ΈΚΤΑΚΤΟ! «ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ» – ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ – ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στον εισαγγελέα οδηγείται ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, που ανέλαβε ο Ρουβίκωνας.

    Ο 23χρονος είναι γνωστός στην αστυνομία από τη συμμετοχή του και σε άλλες δράσεις της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας. Οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για «διατάραξη οικιακής ειρήνης».

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία»

    Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο Κολωνάκι, εισέβαλε περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα. Πέταξαν τρικάκιαπου έγραφαν «κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πέταξαν και μπογιές και ακολούθως έφυγαν. Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή λίγα λεπτά αργότερα.
    Η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο του κ.Κικίλια.

    Οργισμένος Κικίλιας
    Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η εισβολή στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα οργισμένο μήνυμα και δυο φωτογραφίες απ’ όσα έγιναν στο πολιτικό του γραφείο.

    Στην ανάρτησή του, ο Β. Κικίλιας αναφέρει ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους. «Προς τους άναδρους Ρουβίκωνες: δεν τρομοκρατούμαι» γράφει και ευχαριστεί τον αστυνομικό που έκανε τη μια σύλληψη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Καλάαα δεν τους φτάνει το γραφείο της βουλής,θέλουν και πολιτικά γραφεία για τους πελάτες τους και τους βισμαδώρους τους? Αυτό ισχύει για όλους τους οχι μόνο για τον συγκεκριμένο.Ο λαός πεινάει ,χρωστάνε χρήματα στους συνταξιούχους κλπ και δεν τα δίνενετε,για τα γραφεία εκτός βουλής έχετε χρήματα? Κομπιναδόροι απάτριδες,προδότες ελληνόφωνοι….Δώστε τα κλεμμένα των συνταξιούχων πίσω κλέφτες…..Ιχνος αξιοπρέπειας-φιλότιμο δεν έχετε?Σας κράζει ένας λαός δεν ντρέπεστε?

    2. Εισαι ευχαριστημενος Κε Κικιλια που ενας αστυνομικος συνελλαβε εναν, μη μας το λες!!!!!!!! Βλεπουμε οτι οι βρομιλοι αυτοι εξακολουθουν να…..αλωνιζουν οπως και επι Συριζα και να το παιζουν αυτοκλειτοι εισαγγελεις!!!!!!! Η αστυνομια ξερει ποιοι ειναι, γιατι τους αφηνει;;;;;;;

      1. Οι αναρχικοί κυκλοφορούμε με τα πρόσωπά μας, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, και τους εισαγγελείς τους έχουμε χεσμένους. Εσύ, φασιστοπόντικα, μόνο στην τρύπα σου και στο πληκτρολόγιο. Αλληλεγγύη στο σύντροφο.

    Comments are closed.