Τρίκαλα: Νόμιζε ότι τον σκότωσε πάνω στον καβγά! Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Κοινοποίηση:
astynomia_1

 

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί, στον άνθρωπο που απειλούσε να βάλει τέρμα στην ζωή του, μετά από ξυλοδαρμό, σε βάρος ενός 56χρονου.
Σύμφωνα με το trikalanews ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή των Τρικάλων, με την σύλληψη 58χρονου που απειλούσε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στο κενό από κτίριο. Νωρίτερα ο άνδρας είχε εμπλακεί σε καβγά, προχωρώντας σε άγριο ξυλοδαρμό 56χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δέχθηκε τόσο ισχυρά χτυπήματα, που ο δράστης πίστεψε πως το έχει σκοτώσει και ειδοποίησε δημοσιογράφο, ότι έκανε φόνο και πάει να αυτοκτονήσει! Ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, στις οποίες ο άνδρας ζητούσε να συμμετέχει και η δημοσιογράφος αποφάσισε να παραδοθεί και οι Αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Το θύμα είναι ασφαλιστής, η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή και εξετάζεται από τους θεράποντες ιατρούς η περίπτωση μεταφοράς του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: