ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ MEGA CHANNEL! «ΚΑΡΦΑΡΑ» ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ…

    Κοινοποίηση:
    xatziprete

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πρετεντέρη, «κάρφωσε» τον συνάδελφό του με αφορμή ένα μήνυμα ακροατή στην εκπομπή.

    5cbf0099825e632d4e1b4e12

    Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα περιεχόμενα των πρωτοσέλιδων, οπότε σταμάτησε την ανάγνωση για να απαντήσει στον «φίλο, τον Σπύρο», λέγοντάς του: «Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα… μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης».

    Χωρίς να αποκαλύψει αμέσως για ποιον μιλούσε, συνέχισε: «Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη». Και τότε αναφέρθηκε στο όνομά του: «Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης ντε, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε… Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών».

    Ο κ. Χατζηνικολάου έκλεισε την αναφορά του στον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνοντας: «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ανθελληνες φραγκατοι δημοσιοκαφροι της μεταπολιτευσης.

    2. Τι έγινε και τα σπάσανε τα παιδιά; Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φάτσα του Πρετεντέρη όταν τον κολλαγε στον τοίχο η Κωνσταντοπούλου.

    3. …ΟΥΣΤ κΑριολΑ θα το πω εγώ…γιΑτι ετσι γουστΑρω..ΟΥΣΤ..κΑι Αν θελεις πΑρτο Αλλιώς.. Γ…!

    4. Δημοσιογράφοι που καπνίζουν πούρα,κυκλοφορούν με τζιπ πόρσε και μένουν σε βίλες.Να φανταστώ ότι τα κερδίσατε με τον ιδρώτα σας και με τους αγώνες για ρεπορτάζ στους δρόμους.Όταν τους λες καμιά κουβέντα δαιμονίζονται.”Σας παρακαλώ κύριε εγώ είμαι 30χρόνια δημοσιογράφος”.Ούστ απο δω παπαγαλάκια του συστήματος

    5. και οι δυο σας ειστε πουλημενα ανθρωπακια οπου φυσαει ο ανεμος πατε λαμογια

    6. Οι χατζηλουλουδες και οι Πορδοπρετεντερηδες,να φανε τις κοτσιδες τους μπορουν καλουεεε???

    Comments are closed.