ΏΡΑ 13:31! «ΠΕΘΑΙΝΕΙ» ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΌΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    μακελειο

    Αποκλειστικό!

    Εξαφανισμένος από προσώπου γης το τελευταίο χρονικό διάστημα κορυφαίο και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

    Το βιογραφικό του κατά την διάρκεια του επαγγελματικού βίου είναι βαρύ σαν ιστορία.

    Η απουσία του από το συνέδριο της γαλάζιας παράταξης έγινε ιδιαίτερα αισθητή.
    Όλοι αναρωτιόταν που είναι. Ο συγκεκριμένος πολιτικός άνδρας, με ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Κυριακό Μητσοτάκη, αλλά και όλη την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ετοιμαζόταν και μέσω του συνεδρίου να κάνει δυναμικό come back στην κεντρική πολιτική

    Οι πληροφορίες τον ήθελαν τις τελευταίες ημέρες να είχε μεταβεί για νοσηλεία στο Λονδίνο. Το ρεπορτάζ του makeleio.gr δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αυτήν την είδηση. Αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr θέλουν το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ να νοσηλεύεται σε Δημόσιο Νοσοκομείο των Αθηνών.

    Από το πολύ στενό του περιβάλλον μας μεταφέρουν ότι η επιστροφή του τόσο στα τωρινά του καθήκοντα όσο και στην ενεργό πολιτική θεωρείτε «ιδιαίτερα δύσκολη έως απίθανη».

    Σε θέματα υγείας το makeleio.gr δεν παίζει με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του, εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε κανένα όνομα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: