ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: “ΗΠΙΑ ΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ…” – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ 51ΧΡΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος στα δικαστήρια του Ηρακλείου όπου λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής έφτασε ο 51χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 79χρονου.

    Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

    Έξω από τα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος καθώς και οι συγγενείς του θύματος. Η κόρη του 79χρονου δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της για τη δολοφονία του πατέρα της, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στον 51χρονο δράστη με τους αστυνομικούς να τη σταματούν.

    Στη συνέχεια οι συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να ξυλοκοπήσουν τον δράστη της δολοφονίας του πατέρα τους με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια ενώ ο 51χρονος φυγαδεύτηκε, στην κυριολεξία, μέσα στο δικαστήριο.

    «Δε θυμάμαι τι έκανα»

    Εννέα κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της τραγωδίας. Τα ξημερώματα που αρχές τον συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

    Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

    «Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.

    Οι αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Πηγή: flashnews.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ὅπως τά λές,σύντεκνε!Αὐτά τά χτικιά οὒτε ἀπό ποῦ κρατεί ἡ σκούφια τους δέν εἶναι ἱκανοί νά κατονομάσουν οἱ νὀθοι αὐτοί πού παρουσιάζονται μέ ψευδεπιγραφές γιά τήν καταγωγή τους.

    2. Τι λούγκρικη δικαιολογία είναι αυτή ρε τουρκοσπορεε
      Σε παρέσυρε το ρακί ε ανήλικο … Τι σκατά λες ρε λούγκρα
      Λιντσάρισμα ρε θες

    3. «Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου»

      Ποτέ δεν είναι αργά, και εν προκειμένω είσαι ακόμα στην αρχή, πολύ πολύ αρχή.

    4. Επαέ πράμα,τσε κρήτη τσε βεντέτα.Τουρκόσποροι γραικύλοι

      1. Ὅπως τά λές,σύντεκνε!Οὒτε ἀπό ποῦ κρατεί ἡ σκούφια τους δέν εἶναι ἱκανοί νά κατονομάσουν αὐτοί οἱ νὀθοι πού παρουσιάνται μέ ψευδεπιγραφές γιά τήν καταγωγή τους.

    Comments are closed.