ΤΟ ΣΕΞ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!- ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΕΚΑ- ΔΕΚΑ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ! – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
σεξ88

Από τον Γιάννη Κολοζώφ

Το σεξ γεννά παραφροσύνη και ειδικά το ανεκπλήρωτο όπως αυτό αναδείχθηκε  στην περίπτωση του 51χρονου Γ.Ζ, που κατακρεούργησε στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι την 45χρονη σύντροφό του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Το ίδιο είχε γίνει και έξι χρόνια πριν στο εξοχικό του ίδιου άνδρα στο Λουτράκι. Ήταν 25 Ιουλίου του 2011, όταν ο Γ.Ζ, έπαθε αμόκ επειδή η 28χρονη ερωμένη του από την Αλβανία, άρχισε τις «προσβολές» και του είπε πως τον εγκαταλείπει επειδή εκείνος «δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της στο κρεβάτι …».

Μάλιστα   –όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ-   τότε ο 39χρονος είχε δηλώσει στην αστυνομία πως «Η 28χρονη, τον είχε … υποχρεώσει να λαμβάνει viagra μαζί με ναρκωτικά για να μπορέσει να φανεί … αντάξιός της, αλλά επειδή το «κοκτέιλ» είχε άλλες αρνητικές για την περίπτωσή του παρενέργειες, δεν μπόρεσε να γίνει αποδοτικός …». 

Και έτσι επήλθε το μοιραίο μετά την αναγγελία του «χωρισμού». Ο άνδρας άρπαξε για πρώτη φορά κουζινομάχαιρο με σκοπό το έγκλημα, καταφέρνοντας απανωτές μαχαιριές στην 28χρονη, την εγκατέλειψε στο πάτωμα να ψυχοραγεί και διέφυγε φτάνοντας μέχρι τη Λαμία όπου και εντωπίστηκε δυο ημέρες μετά. Στη Φθιώτιδα όπως είχε πει βρέθηκε για να πάει να αυτοκτονήσει ή να εξομολογηθεί σε κάποιο μοναστήρι. Μάλιστα μετά τον φόνο, τα αδέλφια της 28χρονης για αντίποινα είχαν βάλει φωτιά και είχαν κάψει το μοιραίο εξοχικό σπίτι που ανήκε στο δράστη. Το ίδιο σκηνικό του φόνου επαναλήφθηκε έξι χρόνια μετά με θύμα τώρα την 45χρονη. Το ζευγάρι είχε προστριβές και συχνούς τσακωμούς και εκείνη δεν άντεξε και του έκανε σοβαρά λόγο για χωρισμό. Η άγρια δολοφονία, έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην … έξοδο του 51χρονου από το ξενώνα προσαρμογής στην οδό Περικλέους στη Νίκαια που ανήκει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνή».

Και το ερώτημα που προβληματίζει τις εισαγγελικές αρχές είναι η φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε ο ψυχασθενής αλλά και ποιος γιατρός πήρε την απόφαση να μην εξακολουθεί ο 51χρονος να βρίσκεται σε συνθήκες εγκλεισμού στο Δαφνή, αλλά να μπαινοβγαίνει κάθε ημέρα στον ξενώνα της Νίκαιας!  Το σώμα της 45χρονης έφερε γύρω στις δέκα μαχαιριές. Μαχαιριές που της επέφερε ο άνθρωπος που θεωρούσε σύντροφό της. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε  κατά την πρώτη του εκτίμηση πως το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό.  Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον δράστη. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό η άτυχη γυναίκα. Ο κατά συρροή δολοφόνος στις δέκα το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε στον ξενώνα, έπεσε κανονικά για ύπνο αλλά το πρωί της Πέμπτης εκμυστηρεύτηκε στο γιατρό του το ένοχο μυστικό. Ο γιατρός ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και τότε αποκαλύφθηκε το φονικό. Οι γείτονες της 45χρονης δήλωσαν πως τον έβλεπαν να πηγαίνει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και μια, δυο φορές είχαν ακούσει και τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η 45χρονη, είχε δυο γιους από τον πρώτο της γάμο και την Κυριακή θα βάπτιζε το πρώτο εγγονάκι της. Οι προστριβές που είχε με τον 51χρονο όπως ανέφερε αξιόπιστη πηγή στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αφορούσε την εμμονή του δράστη να τζογάρει την σύνταξη των 500 ευρώ που εισέπρατε ως «ανήμπορος ασθενής» σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ, όπως το «ΚΙΝΟ» και το «ΤΖΟΚΕΡ». Και όταν εξαντλούσε τη μινιαία σύνταξη του, ζητούσε επιτακτικά χρήματα που πάσχιζε να βγάζει απ’ τα μεροκάματα η άτυχη γυναίκα. Αυτός ήταν και ο λόγος του χωρισμού. Μάλιστα την Τετάρτη που η γυναίκα θα έφευγε από το σπίτι έχοντας μαζέψει τα πράγματά της,  εκείνος την παγίδευσε να τον περιμένει λέγοντάς της στο τηλέφωνο πως «πρέπει να του δείξει πως δουλεύειτο πλυντήριο …». 

Η 45χρονη, ήξερε για το πρώτο  έγκλημα, αλλά ο δράαστης την είχε πείσει ότι «έφταιξε η κακιά στιγμή».

ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ

«Με πήρε τηλέφωνο το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό». Η παρακολούθηση των γιατρών φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε  το πρωί της Πέμπτης και μου είπε οτι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη ….», αναφέρει ο αδερφός του δράστη συγκλονισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, με την άτυχη γυναίκα είχε γνωριστεί στην ψυχιατρική κινική που νοσηλευόταν , καθώς το θύμα εργάζονταν παλαιότερα ως καθαρίστρια , στον ξενώνα που νοσηλευόταν. Τώρα η 45χρονη, δούλευε ως οικιακή βοηθός σε σπίτι ηλικιωμένης. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι της έτρωγαν, περνούσαν χρόνο μαζί και επέστρεφε στον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική της Νίκαιας. Το διαμέρισμα του 2ου ορόφου όπου έγινε το στυγερό έγκλημα ανήκει στον δράστη και την αδελφή του που ζει σ’ άλλο σπίτι.

Η φωτο είναι από το πρώτο έγκλημα

ΦΩΛΙΑ

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης των στυγερών εγκλημάτων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δωσε νομο παρασκευοπουλου και βγαλτους ολους εξω τσιπρα

Comments are closed.