ΈΚΤΑΚΤΟ! “ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΟΥ”. ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    aima

    O Μακαριστός Χριστόδουλος το έλεγε, όταν επισκέπτεσαι την Μακεδονία ακούς παντού της φωνές των ηρώων που έχουν δώσει το αίμα τους.
    Οποία πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάτω το αίμα των αγωνιστών

    Είπατε κάτι για συγκέντρωση για την Μακεδονία;… Πληροφορίες φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ την ψηφοφορία ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.1 για τις Πρέσπες. Βιάζονται…φοβούνται…απειλούνται…

    Δημοσιεύτηκε η επίσημη αφίσα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου.
    Το κάλεσμα γίνεται από την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχοντας την στήριξη των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
    Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/01 στις 14:00 στην Πλατεία Συντάγματος.
    “Όσοι ζωντανοί εκεί! Ότι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα” αναφέρει η αφίσα.

    49345116_658926521176492_1994971592702033920_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η λύση είναι μια πρέπει να δολοφονηθεί ένας από τους πρόθυμους και τέλειωσε η προδοσία.

    2. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ¨¨ΛΟΥΛΟΥΔΙ΄΄ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ;
      ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ: «Δεν με πτοούν αυτές οι πράξεις»

      «Δεν με πτοούν οι πράξεις αυτές, ποτέ στην πολιτική μου σταδιοδρομία δεν πτοήθηκα από τέτοιου είδους συμπεριφορές, ποτέ δεν έλαβα μία απόφαση την οποία δεν πίστευα, επομένως όλες αυτές οι χρυσαυγίτικες απειλές, οι απειλές όλων αυτών που σηκώνουν το λάβαρο του πολέμου εναντίον όλων και θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα κρυφτούν, δεν με πτοούν και αυτό που λέω είναι το αυτονόητο», δήλωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πέλλας) Θεοδώρα Τζάκρη.

    3. γιατί δεν πάμε από τώρα για κατάληψη της βουλής.
      να μην τους επιτρέψουμε να μπουν.

    4. Αφήστε τα λόγια τα μεγάλα και τις απειλές. Δεν ήμαστε τίποτα μπροστά στους παππούδες μας και προπαππουδες μας που δώσανε το αίμα τους για την Ελλάδα. Θα γίνει συγκέντρωση μια μερα και, “κάτι τρέχει στα γυφτικα”. Και 14:00 μη χασουμε και το πρωινο μας υπνο. Φοβηθήκανε όπως και τις άλλες φορές. Ούτως ή άλλως όλα είναι τελειωμένα. Το ονομα έχει δωθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Για ρωτήστε τους Μακεδόνες με τα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική και με τις ξαπλώστρες τι γράφουν τα αυτοκίνητα και οι ταυτότητες των Σκοπιανων; Και παλι αυτό το καλοκαίρι θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία με τα αδέρφια μας τους Σκοπιανούς. Συγνωμη τους Βόρειους Δημοκράτες Μακεδονες. Η Ιστορία έχει γραφτεί πολλά πολλά χρόνια πριν. Απλά εμείς τώρα την πουλάμε.

      1. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΧΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ…… ΤΟΣΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ……………….

    5. Mας εχουν γραμμενους στα μικροκαλαμπαλικια τους.ειναι μια μεγκαλη κλικα,οτι γουσταρουν κανουν και δεν μας υπολογιζουν,αφου ειναι ξενοφερτα ανθελληνικα σκουπιδιουπαλληλακια.

    6. ΑΕΡΑ!!!ΚΟΠΑΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    7. Σε ποιους υπογραφει τι υπογραφει εμεις εδω στην Μακεδονια δεν εχουμε καταλαβει τιποτα…ουτε εχουμε διαβασει την συμφωνια ουτε τι γραφει ουτε τους ορους ουτε αν εχει ρητρες μεσα…. τιποτα λες και ειναι τσιφλικι τους επειδη βγηκε 4 χρονια πρωθυπουργος….αν εχουμε τα σπιτια μας αν εχουμε τα χωραφια τα ζωα μας τα χωρια μας…λογαριασμο δεν μας δινουν…ουτε το Γ ραιχ να ηταν….

    8. Δεν χρειαζεται ο κοσμος να παει πουθενα σε κανενα συλλαλητηριο. Αρκετα τον εχουν κοροιδεψει . Εαν αγαπατε την Ελλαδα και την ιστορια της πρεπει να μας πειτε τα ονοματα τις διευθυνσεις και τα τηλεφωνα των υπουργουν – βουλευτων που θα ψηφισουν ΝΑΙ. Εξω απο καθε σπιτι θα γινει προβλεπομενη συγκεντρωση για να τελειωσουν οι προδοτες . Επισης , θα ειναι πολυ δυσκολο για τους αναρχοφασιστοχρυσαυγαριστερους να ερθουν σε 151 σημεια για να διαλυσουν τον κοσμο. Μεχρι το πολυ σε 3-4 σπιτια θα μπορεσουν να ερθουν. Μολις τελειωσει η δουλεια απο το ΟΧΙ ολων τοτε θα τελειωσει και οχι μολις βραδιασει παμε σπιτι η παμε γιατι τα ματ εριξαν χημικα οι καποιοι μαυροι εριξαν μολοτοφ.

      1. Σωστά ξεφτίλες πουλημένοι αρκετά στο χαβαλέ παιδιά όπως πάει θα μας διώξουν από την χώρα μας

    9. Είπατε κάτι για συγκέντρωση για την Μακεδονία;… Πληροφορίες φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ την ψηφοφορία ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.1 για τις Πρέσπες. Βιάζονται…φοβούνται…απειλούνται…

      FOBOUNTE???,OPOTE KE AN KANOUN TIN PSIFOFORIA, O EULOGIMENOS LAOS INE AFTOS POU THA SALPISI TIN EBDOMI SALPINGA TIS APOKALIPSIS…, KANENAS PRODOTIS SANTOLOGOS DEN THA PROLABI NA KRIFTI !!!!!!!!!!!!! K A N E N A S !!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.