ΦΩΝΑΞΕ «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ… !!! – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ…

Κοινοποίηση:
αντρεας

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η καταγγελία της αναγνώστριας του Makeleio.gr, η οποία σαν ενεργός πολίτης ήταν παρούσα στη δίκη του ανθρώπου που έβαλε την χώρα στα μνημόνια Αντρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Η κυρία Φρύνη Γαζή, μας ενημέρωσε για το παρασκήνιο που επικρατούσε μέσα στην αίθουσα, καθώς και για την άστοχη σύλληψη της μετά από διαταγή της πρόεδρου του δικαστηρίου… επειδή τόλμησε να εκφραστεί με τιμητικά λόγια για την πρόταση του εισαγγελέα και να δείξει την ανακούφιση της για την τελική καταδικαστική απόφαση.

Ιδού λοιπόν τί σας κρύβουν τα βοθροκάναλα:

«Λοιπόν, Λοιπόν, Λοιπόν. Απόψε, ήρθε η σειρά μου, να τα ξεράσω όλα. Ομολογώ, πως εχθές, ένοιωσα, για άλλη μια φορά, Αηδιασμένη. Κι΄ αυτό, γιατί συνειδητοποίησα, για πολλοστή φορά, την Δουλικότητα, των Προθύμων Γερμανοτσολιάδων, των ΜΜΕ. Που ενω, δεν ήσαν παρόντες – εκτός και αν ήρθαν ινγκόγνιτο – στην Δίκη του Γεωργίου, κάλυψαν οι πάντες, το θέμα επιδερμικά, και σύμφωνα, με τα Συμφέροντά τους, ως είθισται. Εκείνο όμως, που με Εξόργισε τα μάλλα, μιας και με αφορούσε προσωπικά, ήταν η Διαστρέβλωση, της πραγματικότητας. Και αναφέρομαι, στην παρακάτω διατύπωσή τους.

“Μάλιστα σήμερα, διέταξε τη 48ωρη κράτηση, μίας εκ των ακροατών, που είχε παρέμβει αρκετές φορές διακόπτοντας τη δίκη” (αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα μεγαλοδημοσιογράφου)

Ψεύδονται, Ασύστολα. Καμμία Δίκη, δεν διέκοψα. Και στην τελική, το ίδιο θα μπορούσε, να ειπωθεί και για το υπόλοιπο Κοινό, που ομολογουμένως, ήταν στα … ” Κάγκελλα “. Μπορεί, να θεωρηθεί, διακοπή της Δίκης, όταν εν μέσω ολιγό- λεπτου κενού, απευθύνεσαι Ευγενικά, προς την Πρόεδρο, ζητώντας και Χίλια Συγνώμη, για να την ενημερώσεις, πως στο Κοινό, δεν ακούγεται κανείς τους; Θεωρείται διακοπή της Δίκης, ενόσω αποχωρούν για το διάλειμμά τους, να ξεστομίσεις, κάποια κουβέντα; Πιθανόν και όχι.

Εκτός και αν, κατηγορείς τον Γεωργίου, για την Γενοκτονία, του Ελληνικού Λαού. Διακόπτεις μια Δίκη, όταν εν ώρα διαλείμματος, απευθύνεσαι στους Συνέλληνες και τους ενημερώνεις, εν μέσω της αιθούσης – Γκαρίζοντας βέβαια – και για τις υπόλοιπες Αλλοιώσεις, στις οποίες έχει προβεί, το Λαμόγιο, Γεωργίου; Αρα κάτι άλλο … Παίχτηκε. Ισως η Πρόεδρος εξ΄ ου και η διαίσθηση, περί Αθώωσης του Γεωργίου – να πληροφορήθηκε, τα … ” Δολοφονικά ” βλέμματα μου, προς τους ξένους Μάρτυρες Υπεράσπισης. Βλέπετε έκαναν το λάθος, να βρίσκονται σε πολύ κοντινό σημείο, με εμένα. Το πιθανότερο είναι, να πληροφορήθηκε και το τι είπα, στον έναν εξ΄ αυτών, τον Ιταλό, που κατά τύχη, πέρασε απο δίπλα μου.

Του είπα λοιπόν, στα Ιταλικά, τα εξής:

” Παναγία μου. Τι ψέμματα. Τι ψέμματα “. Και φτάνουμε πλέον, στο σημείο, όπου διετάχθη, η 48 κράτησή μου. Ο Εισαγγελέας, τελειώνει την Αγόρευσή του, ενθουσιάζοντας το Κοινό, το οποίο και ξεσπά, σε χειροκροτήματα. Βέβαια, εκτός το ότι χειροκροτούσα, με πάθος, απο τον ενθουσιασμό μου, δεν κρατήθηκα – είναι κάτι, που με χαρακτηρίζει – και σηκώνομαι όρθια, φωνάζοντας: ”

Τέτοιους Εισαγγελείς, θέλουμε “. Προφανώς εκει, η Πρόεδρος τα είδε όλα και αίφνης διατάζει, την 48 κράτησή μου. Κάτι, που όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα, συνέβη για πρώτη φορά, στα χρονικά. Το να διαταχθεί κράτηση, για τέτοιου είδους περιστατικό, ήτοι αυτή, των 48 ωρών.

Η πρώτη μου σκέψη, εκείνη την στιγμή; Να γυρίσω και να της πω; Τι 48 ώρες; Εκπτώσεις, θα κάνουμε; Κάνε το καλύτερα, 48 μήνες ή ακόμα καλύτερα, 48 χρόνια. Ούτως ή άλλως, τι μέσα, τι έξω; Ποιά η διαφορά; Ζωή, δεν υπάρχει. Δεν το προχώρησα, γιατί ήμουν σίγουρη, για το τι θα επακολουθούσε.

Θα μου κόλλαγαν, την ρετσινιά, της Βαλτής Προβοκατόρισσας, που θέλησε, να διακόψει την Δίκη. Και όντως, με Συνέλαβαν. Δυστυχώς όμως, δεν μου δόθηκε, η ευκαιρία, του να μου βάλουν, χειροπέδες, ώστε να αποκτήσω, μιαν νεα εμπειρία, στην βαρετή και μονότονη ζωή μου. Βέβαια και για να σας πω, την Αλήθειά μου, ούτε που το συνειδητοποίησα, ότι ήμουν πλεον κρατούμενη.

Ηταν όλα, τόσο χαλαρά. Αφού έφτασα, να δηλώσω, πως αν είναι έτσι, μπορούν να με συλλαμβάνουν, καθημερινά. Αλλά και στο φινάλε, ουδόλως, με απασχολούσε. Και κατεβαίνουμε, στο Κρατητήριο. Εκεί πολύ ευγενικά, μου δείχνουν, που να καθήσω. Δεν έστρεψα καν, το βλέμμα και τους λεω, με τη μια. Εγω θέλω, να καθήσω μαζί σας. Και κάθησα. Και ομολογώ, πως πέρασα τέλεια. Απόδειξη; Σήμερα και λίγο πριν, την έναρξη της Δίκης, πρώτα επισκέφτηκα, το Κρατητήριο και μετά ανέβηκα στην αίθουσα, όπου διεξάγετο. Ετσι έχουν τα πράγματα και όχι όπως τα παρουσιάζουν, οι Πληρωμένες Πόρνες, της ειδησεογραφίας.

Φρύνη. Γαζή»

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 31/7/2017

Την ενοχή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ´ εξακολούθηση πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας. Ξεκινώντας την αγόρευση του, επικαλούμενος μια φράση του Δημοσθένη σχετικά με την ανάγκη σεβασμού στο νόμο, ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας, επισήμανε πως βάση του ιδρυτικού της νόμου, ήταν υποχρεωτική η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ μια φορά το μήνα και ο πρόεδρος ήταν υποχρεωμένος να εκτελεί τις αποφάσεις του.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας επισήμανε σχετικά με το επιχείρημα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ότι είχαν υποκλαπεί τα email του από τον τότε αντιπρόεδρο, πως ο Ανδρέας Γεωργίου θα μπορούσε είτε να απέχει και να μην κρατάει ομήρους τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ καθώς αυτός ήταν “απλός συντονιστής- μαέστρος σε μια ορχήστρα που το κυρίαρχο όργανο ήταν το ΔΣ. “Όφειλε ως πρόεδρος να βρίσκεται πάνω από κάθε προσωπική διαφορά. Θα μπορούσε, αν ήθελε να υποβάλει, αίτηση εξαίρεσης του αντιπροέδρου” τόνισε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας πως όλα αυτά συνέβησαν την πιο σημαντική στιγμή ιστορικά από την ίδρυση της ΕΛΣΤΑΤ και επισημαίνοντας πως ο Ανδρέας Γεωργίου ήθελε να μετατρέψει την ΕΛΣΤΑΤ “σε ενός ανδρός αρχή”. “Υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρεβη τον σεβασμό στο νόμο και στην ομάδα, στην συλλογικότητα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας. Επιπλέον για το ζήτημα της διατήρησης παράλληλα θέσης από τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και στο Δ.Ν.Τ, ο εισαγγελέας επισήμανε δεικτικά πως “Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται”, θέτοντας το ερώτημα για το εάν ο κ. Γεωργίου θα είχε επιλέγει για τη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ εάν είχε αποκαλύψει την παραμονή του και σου Δ.Ν.Τ για διάστημα μερικών μηνών.

Την πρόταση υποδέχθηκε το ακροατήριο με χειροκροτήματα και φωνάζοντας “Ζήτω η Ελλάς”!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Σε αλλες εποχες τετοια λαμογια θα τα ειχαν ανοσκολοπισει. Πισω στο 1456 λαμογιο να δεις τι εστι εγκλημα δικαιοσυνη και τιμωρια. Καταστρεψατε την χωρα.

  2. Οια η μορφή τοιάδε και η ψυχή λέγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
    Από τέτοια κωλόφατσα δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο

  3. Ειδικη Μνεια, για την Κυρια, Ζωη Γεωργαντα. Η Κυρια Ζωη Γεωργαντα, μολις ακουσε, οτι πιθανον και να κρατηθω, δηλωσε στην ομηγυρη, πως σε ενα τετοιο ενδεχομενο, θα με ακολουθουσε, στο κελι και πως θα ηταν διπλα μου, αυτο το 48. Αρχικα, μου το μετεφεραν Φιλοι. Λιγο ομως αργοτερα, το επανελαβε και ενωπιον μου. Την Ευχαριστω Θερμα, απο τα βαθη, της Ψυχης μου.

  4. Παρεμπιπτοντως, να προσθεσω, πως καποιος κυριος, απειληθηκε πολλακις, απο την Προεδρο, επειδη ζητουσε – οπως και οι περισσοτεροι, απο εμας – να ακουγονται. Διοτι ομολογω, πως το … σκηνικο θυμιζε, Πριβε … Παρτακυ …Κανεις ομως, Δεν Εισακουστηκε. Λετε, να το εκαναν, επιτηδες; Α πα πα πα πα. Γινονται, τετοια πραμματα και θαμματα;;; Αδυνατω, να το πιστεψω. Δεν το χωραει, ο νους μου. Στη συνεχεια, απειληθηκε, η Αυγη Βουτσινα. Εβαλε ομως, την κυρα Προεδρο, στην θεση της. Παντως η ατμοσφαιρα, ηταν ευθυς εξαρχης, τεταμμενη. Κυριε Χιο. Πολυ … φοβαμαι, πως η κερα, ηθελε να πληροφορηθει, τα στοιχεια μου. Ισως, για να γνωριζουν, με ποιαν, εχουν να κανουν και αναλογα, να την … Χειριστουν.

  5. Καλα, ε. Και Γ@μω, τις Τρολλιες. Αλλα αντ αλλα και του πουλιου, το γαλα.

  6. Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 21:10
    Γεγονός η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα- Ποιος ο ρόλος της
    Αναλυτικά η απόφαση

    Αποφάσεις για την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας και τη δημιουργία εκσυγχρονισμένου πλαισίου για την έρευνα και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), στη σημερινή συνεδρίαση του, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

    1. Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, το ΚΥ.ΣΟΙ.Π. ενέκρινε την πρόταση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, για την ίδρυση της «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ» / «Hellenic Development Bank SA» (ΕΑΤ), καθώς και το χρονοδιάγραμμα των αναγκαίων εργασιών για το σκοπό αυτό.

    Ο χαρακτήρας και η νομική μορφή της ΕΑΤ ΑΕ:

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα είναι δημόσιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα λάβει τη μορφή χρηματοδοτικού μηχανισμού-ομπρέλα, και πιο συγκεκριμένα θα ιδρυθεί μια ΑΕ Συμμετοχών («Holding Company») ως μητρική. Σε αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν, φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών φορέων. Στόχος είναι η αναπτυξιακή τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της.

    Με την ίδρυση της ΕΑΤ ΑΕ καλύπτεται ένα βασικό και χρόνιο κενό στο χρηματοδοτικό σύστημα της χώρας, τονίζεται στην ανακοίνωση. Επισημαίνεται δε, ότι η λειτουργία της ΕΑΤ ΑΕ θα είναι συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική προς τις εμπορικές τράπεζες, ενώ για την ίδρυσή της θα αξιοποιηθεί η διεθνής εμπειρία. Στην κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο της τεχνικής βοήθειας θα υπάρξει συνεργασία με αναπτυξιακή τράπεζα του εξωτερικού, η οποία θα λειτουργήσει ως σύμβουλος για την ίδρυση και τη δραστηριοποίηση της ΕΑΤ ΑΕ.

    Σκοπός και χρηματοδότηση:

    Σκοπός της ΕΑΤ ΑΕ είναι:

    – Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός στο πλαίσιο της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής και η προτεραιοποίηση των προς υλοποίηση έργων υποδομής.

    – Ο συντονισμός εγχώριων αναπτυξιακών και χρηματοδοτικών φορέων.

    – Η συνεργασία με ευρωπαϊκούς και διεθνείς χρηματοδοτικούς φορείς και ταμεία.

    – Η κινητοποίηση πόρων, τόσο εγχώριων όσο και από το εξωτερικό, και η επίτευξη της μέγιστης δυνατής μόχλευσης αυτών.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα χρηματοδοτεί, όπου υπάρχει ανάγκη και υφίσταται χρηματοδοτικό έλλειμμα:

    – Έργα υποδομής

    – Έργα περιφερειακής ανάπτυξης

    – Μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις

    -Επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό και εξωστρεφή δραστηριότητα.

    Εταιρική διακυβέρνηση

    Η εταιρική διακυβέρνηση της ΕΑΤ ΑΕ θα αξιοποιεί τις βέλτιστες ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές και θα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα οργάνωσης και στελέχωσης. Με όρους ευρείας συναίνεσης, στο καταστατικό της εταιρείας και στον εσωτερικό Οργανισμό της, θα διασφαλιστούν η ανεξαρτησία, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, ο δημόσιος έλεγχος και η λογοδοσία.

    Σκοπός εντός του επόμενου 3μήνου να έχει κατατεθεί ο ιδρυτικός νόμος της ΕΑΤ ΑΕ.

    Το ΚΥΣΟΙΠ αποφάσισε τη συγκρότηση επιτροπής για την υλοποίηση των ενεργειών για την ίδρυση της αναπτυξιακής τράπεζας. Στο πλαίσιο αυτό, υπό το συντονισμό του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διαβουλεύσεις με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και τους θεσμούς, με σκοπό εντός του επόμενου τριμήνου να έχει κατατεθεί στη Βουλή ο ιδρυτικός νόμος της ΕΑΤ ΑΕ.

  7. Γεγονός από το 2018 το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών στην Ελλάδα

    Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 21:46
    Γεγονός από το 2018 το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών στην Ελλάδα
    Που θα γίνει

    Στις αρχές του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Πάτρα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Πατρέων Παύλος Στάμος.

    Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «εμείς προχωράμε κανονικά, γι’ αυτό και ολοκληρώνεται η τροποποίηση του σχεδίου πόλης», αφού όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, «είναι απαραίτητη για την κατασκευή του κέντρου».

    Επίσης, ο Παύλος Στάμος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η λειτουργία του κέντρου αποτέφρωσης νεκρών εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει ίσως και μέσα στο 2018».

    Σχετικά με τη λειτουργία του κέντρου, ο Παύλος Στάμος είπε ότι θα είναι με ευθύνη του δήμου, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε σκοπό να εμπλέξουμε ιδιώτες».

    Όσον αφορά στις αντιδράσεις για τη λειτουργία του κέντρου από κατοίκους του νότιου διαμερίσματος της Πάτρας, ο Παύλος Στάμος είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «οι αντιρρήσεις έχουν μειωθεί», ενώ όπως σημείωσε, «πριν ξεκινήσει η κατασκευή του κέντρου, θα υπάρξουν συναντήσεις της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους».

    Το κέντρο αποτέφρωσης νεκρών θα κατασκευαστεί σε έκταση 10 στρεμμάτων μέσα σε δημοτικό οικόπεδο στο βιοτεχνικό πάρκο, που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Γλαύκου.

    Με βάση τη μελέτη που έχει γίνει, το κόστος κατασκευής του έργου φθάνει περίπου τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με το δήμο, προβλέπεται να υπάρχει πράσινη ζώνη τουλάχιστον 15 μέτρων, ώστε να μην υπάρχει καμία όχληση για τους κατοίκους.

    Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τον δήμο, «δεν θα υπάρχει καμία ιδιαίτερη καμινάδα, αφού στο κέντρο θα λειτουργούν κλίβανοι που έχουν ειδική καύση».

  8. Τεράστιας σημασίας επιστημονική παραδοχή για τους Έλληνες – Τέλος στα ψέμματα

    Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 14:33
    Τεράστιας σημασίας επιστημονική παραδοχή για τους Έλληνες – Τέλος στα ψέμματα

    Νέα απάντηση σε όσους «παπαγαλίζουν την θεωρία του Φαλμεράυερ «περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» που γράφτηκαν στη δεκαετία του 1830, η οποία αναφέρει πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους .

    Σύμφωνα με τα κυριότερα ευρήματα μιας νέας πρωτοποριακής έρευνας Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι είχαν μεγάλες γενετικές συγγένειες μεταξύ τους, ενώ οι σημερινοί Έλληνες είναι γενετικά παρόμοιοι με αυτούς.

    Οι επιστήμονες για πρώτη φορά ανέλυσαν το αρχαίο DNA Μυκηναίων και Μινωιτών και το συνέκριναν με άλλους πληθυσμούς και με τους σύγχρονους Έλληνες.

    Τονίζουν πως οι Μινωίτες είχαν βαθιές ρίζες στο Αιγαίο και δεν προέρχονταν από κάποιον άλλο μακρινό εξελιγμένο πολιτισμό εκτός αιγαιακού χώρου.

    Όσον αφορά τους σημερινούς Έλληνες, η έρευνα δείχνει ότι είναι γενετικά παρόμοιοι με τους Μυκηναίους άρα και με τους Μινωϊτες

    «Το κύριο συμπέρασμα από την μελέτη μας», υπογραμμίζει ο Δρ. Ιωσήφ Λαζαρίδης, πρώτος συγγραφέας της μελέτης, «είναι πως η πληθυσμιακή ιστορία της Ελλάδας έχει χαρακτηριστικά σημαντικής γενετικής συνέχειας, αλλά όχι πλήρους απομόνωσης».

    Απορρίπτεται δε η υπόθεση ότι οι πολιτισμοί του Αιγαίου δημιουργήθηκαν από μετανάστες που προέρχονταν από πολιτισμούς Μέσης Ανατολής ή Αφρικής!

    «Οι Έλληνες δεν αναδύθηκαν πλήρως σχηματισμένοι από τα βάθη της προϊστορίας, αλλά στην πραγματικότητα ήσαν πάντα ένας λαός στη διαδικασία του γίγνεσθαι, ένα ‘έργο σε εξέλιξη’, καθώς μεταναστευτικά στρώματα δια μέσου των εποχών έρχονταν να προστεθούν, αλλά ποτέ δεν έσβησαν την γενετική κληρονομιά των πληθυσμών της Εποχής του Χαλκού», πρόσθεσε.

    Εν ολίγοις ο Ελληνισμός έχει γενετική συνέχεια από τα αρχαία χρόνια και μάλιστα συμπληρώνουμε εμείς από τα πανάρχαια χρόνια, καθώς η πραγματική ιστορία πάει δεκάδες χιλιάδες χρόνια πίσω!

    Η καινούρια μελέτη δεν πρεσβεύει την απόλυτη αλήθεια ούτε επιλύει όλα τα μυστήρια του παρελθόντος αλλά παρέχει σημαντικές απαντήσεις. Απορρίπτει για πρώτη φορά την θεωρία πως οι Μυκηναίοι και οι μετέπειτα αρχαίοι Έλληνες εξαλείφθησαν κατά τον Μεσαίωνα.

    Στην μελέτη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συμμετείχαν κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες, όπως ο εξελικτικός γενετιστής Ντέηβιντ Ράιχ του Χάρβαρντ και ο Γιοχάνε Κράουζε, διευθυντής του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ για την Μελέτη της Ανθρώπινης Ιστορίας στην Ιένα της Γερμανίας.

    Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν επίσης οι Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και Δήμητρα Λοτάκη (Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον), Γιάννης Μανιάτης (Εργαστήριο Αρχαιομετρίας «Δημόκριτου»), Μανώλης Μιχαλοδημητράκης (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης), Γιώργος Κορρές (Τμήμα Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών) και οι αρχαιολόγοι Γιάννης Τζεδάκης, Αντώνης Βασιλάκης, Αναστασία Παπαθανασίου και Ελένη Κονσολάκη-Γιαννοπούλου.

  9. Τα λαμογια οι δολοφονοι του ελληνικου λαου που εξ αιτιας του αυτοκτονησαν χιλιαδες και θα λινοκτονουν γεννες επι γεννεων θελουν μια μεταχειριση μια και εξω…

  10. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ 10000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ !!!!! ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ??????????? ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Όλιο οι απατεώνες “ζήτω η Ελλάς” φωνάζουν για να γλιτώσουν

Comments are closed.