ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΆΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ… ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    milo

    Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα για το που έχει χαθεί ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος εξελέγη βουλευτής με τον κ. Κυριάκο Βελόπουλου και την Ελληνική Λύση.

    Κάποτε ως παρουσιαστής του Εκρηκτικού Δελτίου, έλεγε από τον αέρα της εκπομπής του, θα έρθει η ώρα που θα γίνω Βουλευτής και θα  πηγαίνω κάθε μέρα στα Ίμια να τιμήσω την μνήμη των ηρώων μας.

    Τότε ο Αντώνης Μυλωνάκης καυτηρίαζε την κίνηση του Πάνου Καμμένου, ως υπουργού Αμύνης, να πετάξει πάνω από τα Ίμια, πετώντας στεφάνι στην Θάλασσα.

    Μάλιστα έλεγε στον αέρα: «Πόσο κότα εισαι ρε Πάνο, φοβήθηκες να κατέβεις στα Ίμια;»

    milo mesas

    Σήμερα ο Αντώνης Μυλωνάκης, με την δημοτικότητα που του χάρισε το Εκρηκτικό του Δελτίο έχει καταφέρει να γίνει εθνοπατέρας μας.

    Και τι λέτε να κάνει με 8 χιλιάρικα που τσεπώνει τον μήνα. (Την λέξη τσεπώνει, χρησιμοποιούσε ο ίδιος ως παρουσιαστής στην τηλεόραση αναφερόμενος στον μισθό των Βουλευτών)

    Λέτε να νοικιάζει ελικόπτερο για να το προσγειώσει ο ίδιος στα Ίμια;

    OXI είναι η απάντηση.

    Λέτε να νοικιάζει από την Κάλυμνο φουσκωτό για να πλεύσει για τα Ίμια

    OXI είναι η απάντηση.

    Λέτε το κόμμα του να ζητάει να βγούνε τα απόρρητα αρχεία για τα Ίμια

    OXI είναι η απάντηση.

    Λέτε το κόμμα του να πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής για τα Ίμια

    OXI είναι η απάντηση.

    Καλά και τι κάνει;

    Κάνει κάτι πολύ παραπάνω σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του.

    Έβγαλε ένα δελτίο και καλεί τον πρόεδρο της Βουλής, από το θερμαινόμενο και κλιματιζόμενο Κοινοβούλιο να…

    Πρέπει όλοι να το διαβάσουμε.

    83277071_1170734349740153_4882932603537063936_o

    Το έκανε το καθήκον και το χρέος του ο εθνοπατέρας μας.

    Σε καλή μεριά τα 8 Χιλιάρικα το μήνα

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Αιώνια τιμή καί δόξα στούς ήρωες τών Ιμίων:Υποπλοίαρχος Παναγιώτής Βλαχάκος,Υποκλοίαρ-
      χος Χριστόδουλος Καραθανάσης,Αρχικελεύστής Εκτορας Γιαλοψός.
      Θάνατος στό φονιά τους Ααρον Αβούρι (Σημίτη).
      Γιάννης Λάκων

    2. Ωπου τον δείτε ,χλαπατσα ριχτε του ο βρωμιαρις,τι προσφέρει το σκουπίδι που πέρνει 8 χιλιάδες,

    3. Αν δεν ακουστούν LEOPARD στους δρόμους δεν γίνεται τίποτα στο κράτος αυτό.

    4. Τι περιμένεις απο εναν που το έλεγε ο βλελοπουλους βρωμιαρι,και τώρα του γλείφει τα ουπαλα,ρε αυτοι κυβερνούν την Ελλάδα,αρε μοσχάρια ψηφοφοροι

    5. Περιμένετε κάτι καλό από στρατιωτικούς; Ας είναι καλά ο ΤΡΎΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΆΣ αυτός είναι ο ΟΥΚΑΣ ΤΡΎΦΩΝΑΣ.

    6. γιατί σφίγγεται έτσι;;;;; έσπασε κανένα λαχανικό μέσα του;;;;;;;

    7. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα, τώρα που τα παίρνει τα οχτώ χιλιαρικάκια μούγκα στη στρούγκα, πριν μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με τις πατριωτικές του κορόνες . Βρε ουστ σε όλους τους λιμοκοντόρους

    8. Ο/Η Δημοκρατες=ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ λέει:

      Μου αρεσει να βλεπω ψηφοφορους του Κουλη και να λενε την γνωμη τους αφοβα για το ποσο ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ειναι και πως δεν εχουν καμια διαφορα με τον Συριζα
      Δεν τους πειραζει καθολου που θα γινει η Ελλαδα ενας αχταρμας ασιατικων-αφρικανικων υπανθρωπων που το μονο που ξερουν ειναι το τζαμι το κορανι και το τζιχαντ..υπαρχουν και ασχετοι βεβαια αλλα δεν ξερουν να γραψουν ουτε το ονομα τους…και ολους αυτους τους ΔΕΧΟΝΤΑΙ ισα και ομοια με μας δινοντας τους γη και υδωρ..
      Ποσο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΨΥΧΟΣ πρεπει να σαι μεσα σου και να μην βλεπεις το αυτονοητο…ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..
      Αλλα τι να πεις και τι να γραψεις…

    9. Το κακό είναι πως τον Βελοπουλο, τον Μυλωνακη και τον καθένα γυφτολαγνο τους ωθεί το χρήμα για να αγαπάνε την πατρίδα. Αν δεν ήταν αυτό στα παπούτσια τους θα την είχαν γραμμενη

    10. Η Απεραντη ηλιθιοτητα του νεο”Ελληνικου” λαου ,τουλαχιστον σε ενα ποσοστο 70-80% φαινεται στις εκλογες. Αφου εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου απο τα καναλια ψηφισαν τον Βελοπουλο την Γεννηματα και τον…Βαρουφακη !!!! Ετσι εγινε βουλευτης και ο Μυλωνακης. Τωρα. στα δελτια ειδησεων εχει την Παλαιτσακη ( ημαρτον ! ) και καποιον Λαππα. Μην εκπλαγειτε εαν τους δειτε κι αυτους βουλευτες…Η βλακεια ειναι ανικητη !!!

    11. Mα γι αυτό έκανε εκπομπή…Για να εξαργυρώσει όταν έρθει η ώρα τη δημοτικότητά του σ αυτούς που κορόιδευε. Ελεγε στο κοινό αυτά που ήθελε να ακούει . Για την πάρτη του δούλευε.Παλιό το κόλπο και ο αφελής Έλληνας πάντα τσιμπάει.

    12. Υπάρχει ένα 10% εντελώς αμόρφωτων, κονωνικά εξαθλιωμένων και σκατόψυχων ελλήνων, οι γνωστοί εθνικοπατριώτες. Κοινά χαρακτηριστικά τους οι άναρθρες κραυγές, τα “θα μας βιάσουν οι λαθρομετανάστες”, τα “που είσαι παπαδόπουλε”, “να τους πάρετε σπίτια σας” και λοιπές ετοιματζίδικες ατάκες του κώλου. Συνηθισμένες δουλειές ταξιτζής, νταλικέρης, μπάτσος ή σεκιουριτάς για νεώτερες ηλικίες ή συνταξιούχος δ/υ με απολυτήριο δημοτικού χωμένος στο δημόσιο επί ΠΑΣΟΚ.

      Αυτά τα χαμηλής νοημοσύνης δίποδα, δεν έχουν ιδιαίτερη αγοραστική δύναμη αφού είναι ηλίθιοι και γενικά ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην κοινωνία, γι΄αυτό πάντα οι εταιρίες ασπάζονται και θέλουν να δείξουν ένα πρόσωπο ανθρωπισμού όσον αφορά ζητήματα προσφυγιάς κτλ. Έχουν όμως δύναμη όσον αφορά το ποιον θα κάνουν μάγκα με την ψήφο τους. Γι΄αυτό υπάρχει ένας διαρκής αγώνας αετονύχηδων για το ποιος θα πρωτοπάρει αυτά τα γίδια με το μέρος του.

      Από τους πρώτους που εντόπισε και μάζεψε σε μαντρί αυτά τα τούβλα ήταν ο Καρατζαφέρης. Αν και προσπάθησε και ο Σαμαράς και πιο πριν και αποσπασματικά ο Πανίκας Ψωμιάδης κτλ ο Καρατζαφέρης ήταν ο πρώτος που έγινε μάγκας στις πλάτες τους. Μετά ο Καμμένος, μετά ο Άδωνις με τον Βορίδη, μετά ο Κουραδολιάκος, ο Βελόπουλος μέχρι και ο Μπογδάνος με τον Τζήμερο οι καραφιλελέδες προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους από αυτή τη δεξαμενή ηλιθίων.

      Οπότε μην απορείτε με τον Μυλωνάκη. Βρήκε τους ηλίθιους τους πούλησε ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, θα κάνει περιουσία κάνα δυο τετραετίες και μετά θα βρεθεί ο επόμενος να τους δουλέψει και πάει λέγοντας.

      1. Ενω το 90% που ψηφιζουν τους νεοταξιτες ειναι ανθρωποι του πανεπιστημιου με εθνικες και κοινωνικες ευαισθησιες !!!!!!!! και προπαντων και αυτο ειναι το σιγουρο με μεγαλυτερη οικονομικη δυναμη γιατι ειναι με ολους και με ολα και προ παντως βολεμενοι πιστα πιονα του συστηματος και οτι τους σερβιρουν αρκει να ειναι με το κουβερνο και την μασα

      2. Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο είδος τούβλου; Το τούβλο που το διακατέχει η αλαζονεία. Όσο για το ποιος είναι σκατοψυχος, σίγουρα κάποιος που γράφει ένα ολόκληρο κείμενο με μοναδικό σκοπό να προσβάλλει μια μερίδα ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί.

      3. Σωστά αυτά που γράφεις για τους ψευτομπαντριώτες ψευτοεθνικιστές αλλά ξέχασες το 60% των επίσης αμόρφωτων κατσαπλιάδων σοσιαληστών και κομμουνιστών της πασοκοαριστεράς που ενώ είδαν πως ο “υπαρκτός” σοσιαλισμός ήταν μια ουτοπία και κατέρρευσε το 1989 με μόλις 72 χρόνια αντοχής,
        αυτοί συνεχίζουν 3 δεκαετίες μετά εν’έτει 2020 να ονειρεύονται δημοσιοϋπαλληλικές Σοβιετίες, Βόρειες Κορέες και Κούβες όπου κανείς δεν παράγει τίποτα, υπάρχουν άπειρα λεφτόδεντρα, το Κράτος-πατερούλης τους ταίζει όλους τζάμπα, με όνειρο ζωής να μπούνε όλοι στο Δημόσιο για να τα ξύνουν μια ζωή και να πέφτει ο μισθός βρέξει-χιονίσει!
        Και όσοι δεν μπούνε στο Δημόσιο (πχ οι “χρυσοί” ταξιτδήδες, σεκιουριτάδες κλπ που ανέφερες), να ζούνε με κάθε είδους απίθανα “δεητζίδικα” επιδόματα, ΚΕΑ-ΣΕΑ-ΜΕΑ, Α21-Α22-Α23, ΚΟΤΑ-ΚΟΤΒ-ΚΟΤΓ, κοινωνικά μερίσματα, 13η-14η-15η σύνταξη κλπ.
        Με σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο, με μηδενικούς φόρους αλλά μισθούς Ελβετίας για να τα τρώνε οι ξυσταρκίδηδες στα μπουζούκια και τις ταβέρνες.
        Καλώς ή κακώς, μόνο οι καραφιλελέδες ευημερούν στον πλανήτη γιατί πολύ απλά μόνο η Φιλελεύθερη Οικονομία παράγει έργο, υπεραξία και ΑΕΠ: ΗΠΑ, Αγγλία, Ολλανδία, Αυστραλία, Καναδάς, Ν.Ζηλανδία, ΗΑΕ, Κουβέϊτ, Κατάρ, Μπαχρέϊν, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ιαπωνία, Ν.Κορέα, ακόμη και οι ιδρυτές του ΣοσιαλΚομμουνισμού Ρωσία και Κίνα!!

        1. Ποιοι φιλελέδες ευημερούν ρε; Που μέχρι και στην Αμερική την χώρα του καπιταλισμού ετοιμάζονται οι Αμερικάνοι να βγάλουν τον πιο ακραίο και σκληρό αριστερό υποψήφιο πρόεδρο τον Μπέρνι Σάντερς γιατί πηγαίνουν ομαδικά στο γκρεμό.

          Αυτοί που ευημερούν είναι όσοι έτυχε να γεννηθούν με λεφτά και οι τραπεζίτες οι οποίοι εφαρμόζουν το δόγμα ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ! Δηλαδή όταν τα πράγματα πάνε καλά διακοπές μύκονο και ελβετία και όταν τα πράγματα στραβώσουν βάζουμε ΕΝΦΙΑ στα γίδια το λαουτζίκο για να μας ανακεφαλαιοποιήσουν τις κατεστραμένες τράπεζες.

          Σε όλο τον κόσμο ο λαός έχει βγει στους δρόμους από Ασία μέχρι Λατινική Αμερική. Χονκγ Κονγκ, Χιλή στη Γαλλία σήμερα απεργεί το σύμπαν πλακώνονται μπάτσοι με πυροσβέστες. Επειδή δεν στα λένε τα κανάλια και βγάζουν τις δημοσκοπήσεις ότι δήθεν ο κόσμος λατρεύει τον Κούλη; 35% των Ελλήνων σε κίνδυνο ΦΤΩΧΕΙΑΣ. 20% στην Ευρώπη και ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

          1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ…

          2. Όσο υπάρχει μαύρος ναζί-νεοναζί από τον Β’ΠΠ ως σήμερα στην Γερμανία, άλλο τόσο υπάρχει “ακραίος και σκληρός αριστερός” στις ΗΠΑ!
            Ο Μπέρνι Σάντερς το μόνο “αριστερό” που έχει πάνω του είναι οτι το παίζει Οικολόγος.
            Ως δήμαρχος συνέλαβε αριστερούς ακτιβιστές και συνδικαληστές που έκαναν απεργία και κατόπιν δήλωνε “αποστασιοποιήθηκα από τον αυτοπροσδιορισμό μου ως σοσιαλιστή γιατί δεν ήθελα να περάσω την μισή μου ζωή εξηγώντας ότι δεν πίστευα στην Σοβιετική Ένωση. Δεν μας παίρνει να κηρύξουμε τον πόλεμο στην επιχειρηματική κοινότητα.”
            Ένας τυπικός ανεξαρτοποιημένος Δημοκρατικός είναι, δηλαδή ένας μετριοπαθής “νεοδημοκράτης”! (Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι “τζημερικοί” ακροδεξιοί).
            Άσε που είναι με το ένα πόδι στον τάφο αφού μπενοβγαίνει στα χειρουργεία και ακυρώνει περιοδείες.
            Να μου πείς για την Ελίζαμπεθ Γουόρεν που τα βάζει με την Wall Street, ναι, αυτή είναι αριστερή αλλά και πάλι με την “αμερικάνικη” έννοια.
            Δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει το Οικονομικό μοντέλο στις ΗΠΑ. Οι Ρεπουμπλικάνοι βασίζονται στο Βιομηχανικό Κεφάλαιο και στις μεγάλες-ολιγαρχικές Πολυεθνικές και οι Δημοκρατικοί στην μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
            Επαναλαμβάνω, όλες οι χώρες που ευημερούν στον πλανήτη, είναι οικονομικά Φιλελεύθερες, με εξαίρεση το εδώ και μισό αιώνα σκανδιναβικό μοντέλο.
            Δείξε μας εσύ μια αριστερή (οικονομικά) χώρα που να ευημερεί!
            Το μοντέλο-πρότυπο του άεργου καταληψία, η Βενεζουέλα, είδαμε τί απέγινε. Και το άλλο αριστερό “πρότυπο” που ψέλλισε μερικές φορές ο αμόρφωτος αυταπατεώνας, ο Ισημερινός, βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με στρατιωτικό νόμο!!
            Για να μην μιλήσουμε για τις “παραδοσιακές” Β.Κορέα, Κούβα και Λάος…

    13. Ολοι αυτοι ειναι υποπροιοντα του Καρατζαφερη, του περιστεροχεσμενου πολιτικου απατεωνα. Και βεβαια δεν φταιει ο Μυλωνακης που σας δουλευει , αλλα μαλλον το ζηταει ο κωλος σας.

    14. Αυτόν τον ψήφισαν γίδια για να τους κάνει εθνικά περήφανους .Το μόνο που ασχολείται ο τύπος είναι να χωθεί στη ΝΔ γιατί ο Βελόπουλος θα πάει απατος. Ειδικά μετά την πανωλεθρία με το ξανθό γένος.

    15. Ξεφτιλισμενο τομαρι και αυτος καλοφαγωτα τα 8 χιλιαρικα αφου σε ψηφισανε τα βοδια εσενα και 300 κοπροσκυλα της βουλης.παλιοτομαρο

    16. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ.

    17. ενος λεπτου σιγη ρε λαμογιο ξεχασες τι ελεγες και εσυ οπως ολοι με τιςπορδοκουβεντες που λενε συνεχεια οταν δεν εχουν καρεκλα αν εσυ ησουν πιλοτος εγω ημουν κοσμοναυτης μονο φρου φρου και μεγαλες παρλαπιποκουβεντες.τωρα μουγκα στην στρουγκα για να ριξει σταχτη στα ματια των δηθεν πατριωτων ψηφοφορων του

    18. Δηλαδή τι περιμένατε από επαγγελματίες ψευτοπατριωτες και στη κρισημη στιγμή πάντοτε στήριξη στη φιλελε,δεξιά γαλάζια πολυκατοικία της νδουλας;

    19. Αλλος ενας ελληναρας που δουλευε τιν κοσμο με τον πατριωτισμο του και τωρα εισπρατει και τον βουλευτικο μισθο εις υγειαν των κοροιδων…τελικα τα καναλια υπαρχουν για να μπορουν μερικοι δηθεν δημοσιογραφοι να τσιμπανε καμια βουλευτικη εδρα — γιατι για ενημερωση αστα να πανε..αντε στις επομενες εκλογες μαζι με τιν αρχηγο στην ΝΔ

    20. Παρτε το χαμπαρι η Ελλαδα δεν ειναι ελευθερη χωρα. Η Ελλαδα πλέον κινείται απο Τραπεζικα lobby. Ολα ειναι ενα θέατρο

    21. Με πορδες δεν βάφονται αυγά.Λενε στο χωριό μου..

    22. Άσε μας ρε Στέφανε με το μπουχέσα που του δίνετε και αξία μόνο και μόνο γράφοντας το όνομά του. Νεροκουβαλητής του Κούλη είναι.

    Comments are closed.