ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!- ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΜΑΖΙ!- ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ 18ΧΡΟΝΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΠΙΤΙ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην Πετρούπολη Αττικής.Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λάδι, άναψε τέσσερις εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι, για να καούν μαζί.
Όπως αποκαλύφθηκε ο 55χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινικήκαι έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή, άρχισε να τσακώνεται έντονα με την κόρη του, με αυτόπτες μάρτυρες από τη γειτονιά να αναφέρουν ότι ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε στον ξυλοδαρμότης κοπέλας. Λίγο αργότερα το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν πατέρα και κόρη και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα.
Η κατάσταση της 18χρονης είναι κρίσιμη και οι γιατροί κατάφεραν να της κάνουν ανάνηψη την τελευταία στιγμή, ενώ ο 55χρονος μεταφέρεται στο Θριάσιο για νοσηλεία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας και η γυναίκα που απεγκλωβίστηκαν, γύρω στις 10.30 το πρωί, από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής.

Τα δύο άτομα, πρόκειται για 50χρονο πατέρα και 17χρονη κόρη, απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λόγω των αναθυμιάσεων και με ελαφρά εγκαύματα. Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε ότι οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων.

Η 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πιθανολογείται ότι ο πατέρας την μαχαίρωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος ενημέρωσε την αστυνομία. Για προβλήματα στην οικογένεια, η οποία αποτελούνταν από πατέρα και παιδιά, μιλούν οι γείτονες, σύμφωνα με τους οποίους φαίνεται πως η αστυνομία είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Δείτε τι λέει μία γειτόνισσα των δύο τραυματιών

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10.09 και επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η εστία της φωτιάς ήταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.

Φωτογραφία του κτιρίου και του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Είπαμε αφού γεννηθεί το παιδί ο πατέρας πρέπει να σκοτωνεται. Τέλος.

  2. ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΛΟ-ΝΕΟΛΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  3. Και γιατι ρε κωλοκρατος αφηνετε ολους τους επικυνδηνους τρελους αμολυτούς;Χημική λοβοτομη θα πρεπε να τους κανετε.Ενα σωρο τρελοι που κυκλοφορουν οξω εχουν διαπραξει εγκληματα και το κρατος κωφευει.Φταιμε εμεις μετα να αρπαξουμε τις καραμπινες και να ξσπλωνουμε τον καθε ψυχακια που βασανιζει και τραμπουκιζει συνανθρωπους μας???

    1. σκασε ρε σκουπερο που θα παρεις και καραμπινα γυφτουλα

    2. Kαλως την χρυσοτρολαρα μας,ακομα δν σε μαζεψανε μωρη Λαμια.

Comments are closed.