ΏΡΑ 14:11! ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Όπως όλα δείχνουν η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών, θα βρει τη χώρα στην απαρχή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

     

    Η προδοτική πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει ξεσκεπαστεί με αποκορύφωμα την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο όπως παλιά που όλοι έτρεχαν στο Πεδίον του Άρεως και στο Σύνταγμα για να ζητωκραυγάσουν τους “εθνοσωτήρες”.

    Ο λαός δεν συγχωρεί τον εθνικό εξευτελισμό και το ξεπούλημα κάθε ηθικής από τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα μνημόνιο δεν σκίστηκε, καμία ανάπτυξη δεν ήρθε, πάντα ο αλλοδαπός προηγείται του γηγενή Έλληνα και φυσικά ο “έρωτας” για κάθε τι ανατρεπτικό (βλέπε νομοσχέδια για γάμους μεταξύ ομόφυλων κτλ).

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 9,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

    Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 27,1% έναντι 17,9% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 5,8% και ακολουθούν:

    – Χρυσή Αυγή με 5,3%,
    – ΚΚΕ με 4,8%,
    – Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%,
    – Το Ποτάμι με 1,5%,
    – Λαϊκή Ενότητα και ΛΑΟΣ με 1,2
    – ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και ΜεΡΑ25 με 1,1%.
    – Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,6%

    Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,6% ενώ «δεν θα ψηφίσω» απαντά το 7,6% και «άκυρο/λευκό» επιλέγει το 3,6%.

    Στην εκτ΄πιμηση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές η ΝΔ έχει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα με 36,8% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,4%, ΚΚΕ με 6,2%, Ένωση Κεντρώων με 1,8%, Λαϊκη Ενότητα με 1,7%, Το Ποτάμι με 1,5%, οι ΑΝΕΛ με 1,4% και ΜεΡΑ 25 με 1,3% ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 6,3%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Άιντε μπρέ, να βγεί η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ να σωθούμε επιτέλους από τους φανατικούς κομμουνιστές! Να έρθουν οι σκέτοι κομμουνιστές να μας σώσουν, όπως άλλωστε είχαν κάνει και στο παρελθόν, όταν ήταν στην εξουσία!!!!!!!!!!!

      Θα ‘θελα να ‘ξερα μπρέ, όταν ψηφίζουν στην βουλή των Ελλήνων νομοσχέδια, διατάγματα, χαρίζουν ονομασίες σε γείτονές μας κ.λ.π, μόνο με την ψήφο των φανατικών κομμουνιστών εγκρίνονται;;;;;;;;; Όχι βέβαια! Φυσικά και από τους σκέτους κομμουνιστές!
      Για όλα αυτά που γίνονται σε αυτή την βουλή είναι αντίθετοι όλοι οι Έλληνες, πλήν εξαιρέσεων. Ποιους ρωτάνε λοιπόν και βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις;; Άς απαντήσει κάποιος.

    2. κανένα κόμμα που κυβερνάει δεν εκπροσωπεί το λαό και την πατρίδα είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ πάλι η μειοψηφία θα ελέγχει τον πλειοψηφία ο εκλογικός νόμος θέλει αλλαγή έτσι ώστε να μπουν στην βουλή και μικρά κόμματα απλή αναλογική με άλλα λόγια.

    Comments are closed.