ΆΓΡΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. «ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠ΄ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΗΔΙΑ». ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ!

    Κοινοποίηση:
    78160632_2878067675559759_2421657558264578048_o

    Οι χθεσινές δηλώσεις του πλέον σοφού “Νέστωρα της πολιτικής” Γιώργου Καρατζαφέρη έχουν ενοχλήσει πολλούς.

    Μεγάλη γκίνια ακούμε από το στρατόπεδο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο οποίος νιώθει ακόμα και σήμερα απίστευτο μίσος για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. εξαιτίας των δηλώσεων του, που οδήγησαν στην αποπομπή του Άρη Σπηλιωτοπούλου από την θέση του εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ το 2000.

    Η ομάδα στο Facebook με την ονομασία: «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή», πολλοί πιστεύουν ότι πίσω από αυτήν βρίσκονται άτομα του ιδίου του Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε λυσσαλέα κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη.

    Αναλυτικά το κείμενο:

    Σκελετό απ΄τη ντουλάπα, δεν μπορείς να τον πεις, καθώς είναι οκτακόσια κιλά αηδία.
    Τέλος πάντων, το φάντασμα Καρατζαφέρη, ξεθάφτηκε χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή.
    Και τί είπε ο άθρωπας;
    Το 2008, λέει, την ώρα του Πρωθυπουργού, είναι ο Καραμανλής και του λέω ΑΟΖ, και δεν ήξερε τι είναι και είχε δίπλα του τον Βαληνάκη και τον ρώταγε.

    Τί λες βρε παιδί μου…
    Το 2008, δεν ήξερε ο Καραμανλής τί είναι ΑΟΖ και τον Απρίλη του 2009, είχε καθορίσει την ΑΟΖ με την Αλβανία;
    Πότε πρόλαβε να μάθει, πότε πρόλαβε να εκπονήσει σχέδιο, πότε πρόλαβε να κάνει διαπραγματεύσεις, πότε πρόλαβε να υπογράψει;
    Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.
    Πάμε στο δεύτερο.
    Ο Καραμανλής, όχι μόνο ήξερε πολύ καλά, τί σημαίνει ΑΟΖ, αλλά ήταν και ο πρώτος διδάξας.
    Διότι, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, ήταν αυτός ως πρωθυπουργός και μάλιστα, μόλις ανέλαβε, το 2004, όταν ξεκίνησε τις συζητήσεις για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου.
    Μήπως τελικά, ο Καρατζαφέρης έμαθε απ΄τον Καραμανλή, τί σημαίνει ΑΟΖ και όχι ο Καραμανλής απ΄τον Καρατζαφέρη;
    Μήπως η εμπάθεια του προς τον Καραμανλή, οδηγεί για μία ακόμη φορά, την οργανική ύλη εδάφους, τον Καρατζαφέρη, να αφηγείται ιστορίες μυθοπλασίας, παράγωγα της αρρωστημένης φαντασίας του;
    Μήπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε την παροιμία που λέει ότι το ξύλο και το….και το…. μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το δεύτερο, όπου πέφτει δεν ξεχνιέται.

    Το καλύτερο όμως που είπε, ήταν ότι η Ελλάδα θωρακίστηκε, μόνο επί Βενιζέλου, με την αγορά των υποβρυχίων.
    Καταλάβατε βεβαίως, ποιά υποβρύχια εννοούσε ο Καρατζαφέρης.
    Εκείνα που έγερναν, που αρνούνταν να τα παραλάβει ο Καραμανλής και είχαμε τις αλλεπάλληλες καταθέσεις επερωτήσεων από το κόμμα του, γιατί δεν τα παραλαμβάνουμε.
    Επερωτήσεις των Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Θάνο Πλεύρη και Κυριάκο Βελόπουλο, προς την τότε κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

    Βλέπετε, οι μίζες δεν έπεφταν μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα ακροδεξιά δεκανίκια του.

    Αναμένουμε να δούμε τι θα απαντήσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ.ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΜΕΙΡΑΖΕ ΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΑΝ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΠΙΑ ΕΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ

    2. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!

    Comments are closed.