ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ! ΚΑΗΚΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
AAAAA

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι, αφού σημειώθηκε επίθεση στο συνεργείο του ANT1 με έναν τραυματία.
Από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του ΑΝΤ1, τραυματίζοντας τον δημοσιογράφο, Χρήστο Μαζανίτη που μετέδιδε το ρεπορτάζ και τους δύο οπερατέρ, Αλέξη Πονσέ και Θωμά Μελέτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», σοβαρότερα τραυματισμένος.
IMG_0910



Γενικευμένα επεισόδια στην αντιφασιστική πορεια της Θεσσαλονικης για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο Αγρίνιο, απόψε το βράδυ, μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου.
a1

a2

a3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΤΣΙΠΡΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.

  2. TA ΚΟΥ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ , ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ . ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΙ .ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ , ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ δημοκρατες ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ .

  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΛΥΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΩ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ Χ.Α !!!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ : ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ?????? ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!

  4. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ…!!! Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ» ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ….!!!ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΡΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ… ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ…
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΕΓΕΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ…. Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!

    1. Όπως και η μέρα με τον Γρηγορόπουλο. Πλέον κάθε χρόνο, έχουμε 2 επαιτίους, μία με τον Φύσσα και μία με τον Γρηγορόπουλο.
      Σε 15 χρόνια τα παιδάκια θα τους διαβάζουν στα σχολικά βιβλία. Εδώ θα’μαστε.

  5. ΑΚΟΜΑ υπο κομουνιστικη κατοχη,δυστυχως κ καποιοι ακομα φοβουνται. ραγιαδισμος.

  6. Κομμουνισται στην κυβερνηση αρα το κομμουνιστικο παρακρατος μπορει ανετα για εκπαιδευση να καιη τις περιουσιες των κοιμομενων αλλα φουλ δημοκρατων Ελληνων.Ελληνες κανατε την Πατριδα σας την τελευταια μετακομμουνιστικη μπανανοδημοκρατια,μην διαμαρτυρεστε.Οι Λαοι εχουν τις κυβερνησεις που τους αξιζουν.

  7. στρατιωτικο νομο χρειαζετε η χωρα…..ξανα στο γυψο γιατι δεν επιασε……….καθε μαλακισμενο και τσογλανι βγαινει και τα σπαει…..

  8. ενα εχω να πω προχθες ακουσα στην ερτ1 για την πορεια και ελεγε η πουλημενη εκφωνητρια και αναρωτιεμαι γιατι δεν λενε και για τον τεμπονερα οτι τον δολοφονησε ο νεοδημοκρατης καλαμποκας η για την μαρφιν οτι τους εκαψαν τους ανθρωπους οι συριζαιοι απλυτοι γιατι δεν τα λενε οπως ειναι στην πραγματικοτητα. οσο για την δολοφονια των δυο αλλων στο ηρακλειο ολοι τους κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο γιατι αυτα τα ατομα δεν δολοφονηθηκαν ? και αν η μανα του φυσσα ζηταει να παει ολη η χα φυλακη με την λογικη του μυαλου της πρεπει φυλακη να παει και η νδ και οσυριζα γιατι και αυτοι δολοφονικη συμμορια ειναι το λεω επειδη αυτη η μανα σκεφτεται ετσι

  9. Καλά τους έκαναν. Δεν είναι δημοσιογραφια να ανακατευεσαι σε πολιτικά παιχνίδια.

  10. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΛΥΣΑΝ ΟΕΟ ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  11. Τι;;;; Να πληρώσουν οι γονείς του γρηγοροπουλου τις ζημιές που γίνονται στο όνομα του;;;;;;;
    Πήραν 250 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση για τον πεθαμενο μουλο τους !!!!
    Για τόσα αγωνίζεται η πουλημενη μάνα του εγκληματία φυσσα

  12. Οτι γουσταρουν κάνουν,και κατ εμε….καλα κανουν.Αφού ειναι..κυβερνηση κανουν το “κεφι τους” τα παιδια…σπανε περιουσιες,καταστρεφουν τα παντα, και…τι τουν νιαζει? τα δικα τους κολοσπιτακια & αυτοκινητακια ειναι στα βορεια προαστια….εκει επικρατει απολυτη γαληνη.Ο φυσσας,ο γρηγοροπουλος και ολοι αυτοι οι “ηρωες” των ηλιθίων ειναι απλα οι αφορμες.Οσο για τους δημοσιογραφους του Αντεννα ,αν ειχαν ελαχιστα κοτσια θα πηγεναν στα γραφεία να τα κανουν λαμπογυαλο , να τους βγαλω το καπελο,και οχι να δερνουν τα σκυλακια του αντεννα και του καθε πουστοκαναλου που τρεχουν μονο για το…κοκκαλακι απο το γουρυνοπουλο. Σκατα Αναρχες ειστε ολοι και ποιο σκατα επαναστατες,σε μια μπουρδελοκυβερνηση που επιθαλπτει την βλακεια !!!

  13. οι δημοσιογραφοι οπωσ εστρωσαν κοιμουντε

  14. Άκου επέτειο για τον Φύσσα για πιο λόγο τι ήταν κανένας Ήρωας Χρυσή Αυγή για να κάνομε επέτειο επιτέλους σε όλους αυτούς τους άχρηστους τσογλανια.ραδες.

  15. Εντολες απο τον συριζα για να καλυψουν την καταστροφη του Σαρωνικου οι αλητες

  16. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!

  17. ΠΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΙ? ΝΑ ΣΠΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΟ,.
    ΕΣΑ ΕΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,
    ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΝΕΣ. ΚΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ 301.

    1. Δε μου λες ρε ξυπνιε οι Έλληνες μπορούν να βγάλουν πάγκο χωρίς άδεια ή οι λαθρο. Αι σιχτιρ μ…..α

  18. Κ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ;; ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ Κ ΜΑΥΡΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΑΝΕ Κ ΔΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΕΡΝΤΑΧΙ Κ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ;; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ;; ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Κ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Ε, ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΜΟΥ;;

  19. Αφού την Ελλάδα κυβερνήσανε επί τόσα χρόνια οι εθνοπροδότες “δημοκρατικοί” βουτυρομπεμπέδες και οι μασσωνομαλάκες “δεξιοί” του ευκαιριακού Αρχιπουστισμού (= “καραμανλισμού”) και οι συνοδοιπόροι τους εκ του νεοφιλελεύθερου και δωσιλογικού “μητσοτακισμού” (“ξεπουλήστε, μπιτ παρά, κάθε κρατική περιουσία στους ξένους και εγχώριους ψευτοπαραλήδες του “δεν πληρώνω δεκάρα στα δάνειά μου”!”), ήρθε και η ώρα των βρωμύλων λούστρων του συριζαίϊκου μπαχαλακισμού και της επιδοτούμενης ερυθράς τρομοκρατίας των …. Ρότσιλντ και Σόρρος, να βγουν στους δρόμους και να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλα. Με έξοδα φυσικά…. του μακαρίως κοιμωμένου ελληνικού λαού, στις πλάτες του οποίου θα φροντίσουν πάλι οι Νεοδημοκρατοσυριζαίοι Δυνάστες να φορτώσουν και πάλι τις ζημιές που τα βοηθητικά κωλοπαίδια του “νόμιμου συνταγματικού τόξου” προκάλεσαν στη δημόσια περιουσία, ως…. δήθεν “ανακεφαλαίωση των χρεών των ελληνικών τραπεζών” ή ως νέο “5ο μνημόνιο”….. Διότι έχουν μάθει τα αναρχορεμάλια των αζήτητων της Φωκίονος Νέγρη και των Εξαρχείων καλά το “ποίημά τους…., ότι δηλαδή λαός που δεν αντιδράει στα καθημερινά…. κωλοπηδήματά του, είναι αναγκασμένος να πληρώνει εσαεί και τα ξενοπηδήματα των παρακρατικών τσουτσεκιών του σύριζα και της μπολσεβικικής παρεούλαςτου, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΜΕ, ΚΚΕ κλπ. Αντε και “εις ανώτερα” τους…. Αλλωστε να ξεσαλώνουν λίγο θέλουν “τα καημένα τα παιδιά”, με κανένα πλιάτσικο, απαλλοτριώσεις-ληστείες τραπεζών, φόνους αστυνομικών, κάψιμο τραπεζών και εγκύων υπαλλήλων αυτών, δολοφονίες χρυσαυγιτών Καπερώνη και Φουντούλη κλπκλπ. Πού βρίσκετε το…. “κακό”;

  20. Ειδικά οι ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, καλά να πάθουν. Το πορνοκάναλο που διαφημίζει τις ΜΚΟ, που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τους λάθρο, που βάζει εκπομπές του αναρχο-νεοταξίτικου VICE, που στο τρέιλερ των ειδήσεων σήμερα διαφήμιζε τη μαμά Φύσσα με το γνωστό τροπάρι, καλά να πάθει απ’ αυτούς που χαϊδεύει.

    Όσο για τις ζημιές που έγιναν σε δημοτικό κτίριο (Ληξιαρχείο), ας πάνε να τα ζητήσουν από την οικογένεια Φύσσα, όπως αντίστοιχα να πάνε κάθε φορά που καίγεται η Ελλάδα για τον Γρηγορόπουλο να πάνε στη μαμά του και τον μπαμπά του να ζητήσουν αποζημιώσεις.

  21. Bαλτοί του συστήματος οι αναρχοπληρωμένοι κοπρίτες, έτσι ήταν πάντα.

  22. Αφού φρόντισαν να βγάλουν έξω όλους τους βουλευτές των παρακρατικών νεοναζί φονιάδων, έβγαλαν και το Ρουμπακιά, ενώ το Σάββατο έστειλαν έναν 16χρονο στην εντατική σε κόμμα και έχουν απαγάγει μία 15χρονη στη ΓΑΔΑ. Η οργή που θα ξεσπάσει πάνω τους, θα κάνει το Δεκέμβρη να μοιάζει σχολική εκδρομή.

    “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”

  23. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤAI ΤΟΣΚΑ;

  24. Εντολη Τσιπρα εκτελεσαν για αποπροσανατολισμο , εχει μπελαδες ο απαταιωνας μνημονιακος με την ρυπανση. Για να δειτε πως προκειται για κολοπαιδια του συριζα , ενας 16χρονος βρισκεται εντατικη , τον πιασανε μετα απο μπαχαλα στα εξαρχεια του συριζα. Και τον χτυπησε αυτοκινητο οταν πηγε να δραπετευσει η κατι τετοιο. Και οι… μεγαλοι αυτοι αγωνιστες αντιεξουσιαστες στα αρχιδια τους ενω εαν ηταν αλλη κυβερνηση θα κανανε πορειες και σπαστικες.Εκει στα εξαρχεια , ολα ενα ματσο μουνοπανα του συριζα εισαστε , γλυφετε τον Τσιπρα για να σας κανει μετακλητους ρε παρακρατικες ρομπες.

  25. Και όπως πάντα οι αναρχοπίθηκοι έκαναν το πλιάτσικο τους. Α! ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται κωλομαθημένοι βουτυρόκωλοι. Παιδιά πρώην και νυν υπουργών.

  26. Τώρα που χτύπησαν αυτή την φάρα των δημοσιογράφων ΙΣΩΣ ίσως ακουστεί και καμμιά αλήθεια ή κάποιο όνομα. λύστε τα χέρια της Χρυσής Αυγής να γαμίσουν κάποιον αναρχοπίθηκο επιτέλους !!!! Όταν είχαν αντιμετώπιζαν την Χρυσή Αυγή έκλαναν μέντες οι αναρχοπίθηκοι για αυτό έβαλαν μέσον τον δικό τους αναρχικό του ΣΥΡΙΖΑ αυτόν τον κυβερνητικό γραμματέα τους

  27. και ολα αυτα γιατι δεν τους βγαινει το δικαστηριο για εγκληματικη οργανωση και εχουνε λυσαξει τα αναρχοαπλυτα

    1. Τα ομορφα μπουρδελα ομορφα καιγονται,Σταχτη και μπουρμπερη ρε.

Comments are closed.