ΆΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟN ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. «ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΜΑΤΙ-ΜΑΝΔΡΑ;» ΌΛΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TSOULAKAS

    Μέσω του επίσημου καναλιού της εκπομπής «Άντε Γειά» στο YouTube βγήκαν χθες στον αέρα οι Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης. Αυτή ήταν η πρώτη εκπομπή στην οποία ήταν παρών ο Τσουκαλάς μετά το σάλο που προκλήθηκε για τη δήλωση του σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο.

    Οι δυο παρουσιαστές κατήγγειλαν «άνωθεν παρεμβάσεις» προκειμένου να κοπεί η εκπομπή από το κανάλι που προβαλλόταν μέχρι πρόσφατα τονίζοντας πως όλα αυτά εντάσσονται «στην προσπάθεια κάποιων να διαβάλουν τον Τάκη Τσουκαλά, που απομόνωσαν μία λέξη από την εκπομπή που έγινε μετά το ματς της Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την ‘’έφτιαξαν’’ έτσι όπως ήθελαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

    Ο Τάκης Τσουκαλάς, μάλιστα, εμφανίστηκε (ίσως για πρώτη φορά στην πολυετή διαδρομή της εκπομπής) χωρίς εμφάνιση του Ολυμπιακού η μπλούζα της Θύρας 7 καθώς αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα η οποία με άσπρα γράμματα έγραφε: «ΜΑΝΔΡΑ 24 – ΜΑΤΙ 99 /123 ΝΕΚΡΟΙ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

    Αναλυτικά, ο Τάκης Τσουκαλάς-μεταξύ άλλων- είπε «ζητάω συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο αν νομίζουν και τους έχει περάσει από το μυαλό ότι είμαι ρατσιστής, εσύ κύριε Πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγνώμη απ’ αυτά τα θύματα από τη Μάνδρα και το Μάτι; Ένα συγνώμη θα ζητήσεις; Δεν ζητάς… Καλά έκανες και φόρεσες την φανέλα του Αντετοκούνμπο, αλλά ένα μαύρο πουκάμισο να φορέσεις και να πας στο Μάτι και στη Μάνδρα να συλλυπηθείς στις οικογένειες των θυμάτων, δεν μπορείς;».

    Μάλιστα ανέφερε ότι πέρσι στο παιχνίδι που έγινε στο ΣΕΦ προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς το «παρών» έδωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο Γιάννης και Θανάσης με τους οποίους έβγαλε φωτογραφίες ο Τάκης Τσουκαλάς και αναρωτήθηκε στην εκπομπή «πως γίνεται πέρσι να μην ήμουν ρατσιστής και φέτος να είμαι;».

    Στο τέλος της εκπομπής, μάλιστα, έδωσε «υπόσχεση» πως στην επόμενη εκπομπή η κόντρα θα συνεχιστεί και θα φτιάξει και… ανάλογο μπλουζάκι!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Καλησπέρα, παρ’ όλο που είμαι μη φανατικός Παναθηναϊκός, παρ’ όλο που δείχνει ο Τσουκαλάς μη ανεκτικός με τους φιλάθλους – οπαδούς άλλων ομάδων και «στραβώνει» ταχύτατα, εάν δεν ακούσει αυτό που θέλει ή όταν τον πικάρουν με διάφορα, με αποτέλεσμα να τους κλείνει τη συνδιάλεξη, έχω να πω τούτο: Για τον χαρακτηρισμό «πίθηκος» που προσήψε στον Αντετοκούμπο, θα πρέπει να ερωτηθεί τι εννοούσε και όχι να τον καταδικάζουμε αμέσως και χωρίς απολογία. Μιλώντας για τον Τάκη Τσουκαλά εννοούμε ένα sui generis (ελληνιστί: ιδιόρρυθμο) άτομο, το οποίο στην εκπομπή του έχει το μαχαίρι και το πεπόνι και διακόπτει τον καθένα που θέλει να μιλήσει. Βεβαίως, αυτοί που μιλάνε στην εκπομπή του δεν είναι όλοι και οι καλύτεροι άνθρωποι, έτσι; Αναφερόμενος, όμως, στον καλαθοσφαιριστή Θανάση Αντετοκούμπο και προσάπτοντάς του τον χαρακτηρισμό «πίθηκος», τι ήθελε να πει; Να περιγράψει υποτιμητικώς κάποιο χαρακτηριστικό του, κάποια συμπεριφορά του που είδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που το έχασε ο Ολυμπιακός και ήταν εκνευρισμένος γι’ αυτό ή μήπως το είπε από κακία, φθόνο ή άλλο αρνητικό συναίσθημα – ρατσιστικό ή όχι δεν το γνωρίζω – με σκοπό να τον μειώσει; Πόσες φορές δεν έχουμε αποκαλέσει τον απέναντί μας ή κάποιον αντίδικο τέλος πάντων με τους παρακάτω χαρακτηρισμούς, που τους αντλούμε από το ζωικό βασίλειο, χωρίς να είμαστε ρατσιστές;
      1. Είναι γάιδαρος ή γαϊδούρι, δηλ. άξεστος, πεισματάρης, αγενής ή αγνώμων
      2. Γουρούνι για πολύ κακή συμπεριφορά
      3. Αρνί ή πρόβατο για άκακο άνθρωπο
      4. Κατσίκα υποτιμητικώς για γυναίκα
      5. Λαγός για δειλό
      6. Κουνέλα για πολύτεκνη γυναίκα
      7. Αηδόνι για κάποιον που τραγουδά καλά
      8. Είναι κότα, δηλ. δειλός ή έχει μυαλό κότας, δηλ. ηλίθιος
      9. Είναι κόκκορας – δηλ. πολύ αρσενικός
      10. Είναι μουλάρι – δηλ. πείσμων
      11. Είναι παπαγάλος – δηλ. μιμείται άκριτα
      12. Είναι πίθηκος – δηλ. πολύ άσχημος ή πολύ τριχωτός. Επίσης συνδέεται με τη λέξη πιθηκίζω ή μαϊμουδίζω, δηλ. μιμούμαι άκριτα σαν την μαϊμού – πίθηκο και αντιγράφω συμπεριφορές.
      13. Είναι χιμπατζής, δηλ. αμόρφωτος ή πολύ τριχωτός
      14. Τρώει σαν λύκος
      15. Δυνατός σαν λιοντάρι
      16. Ύπουλος σαν οχιά ή αποκαλούμε κάποιον φίδι κολοβό ή φαρμακερό.
      17. Πονηρός σαν αλεπού
      18. Δυνατός σαν αρκούδα
      19. Μεγαλόσωμος σαν γορίλας ή θυμίζει γορίλα το πρόσωπό του ή η συμπεριφορά του
      20. Δουλεύει σαν σκύλος
      21. Φοράδα για γυναίκα
      22. Τρέχει σαν ελάφι ή ζαρκάδι
      23. Κάνει την πάπια
      24. Ύπουλος σαν ύαινα
      25. Άσχημος σαν χιμπατζής – Θυμηθείτε τον Σπύρο Μαρκεζίνη και τα σκίτσα που του έκαναν κάποτε. Φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλά μήπως γίναμε λίγο ευαισθητούληδες τώρα και μας έπιασε η κάψα να τα ψάχνουμε με μεγεθυντικό φακό όλα ενώ κάποια άλλα τα ξεπερνάμε, όπως οι πολιτικοί μας οι οποίοι φαίνεται να ενοχλούνται από το χνουδάκι και όχι από τη σακκούλα με τα σκουπίδια που υπάρχουν γύρω μας; Όταν καθαρίζουμε ένα σπίτι, ξεκινάμε από τα μεγάλα σκουπίδια και μετά πάμε και στα χνουδάκια ή μήπως κάνω λάθος;
      26. Τράγος, το λέμε για παπάδες λόγω της ύπαρξης του υπογενείου. Είδατε ποτέ την Ιερά Σύνοδο να μηνύσει κάποιον;
      27. Φάλαινα ή φώκια για πολύ χοντρή γυναίκα
      Εάν χαρακτηρίζουμε κάποιον με κάποιο υποτιμητικό χαρακτηριστικό, το πολύ πολύ να μας κάνει μήνυση επί εξυβρίσει και όχι να μας αποκαλέσει ρατσιστές. Οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί (φυσικά θα υπάρχουν και άλλοι) είναι πολύ οικείοι στη γλώσσα μας. Ασφαλώς και προσβάλλουν τον άλλον, όταν εκστομίζονται, αλλά εάν πούμε κάποια χοντρή γυναίκα φάλαινα θα μας πει ρατσιστές, δηλ. ότι φθονούμε τους χοντρούς;
      Μήπως θέλει λίγο ψάξιμο ακόμη; Μήπως θα πρέπει να προσέχει περισσότερο ο Τσουκαλάς πώς εκφράζεται και να του γίνει κάποια σύσταση αρχικώς (κίτρινη κάρτα θα λέγαμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο) και να μειωθεί λίγο η ευαισθησία των ευαισθήτων, που νομίζω ότι πρώτοι αυτοί αντέδρασαν και μετά ο Θανάσης.
      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
      Να είστε καλά.

    2. Μπασταδά τσιπρα προδόταρε κατσαπλά ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ και μετά ξερεις τι σε περιμένει ε …

    3. Φιλαράκι Βλαντ για να σε βρίσκουν από μέσα είναι…

      1. μωρε δεν πανε στα τσακιδια τι με νοιαζει εμενα..

    4. Καταρχήν μέγα κθουλου δεν είμαι παράσιτο αλλά ούτε και αριστερή. Κατα δεύτερο πατριωτης είναι μόνο ο εθνικιστής. Κσι κατα τρίτο χιούμορ με χιούμορ-παιδιαρίσματα έχει διαφορά! Και τέλος μου είσαι συμπαθής αλλά ο τρόπος που γράφεις (κ όχι εσυ)με προκαλεί γελιο. Αυτά…

    5. Εντάξει…ειμαι και λιγο γκασμάς…και φοβητσιάρης…έγινα βλαντ ντρακουλα…μετα Αναρχιδια…πως με ξετρυπώνουν ετσι και δεν μπορω να κρυφτώ;;

      1. ΕΓΩ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ.!!!!!… ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΟΣ…ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΛΑ…….ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ….ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ……

      2. ελα ξερω οτι με αντιγραφεις επειδη γραφω κατω απο σενα….παλιο το κολπο…..δεν μπαινω διοτι δεν γουσταρω…το οτι γραφω με αλλα ονοματα δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ο ιδιος….εγω τελειωσα με εσας.. καντε οτι γουσταρετε εδω μεσα δεν με ενδιαφερει πια….γεια χαρα..

        1. Αυτά μας τα είπες δεκάδες φορές και μάλιστα ορκίστηκες κιολας γιαυτο!!!!
          Άντε λοιπόν στα τσακίδια!!!

          1. ευχαριστως…..nick…..και παρωμοιως..αλλωστε ποιος ασχολειται με βαλκανοπιθηκους πλεον….

            1. ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ…

    6. Παναθηναικος ειμαι αλλα εδω ειπαν μεγαλες αληθειες και μπραβο τους.

    7. ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ Κ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!!ΥΓ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΤΖ ΚΑΡΚΙΝΟ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ.

      1. Κοπρε. Μαζέψου γιατί μάλλον από το Δαφνί έχεις αποδράσει.

        1. Μαζεψου εσυ απλυτε που απεδρασες απο κανενα χοτ σποτ η γκει μπαρ συριζαιων.

    8. Το τσιπροκοπροσσκυλο αυτο το απλυτο υποκειμενο μπορει να κανει υπομονη εως τις εκλογες Ερχεται ο λουτσος

    9. Δυστυχώς ρατσιστή τσουκαλα τελείωσες θα εξαφανιστείς απο προσώπου γης οπως εξαφανίστηκε ο χέστης ρατσιστής βλαντ ντρακουλα σας περιμένει ο αντιρατσιστικός νόμος και τους δυό σας της φυλακής τα σίδερα ειναι για τους λεβέντες οι Αφρικανοί σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες—λίαν συντόμως

      1. καλα κλασε λιγο….αναρχογενιτσαρε..λειαν συντομως θα πατε σπιτι σας μετα τις εκλογες..

        1. Σώπα ρε πορδη. Έλα από τα Καμίνια μια βόλτα για καφέ.

        2. τον δικο σας ρατσιμο ποιος θα τον καταδικασει….!!!!….μπιλυ της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους μπιλιδες..

      2. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ Κ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΟΣΑΙΤ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ.

        1. Χεσανε οι πατριωτες και βγήκες εσυ μουλέ κωλοχανά

          1. ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ ΑΠΟΓΑΜΗΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ.

    10. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

      1. αχαχαχ το ορκ νούμερο,αχαχαχ μέγας κθουλου λεει το χαζοχαρούμενο!
        Να σαι καλα οταν γραφεις με κανεις και γελάω αχαχαχ

        1. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ Χ.Φ.ΛΑΒΚΡΑΦΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

          1. Εεε πεστο μου βρε χαζούλη, τοσο καιρο στο ρωταω! Και αυτο δλδ ειναι χιουμοριστικό και σοβαρο ψευδώνυμο για εναν που θελει να λέγεται εθνικιστής;;
            Νομιζω κακο κανεις στον εθνικισμό και με αυτο το ονομα αλλα και απο τα χαζά που γραφεις…

            1. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ;;;

    11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΛΗΤΑ

      1. Καλά όταν πάρεις το 3% έλα να μου κλάσεις τα αρχιδια.

    12. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

      1. Η ορθογραφία σου βγάζει μάτια τενεκέ ξεγανωτε…μάθε πρώτα ελληνικά και μετά μίλα για Ελλάδα!!!

    13. Ο Σχιζοφρενής, πίσωγλεντης Τσουκαλάς, κυκλοφορεί ελεύθερος…… Ελλάς το μεγαλείο σου

      1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

        1. Μουλε τον καλόγερο με το περουκίνι θα φοβηθούμε; Όπως και τον πρεζεμπορα το αφεντικό του;

          1. ΜΟΥΛΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ.ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

            1. Τι έγινε ρε κοπρε ψυχακια. Πάλι δω είσαι μουλε;

        2. Οχι δα, αν κάνεις κάτι τέτοιο είσαι καί εσύ πειραγμένος,επομένως μακριά από τρελούς, μαλακες, φασίστες, και Ολυμπιακούς της θύρας 7.

    14. Μπραβο ρε γαυρε αντεπιθεση κατευθειαν στα κουμμουνια

    15. Γιατί είναι ρατσιστικό; Αφού έχουμε και στην Ελλάδα πιθήκους, ένας είναι ο Τσίπρας!
      Πετάξτε του μία μπανάνα!

    16. Μπραβο. Ετσι απαντανε στους λεχριτες πρωθυπουργους.

    17. Ωραιο μπλουζακι σου εφτιαξε ο Καραπαπας να βαλεις.. αξια τα 2 χιλιαρικα που τζιμπας για την εκπομπη..

    18. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!!! Ή ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ?

    19. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΘΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΟΠΡΕ.

      1. Διχασμένη προσωπικότητα είσαι ρε μουλέ βρωμοκουμουνη της πορδης;;;αλλά γραφεις κάτω και αλλά πάνω ρε ψυχοπαθή κουραδιαρη;;

    20. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ρατσιστή τραβα τωρα στην φυλακή να σε χαϊδεύουν την πλούσια κόμμωση σου οι πίθηκοι που σε περιμένουν…!!

    21. παιδια και να με πουνε ρατσιστη η φασιστα η ακροδεξιο χεστηκα το θεμα ειναι οτι δεν θα με πουνε προδοτη της χωρας μου

    22. Tάκαρε μοίρασε πόνο στην παρέα των ανωμάλων

        1. Εσυ σκυψε σε κανεναν πακιστανο να στον φορεσει

          1. Σώπα ρε κλανιαρη που σε φοβόμαστε.

    23. Ασχέτου του οπαδικού περιεχομένου που δε συμφωνώ μπορώ να πω πως στη συγκεκριμένη εκπομπή μίλησαν στην ψυχή του βασανισμένου λαού μας που τον βασανίζουν κυβερνώντες και μη στο τρίπτυχο ΠΙΣΤΗ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!Πραγματικά φίλοι Τάκη και Άκη(Ολυμπιακός είμαι απλά όχι οπαδός) για τη συγκεκριμένη εκπομπή πραγματικά συγχαρητήρια τα είπατε πολύ ωραία και ο Θεός να σας δίνει μετάνοια και φώτιση όπως σε όλους μας!!!!Καλή μετάνοια να έχουμε όλοι μας και καλή Σαρακοστή προς τα Χριστούγεννα!!!

    24. Είναι ίδιον των αριστερών να προκαλούν διχασμό … που είναι το παράξενο ;;;

    25. Συμφωνω σε ολα οσα ειπε…Ηταν μια εξομολογηση καρδιας και σιγουρα δεν εννοουσε ρατσιστικη επιθεση στον παικτη για το χρωμα του….ακομα και αν το εννουσε, ακομα και ρατσιστης να ειναι, ειναι δικαιωμα του καθενος…στο κατω κατω με το ζορι ν αγαπαμε ολο τον κοσμο?? η αστυνομια σκεψης ειναι εφευρημα της ανθελληνικης αριστερας…το ειχα πει απ την αρχη οτι τοσα χρονια ειναι ο Τακης που ξερουμε….εχει κανει πολλα λαθη στο παρελθον στην συμπεριφορα του απεναντι σε αλους φιλαθλους που τον παιρνουν τηλεφωνο, αλλα δεν παυει να ειναι να ειναι μια οπαδικη εκπομπη…οταν εκτίθεσαι στο γιαλι πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος σ αυτα που λες….υπαρχουν πραγματα που δεν λεγονται και τ αποφευγουμε…απο κει και περα καλα θα κανει να προσεχει ο τακης και η παρεα του και να κοιταμε και την πατριδα και οχι μονο την ομαδα….του ευχομαι να βγει γερος και δυνατος απ τα καραγκιοζακια της αριστερας και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τιποτα….ο Τσιπρας καλα θα κανει να κοιταξη την φτωχεια και την ανεργεια και να κοιταξει τους ελληνες πρωτα και ν αφησει τα καραγκιοζιλικια για να κρυψει την πολιτικη του ανικανοτητα….αλλα πολυ φοβαμαι οτι ουτε καραγκιοζης ειναι ουτε ανικανος ειναι….ειναι πρακτορακι ξενων δυναμεων και κοιταει να μας βγαλει τα ματια σε ολους τους ελληνες….ας κοιταξει ομως οτι εξω δεν βρεχει, αλλα τον φτυνουν,αυτον και την παρεα του…

    26. δηλαδη βρήκανε μια λεξη που εκφράζει τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ προδοτες και προσπαθούν να διαμορφώσουν καταστάσεις οστε να φιμώσουν την Ελληνική φωνη ; αν εμείς είμαστε ρατσιστές τοτε ρε πρωθυπουργέ ηλίθιε ΕΣΥ τι είσαι απέναντι στους ΕΛΛΗΝΕΣ ;

    27. Eιναι αδικη η επιθεση που γινεται στον κ.Τσουκαλα δεδομενου οτι ειναι ενας απλος ανθρωπος του Λαου και δεν εχει σχεση με πολιτικα .Μονη του μεριμνα ειναι η αγαπη του για την Ομαδα του και τον Πειραια.Εχει βοηθησει αρκετους ασθενεις του Ολυμπιακου που νοσηλευθηκαν η νοσηλευονται στο ”Μεταξα”.

    Comments are closed.