι έχει να πάθει, ξεφτιλισμένο αριστερό ξέρασμα.
        Τράβα, τώρα, στον πακιστανό εραστή σου, μαρξιστικό σκουπίδι.

    6. Και όλα αυτά ξεκίνησαν γιατί οριοθέτησε την ΑΟΖ της η Κύπρος, έκανε γεωτρήσειε, βρήξαν κοιτάσματα και βγάζουν λεφτά.
      Έτσι τρελάθηκαν οι Τούρκοι και φτιάχνουν ΑΟΖ κια γεωτρύπανα.
      Και για μία ακόμη φορά θα πάμρ για πόλεμο λόγω της Κύπρου.
      Η Κύπρος βγάζει δισεκατομμύρια από τα κοιτάσματα εμείς δεν πήραμε ούτε θα πάρουμε ούτε 1 σεντς από αυτά και σαν καλά προβατάκια ούτε τις ΑΟΖ μας οριοθετήσαμε γιατί δεν τολμάμε.
      Αφού τελειώσπυν με τις οριοθετήσεις οι Τούρκοι, αν περισσέψει κανένα μέρος θάλασσας θα το οριοθετήσουμε.
      Γιατί είμαστε ένα οργανωμένο κράτος με σχέδιο.
      Οργανωμένο μόνο στους φόρους καινστα χσράτσια.
      Πάντα λέμε ότι ο πολίτης κλέβει από το κράτος, αλλά στην πραγματικότητα το ελληνικό κράτος κλέβει και διώχνει τους πολίτες του σε άλλες ξένες πατρίδες.
      500.000 έφυγαν, από αυτούς τουλάχιστον οι μισοί θα ήταν απαραίτητοι σε έναν ενδεχόμενο.
      Έμειναν οι συνταξιούχοι, γυναίκες και παιδιά σε αυτή τη χώρα δαν πλειοψηφία.
      Και επειδή βλέπω και ακούω πολλούς βλάκες σε αυτή τη χώρα, ποιός θα πάει να πολεμήσει και με τι όπλα εναντίον 85 εκατομμυρίων Τούρκων;

    7. ανηκω στο 35με 40 τις εκατο !τον ελληνων!!που σηνιδιτα!απεχω!!από τις εκλογες!!για όλα αυτά που ερχονται στη χωρα μου και τα εβλεπα χρονια τωρα!!γιατι το συστημα δεν μου εδινε το δηκαιομα τις επιλογης! ότι πει το μαντρη!!! ακομα και τωρα δεν σηκονουν φωνη!!αισχως!!!

      1. δεν απεχεις μονο απο τις εκλογες σαν καλος γκιαουρης που εισαι, απεχεις και από την ορθογραφια

    8. Ολοι οι αρπαγες τριγυρω μας δραστηριοποιουνται και θελουν να μας κατασπαραξουν και οι δικοι μας πολιτικαντηδες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και τρεχουν παντα τελευταιοι και καταιδρωμενοι!!!!!!!! Ξερουν μονο ενα μονοτονο τροπαριο να λενε, οτι υποστηριζουν την Ευρωπαικη προοπτικη της Τουρκιας, της Αλβανιας και των Γυφτοσκοπιανων, δηλαδη αυτους που θελουν να μας κατασπαραξουν!!!!!!!!! Για τετοιους μ@λακες μιλαμε!!!!!!!!

      1. Μην τους δικαιολογεις.Δεν ειναι μ….ες.ΠΡΟΔΟΤΕΣ πληρωμενοι ειναι & με το πρωτο μπαμ θα φευγουν με τα ελικοπτερα,αφηνοντας εμας να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Οταν τελειωση ομως το πανηγυρι θα επιστρεψουν,ως συνηθως,να μας ξαμακυβερνησουν.Πες μου τωρα ποιος ειναι ο μ……ας.Αυτοι η εμεις που τους βαλαμε στη Βουλη μας;

        1. Εμεις φυσικα, οχι μονο επειδη τους βάζουμε στην Βουλή, αλλα και επειδη τους ανεχόμαστε, ενω ξερουμε τι ειναι, τι κανουν και που μας πανε. Δεν καταλαβαινω που μας πανε. Κάποτε έβλεπα μια ταινια και έβλεπα τους Γερμανούς να συλλαμβάνουν κάποιους και να τους βαζουν στα τρένα στέλνοντας τους στα στρατόπεδα. Και αναρωτήθηκα, αφου ξερουν που πανε, γιατι δεν ορμάνε επανω τους να τους πάρουν τα οπλα και να σκοτώσουν οςους Γερμανικά σκουπιδια μπορέσουν;;; Τι εχουν να χάσουν;;;; Νομιζω στο ιδιο σημείο βρισκόμαστε και εμεις. Τι φοβόμαστε;;; Τιμεχουμε να χάσουμε, αφου ξερουμε που μας πανε;; Αλλα οπως λενε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ακομα ελπίζουμε πως κααατι θα γινει, κααατι θα αλλαξει χωρις εμεις να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας. Πολυ φοβαμαι πως κανουμε ενα τεραααστιο λαθος. Τιποτα δεν θα γινει για να αλλάξουν τα πραγματα προς το καλύτερο, μονο προς το χειρότερο. Μονο εμεις μπορουμε να αλλάξουμε την κατασταση. Αρκεί να το πάρουμε απόφαση αι να καταλαβουμε πως ετςι και αλλιως, χαμένοι ειμαστε. Τουλάχιστον αν σηκωθούμε απο τον καναπε μας, μπορει να εχουμε μια ευκαιρια να αλλάξουμε τα πραγματα προς το καλύτερο. Προς δικο μας όφελος.

      2. Αλλά μην ξαχνάμε οτι οι Αλβανοί είναι Ηλίριοι και πρώτα ξαδέλφια μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε στην αντιμετώπιση των Τούρκων

      3. βούλωστο ψυχοπαθή. Ποσα ονοματα χρησιμοποιείς ρε βλάκα . Μαζι σου θα ασχολουμαστε ρε

    Comments are closed.